Regnskabschef søges til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du lyst til et spændende og udfordrende job i Dansk Sygeplejeråds økonomiafdeling, hvor vi mangler en regnskabschef som kan sit håndværk – fra digitale processer til det færdige årsregnskab.
Dansk Sygeplejeråd (DSR) består af DSR's centrale enhed, 5 kredse samt en række fonde og faglige selskaber, og beskæftiger cirka 290 medarbejdere.

Som regnskabschef hos DSR bliver du en del af en økonomiafdeling bestående af 14 engagerede medarbejdere, hvoraf du vil blive teamleder for 10 af disse. Du får det overordnede ansvar for at sikre, at de daglige opgaver udføres rettidigt og til rette kvalitet. Samtidig har du ansvaret for, at regnskabsteamets faglige udvikling matcher DSR's nuværende og kommende behov.

En stor del af arbejdet foregår på tværs af organisationen, og som regnskabschef vil du derfor opleve en meget afvekslende hverdag med mange forskelligartede opgaver. Samtidig forventes det, at du kan agere faglig sparringspartner i hele koncernen, og du skal derfor være god til at samarbejde med både regnskabsmedarbejdere samt medarbejdere med andre fokusområder, samt være i besiddelse af en høj regnskabsmæssig faglighed.

DSR har en ambition om at være en højt digitaliseret organisation, og derfor arbejder vi hele tiden på at øge brugen af digitale værktøjer til at understøtte organisationens behov samt levere de bedste ydelser til vores medlemmer. Vi har iværksat en digital transformationsproces som netop sætter fokus på dette. Det vil derfor være en fordel, hvis du har flair og interesse for digitale værktøjer, og det er vigtigt, at du tænker digitalt i enhver form for opgaveløsning.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet indeholde:
  • Udarbejdelse af årsregnskab, herunder et konsolideret regnskab
  • Løbende faglig sparring med organisationens interessenter samt revisionen
  • Udarbejdelse af momsregnskab
  • Sparring til og udvikling af regnskabsmedarbejdere
  • Involvering i forbindelse med implementering af nye systemer og værktøjer med snitflade til økonomi
  • Diverse driftsmæssige opgaver
  • Kvalitetssikring og kontroller


Du har følgende kompetencer og erfaring
  • Vi forventer, at du har nogle års relevant erhvervserfaring inden for regnskabsteknisk arbejde, og at du har en uddannelsesmæssig baggrund inden for økonomi såsom Cand.merc., Cand.oecon. eller anden relevant uddannelse.
  • Samtidig forventer vi, at du er analytisk stærk, at du godt kan lide struktur, samt at du har en generel interesse for at arbejde med regnskab og økonomistyring.
  • Ydermere skal du være erfaren bruger af Excel, og det vil være en fordel, hvis du har erfaring med Microsoft Dynamics 365 Business Central, Power BI, Power Apps eller andre digitale værktøjer, som kan understøtte en økonomifunktion.
  • Derudover skal du være vant til at begå dig på alle niveauer i en organisation, og du skal formå at kommunikere dine budskaber klart og præcist til alle typer af mennesker. Samtidig skal du være engageret, kunne lide at lære fra dig samt bidrage til at skabe godt humør på arbejdspladsen.


Vi tilbyder løn efter kvalifikationer.

Ansøgningsfrist
Hvis du synes, at det lige er dig, som vi leder efter, så send din ansøgning samt CV senest den 12. januar 2021 kl. 12.00 via linket forneden. Vi modtager kun elektroniske ansøgninger.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 2 og 3.

Kontakt
Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Økonomichef Henrik Leonhardt på 46 95 41 63.

Dansk Sygeplejeråd flytter grænser i organisation, fag og samfund. Vi er en partipolitisk uafhængig organisation, der varetager over 78.000 sygeplejerskers interesser. Vi arbejder for at sygeplejersker aflønnes i forhold til professionens høje værdi for samfundet, for en professionel sygepleje af høj faglig kvalitet og deltager aktivt i den sundhedspolitiske debat. Læs mere om Dansk Sygeplejeråd på www.dsr.dk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • København K
  • Tirsdag den 12. januar 2021

Lignende jobs

  • CLOSED - CFO

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGESPå vegne af vores internationalt anerkendte kunde, Vilhelm Lauritzen Arkitekter (VLA), søger vi en CFO som evner både at være strategisk Group CFO og samtid..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • CLOSED - Group CFO

    THE POSITION IS CLOSED AND DO NOT ACCEPT APPLICATIONS NO LONGER Obsidian is a dynamic and rapidly growing company within digital marketing backed by a leading international private equity fund..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Ansvarsfuld og initiativrig Financial Manager søge...

    BeskrivelseEr du en erfaren Financial Manager, der trives med at jonglere med tal og processer? Vil du være en del af et professionelt team hos en internationalt anerkendt arkitektvirksomhed me..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Struktureret og kompetent Regnskabschef med drive ...

    BeskrivelseTrives du med at tage ansvaret for regnskabsfunktionen og har du lyst til at være en del af en international virksomhed? Er du proaktiv og vil du gerne arbejde samarbejde på tværs af..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i København K over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0