Rekrutteringsfirma

Økonomichef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ikast

Skaber du symmetri på kuglerammen, og får du balancen til at stemme, mens du løbende holder direktionen opdateret? Jagter du et job, hvor du får stor indflydelse på setuppet i en international orienteret økonomiafdeling, så den komplementerer den fastlagte vækststrategi? Så kig nærmere på denne stilling…

Vil du være med til at understøtte vækstplanen?


EAST er en af tekstilbranchens førende leverandører af private label produkter til den fashion- og modebevidste kvinde. Virksomhedens ejerkreds har gearet organisationen til vækst, og som økonomichef bliver dit primære ansvar at udvikle, modernisere og effektivisere økonomifunktionen, så den bliver fleksibel og kan reagere på nye og innovative tiltag. Nøgleord i denne funktion er også driftsforståelse, solidt købmandskab og generelt kendskab til produktion.

Herunder får du følgende nøgleopgaver:

  • Udvikling af og god forståelse for kalkulationsmetoder
  • Ansvarlig for alt økonomi herunder relevante regnskaber, budgetter, rapportering og controlling
  • Ansvarlig for udvikling af processer og procedurer, så det optimale økonomisetup opnås
  • Rådgivning til direktion og ejere, så de kan træffe beslutninger på dokumenterede grundlag
  • Personaleansvar for tre økonomimedarbejdere

Du bliver en del af virksomhedens økonomiafdeling på domicilet i Ikast. Din nærmeste leder er virksomhedens CEO, og du skal påregne 20-30 årlige rejsedage i forbindelse med besøg til virksomhedens produktionsfaciliteter i Kina og salgskontorer i Tyskland og Spanien.

Handlings- og udviklingsorienteret talknuser


Med forretningsaktiviteter i det meste af verden er det altafgørende, at du har stor økonomisk indsigt og formår at skabe en økonomifunktion, som via struktur og systematik understøtter den planlagte vækstplan. Med økonomisk flair bidrager du aktivt til at effektivisere og forbedre økonomifunktionen samt opsætte værdifulde markører, der understøtter forretningen og bidrager til yderligere vækst.

Du sikrer økonomistyringen i virksomheden, og idet du formentlig tidligere har haft det fulde ansvar for en økonomiafdeling, sørger du for, at forretningen bygger videre på et sundt, økonomisk grundlag. I bagagen har du en solid regnskabsmæssig ballast og måske en uddannelse som revisor.

Som leder går du forrest, når det kommer til at udvikle og modernisere processerne i økonomiafdelingen. Sammen med dit team sørger du for konstant at holde direktionen samt relevante interessenter såsom bank og revisor up to date, hvad angår den finansielle situation samt indfrielse af KPI’er, som du selv er med til at fastsætte. Dine medarbejderes performance og trivsel er du opmærksom på, og du sparrer konstruktivt med dem og udvikler dermed deres kompetencer.

Tekstilproducent med kontinuerlig medvind


Den danske fashion virksomhed, EAST, blev etableret i 2007 og har siden da haft stor succes med kontinuerlig vækst. Salgsorganisationen har fire salgsafdelinger, som henholdsvis er beliggende i Ikast, Berlin, Düsseldorf og Barcelona.

Hos EAST får du ikke mindre end 200 dedikerede kollegaer, som sammen stræber efter at have tilfredse kunder og levere stærke kommercielle resultater. Organisationen er humørfyldt, og ledelsen har et stort fokus på de ting, som skaber arbejdsglæde for den enkelte medarbejder. Læs mere om EAST på deres hjemmeside og Instagram.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ikast.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Ikast

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Ikast

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Ikast over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Ikast over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1