Rekrutteringsfirma

CFO med ansvar for shared services

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Er du en holdspiller, og vil du have det overordnede ansvar for økonomistyring og regnskaber hos en dansk designvirksomhed? Så har du mulighed for at sætte dit aftryk på resultaterne hos furnipart som deres nye CFO. Du lander i en betroet og central rolle som en del af direktionen og med et ben i bestyrelsesarbejdet.

Greb i højeste kvalitet


furnipart er en dansk designvirksomhed, der siden 1977 har designet og produceret greb af højeste kvalitet. Virksomheden samarbejder med internationalt anerkendte designere om nye kollektioner, som pryder skuffer, skabe og møbler i mere end 60 lande.

Direktionen i furnipart ønsker at blive endnu bedre til at spille hinanden gode og sparker derfor bolden over til en ny CFO, som skal være med til at realisere dette ønske. Det gør du med dit store økonomiske know-how og som tæt sparringspartner og wingman for CEO.

Som CFO får du bl.a. følgende ansvarsområder:

  • Overordnet ansvar for økonomistyring og rapportering, herunder løbende analyser, optimering og opfølgning på P&L samt KPI’er
  • Udarbejde forecasts, regnskaber og budgetter
  • Customer support, herunder kundeservice, ordreflow og processer
  • IT – fastholde og udvikle furniparts fokus på digitalisering omkring systemer og processer
  • Kontaktperson til bank, revisor, IT og samarbejdspartnere mv.

Du bliver en del af direktionen, som består af virksomhedens CEO, COO og Director for Sales & Marketing. I jobbet vil du opleve frie tøjler til at disponere på virksomhedens vegne – i tæt dialog med CEO, Rasmus Byriel, som du også refererer til. Du får ledelsen af to medarbejdere i økonomiafdelingen og fire medarbejdere i Customer Support.

Holdspiller og strateg med afslutningsevner af fineste karat


Du er en tal-ekvilibrist, kender til alle økonomiske discipliner og ved, hvordan de skal tackles. Det er viden og kompetencer, du har oparbejdet gennem tunge roller inden for økonomiopgaver, hvorfra du har erfaring med at være på og drive egne projekter. Selvom du er engageret og har hovedet dybt begravet i tal, processer, IT eller strategi, har du altid øje for dine omgivelser og kollegaer. Med andre ord; du forstår værdien af at spille hinanden gode.

Dine afslutningsevner slår sjældent fejl med den resultatorienterede og ambitiøse tilgang, som du lægger for dagen. Du evner at bevare overblikket i den løbende rapportering og forankring af furniparts økonomiske værktøjer samtidig med, at du har øje for strategien og kommunikerer den klart ud til organisationen. Dine stærke kommunikationsevner kommer dig også til gavn i den centrale rolle som sparringspartner for ledergruppen og din deltagelse i bestyrelsesarbejde.

Din kontaktflade bliver stor, og derfor forventes det, at du kan dansk og engelsk på højt niveau – og gerne tysk på et fornuftigt niveau. Hvad angår IT, er du superbruger af gængse ERP-systemer (gerne AX), 365-platformen og BI (Jet+Power-BI). Formentlig har du en højere videregående uddannelse som cand.merc.aud, cand.oecon, HD-R eller tilsvarende.

Mandat til at undersøge og udfordre


furnipart er en dansk designvirksomhed, men har ikke kun rødder i dansk design. Virksomheden har en international profil og samarbejder med både danske og udenlandske designere. Du bliver en del af en virksomhed, som undersøger, er nysgerrige og ikke er bange for at udfordre det bestående. Man rykker gerne grænserne for, hvad man plejer at gøre og skeler ikke til, hvad tendenserne siger – men skaber dem.

Som ny CFO lander du i en virksomhed, hvor 35 medarbejdere har deres daglige gang – og med en pæn lang anciennitet. ”Ordentlighed”, ”fairness”, og ”fagligt højt niveau” er blandt andet nogle af de værdier, der tegner de interne streger hos furnipart og leves ud blandt kollegaer og samarbejdspartnere. Du kan blive klogere på furnipart på deres hjemmeside, Facebook, LinkedIn, Instagram og Pinterest.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 6.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Midtjylland

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
19. september 2024 8
18. september 2024 7
17. september 2024 7
16. september 2024 7
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 6
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 7
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 7
1. september 2024 8
31. august 2024 8
30. august 2024 8
29. august 2024 8
28. august 2024 7
27. august 2024 7
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 8
20. august 2024 8