Økonomiansvarlig

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Kemi-tech ApS er en danskejet virksomhed, der arbejder målrettet og engageret inden for området kemisk vandbehandling. Kemi-tech, som er belliggende i Hedensted, arbejder konstant målrettet med miljøoptimeringer og har gennem veldefinerede miljømål en hensigt om at blive en 100% selvforsynende og bæredygtig virksomhed i 2025. Kemi-tech hjælper, via deres specialkemikalier og rådgivning, kunderne med optimering af driften på dampkedler, kølesystemer og i fjernvarmesektoren. De danskudviklede produkter/teknologier reducerer kundernes vand- og energiforbrug, samtidig med at de sikrer anlæggenes optimale driftsbetingelser og levetidsforlængelse. Kemi-tech har for nyligt solgt en ejerandel til Vækst-Invest, som er en kapitalfond, der investerer i virksomheder med et vækstpotentiale. I forbindelse med de nye ejere, er der et øget behov for at videreudvikle den økonomiske rapportering, og derfor søges nu:

Økonomiansvarlig


skabe klar rapportering i en vækst virksomhed


Som Økonomiansvarlig skal du fastholde og løbende videreudvikle det faglige niveau for økonomi funktionen således, at afdelingen kan understøtte Kemi-Techs gode vækst og sikre godt økonomisk overblik i hverdagen. Rollen er endnu ikke klart defineret, da der i forbindelse med de nye ejeres ønske til rapportering, forventes at komme nogle tiltag såsom analyser, salgscontrolling, kundeanalyser m.v. Du vil derfor få en stor mulighed for at påvirke og opbygge stillingen, hvor det forventes at du, ud over dine økonomiske kompetencer, har personligt pondus.

I dagligdagen fungerer du som sparringspartner for direktøren og ejerne, hvor du er ansvarlig for at sikre, der er godt styr på alle relevante økonomiske data – herunder moms, likviditet og controlling. Når man er ansat i en mindre virksomhed, er der en række hverdagsopgaver og det forventes, at du ser det som en naturlig del af jobbet, også at udføre operationelle opgaver. Du er den eneste i økonomiafdelingen, så det daglige bogholderi og løn- administration varetages af dig.

Som person er du proaktiv og behandlingen af økonomiske data sker på et højt fagligt niveau. Dette samtidigt med, at der indføres en række strukturer og processer, som skal sikre, at der skabes en god rapporteringsstruktur på projekter og det løbende regnskab for selskabet. Kemi-Tech er ved at implementere nyt ERP system, så man i løbet af 2021 overgår til SAP Business One. Det forventes at du indgår i styregruppen, som en væsentlig driver i at få systemet implementeret og løbende tilpasset, samt bliver superbruger.

I forbindelse med udvælgelsen vil vi især vægte:

  • 3-6 års erfaring fra tilsvarende stilling eller controllerfunktion
  • god økonomisk forståelse, samt solid erfaring med Excel, IT og ERP (optimalt SAP Business One)
  • har haft berøring med HR-relaterede opgaver
  • går i dybden med opgaverne, men holder det brede overblik
  • proaktiv overfor kolleger og ledelsen
  • har styr på administrative opgaver og kan optimere på processer
  • kommerciel og præstationsorienteret tilgang til økonomifunktionen
  • engelsk på godt niveau i skrift og tale. Skandinavisk vil være en fordel

Den ideelle kandidat til stillingen har en relevant økonomisk uddannelse og erfaring fra lignende stilling igennem nogle år. Som person går du gerne forrest for at få opgaver løst, samtidig med, at du er den strukturerede part i en til tider hektisk hverdag. Vi forventer, du har en god erfaring, men stadig er ivrig for at vise, du kan løse opgaven og udvikle dig i takt med virksomheden.

Lyder dette som jobbet for dig, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt. Du ansøger ved at bruge ”søg stillingen” funktionen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte konsulent Lars Mikkelsen på tlf. 7210 0030.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Kolding

Lignende jobs

  • Økonomichef (studiejob) i Sydjylland

    StudiejobbetI denne stilling kommer du til at blive en del af en organisation, hvor du vil indgå i finansteamet sammen med en [xxxxx] kollega. Her bliver din primære rolle at løse de daglige økonomi..
    • Økonomichef
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Økonomichef i Hele Danmark

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Økonomichef i Esbjerg

    CFO, Nicehair – en del af Egmont Forretningssparringspartner til CEO og ledergruppe. Ansvarlig for Økonomi, IT, HR og ESG i en succesfuld e-commerce virksomhed med flere e-handelspriser bag sig..
    • Økonomichef
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Økonomichef i Hele Danmark

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Kolding over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
27. juli 2024 0
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0