Rekrutteringsfirma

Head of Finance

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Er du velfunderet inden for alle regnskabsdisciplinerne – måske fra en mellemstor projekt- eller produktionsvirksomhed? Er du en dygtig leder, der formår at engagere og motivere samt sætte retningen for dit team? Og formår du at balancere mellem fokus på stabil, daglig drift og strategisk fremadrettet udvikling af regnskabsområdet? Så er det dig, vi søger til BAADER Food Systems med base i Trige tæt på Aarhus.

Styrke finansfunktionen med fokus på de regnskabsmæssige discipliner, processer og effektivisering
Med reference til den administrerende direktør bliver du ansvarlig for et mindre regnskabsteam bestående af tre bogholdere og en Financial Controller. Sammen med teamet er dit primære fokus er at sikre gennemsigtighed og retvisende regnskabstal til rapportering samt et validt datagrundlag for beslutningstagning. Derudover supporterer du med konsolidering, ledelsesrapporteringer og løbende analyser. Således får du en afgørende rolle i at håndtere de forskelligartede regnskabsmæssige discipliner på tværs af koncernens selskaber og lande. Centrale opgaver knytter sig til:

  • Daglig ledelse og udvikling af regnskabsteam bestående af fire medarbejdere
  • Udarbejdelse af årsregnskaber og månedsrapporteringer i datterselskaber til direktion, bestyrelse og afdelinger efter anvisning fra hovedkontoret i Tyskland
  • Likviditetsstyring og -budget
  • Udarbejdelse af og opfølgning på budgetter og forecast herunder omkostningsstyring
  • Rapportering på udvalgte nøgletal og månedlige KPI’er til koncernledelsen
  • Projektledelse af optimerings- og effektiviseringsprojekter med henblik på implementering af nye procedurer og systemer for at minimere risici
  • Udarbejdelse af finansieringsløsninger, remburser og garantier ved salg af større projekter og anlæg

Du får en strategisk vigtig funktion, som medvirker til at skabe sammenhæng og transparens i koncernen, og samtidig bliver du en del af en ambitiøs virksomhed i en international rolle med mange snitflader. Endelig bliver du en del af ledergruppen, hvor det forventes, at du rådgiver og agerer sparringspartner på finansielle tiltag, som danner grundlag for at træffe de rette ledelsesmæssige beslutninger.

Inspirerende leder med solid regnskabsmæssig værktøjskasse
Du har formentlig en uddannelse på kandidatniveau inden for regnskab, finans, økonomi eller relateret - gerne kombineret med en revisorbaggrund. Derudover sidder du i dag i en lignende rolle, gerne i en mellemstor international produktionsvirksomhed. Det vigtigste er, at du har en regnskabsmæssig solid værktøjskasse. Erfaring med international handel og tilhørende lovgivning er en fordel, men ikke et krav.

Som leder beskrives du som involverende og empatisk, og som én der formår at sætte retningen for dit team gennem faglig coaching og tydelig kommunikation. Du er systemstærk og har øje for optimering og effektivisering, ligesom du er nysgerrig efter at gøre tingene anderledes og bedre end i går. Endeligt er du dygtig til at formidle komplicerede budskaber i et præcist og letforståelig sprog og begår dig flydende i dansk og engelsk i både skrift og tale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Midtjylland

Lignende jobs

  • Økonomichef i Midtjylland

    Do you have experience as a CFO in an international company? Are you ambitious and among the top financial professionals in the market, particularly well-versed in financial management tools and bu..
    • Økonomichef
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Økonomichef i Midtjylland

    Så læs endelig videre Økonomiansvarlig ved Trier Industries A/S i Viborg Trives du med en blanding af hands-on bogføringsopgaver, regnskab samt udvikling af økonomifunktionen, så søge..
    • Økonomichef
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Økonomichef i Midtjylland

    Do you have experience as a business orientated CFO in an international production company with subsidiaries across the Nordic region? Are you well-versed in financial management tools and business..
    • Økonomichef
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Økonomichef i Ikast

    CFOIBF søger en forretningsorienteret CFO, der skal deltage i direktionsgruppen og ledergruppens udvikling af forretningen samt løfte niveauet for digitalisering, ESG og business controlling. .
    • Økonomichef
    • Ikast
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
2. juli 2024 9
1. juli 2024 8
30. juni 2024 8
29. juni 2024 8
28. juni 2024 8
27. juni 2024 8
26. juni 2024 8
25. juni 2024 7
24. juni 2024 6
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 5
17. juni 2024 6
16. juni 2024 6
15. juni 2024 6
14. juni 2024 6
13. juni 2024 6
12. juni 2024 5
11. juni 2024 7
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 6
5. juni 2024 6
4. juni 2024 7
3. juni 2024 8
2. juni 2024 9