Rekrutteringsfirma

Økonomichef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordjylland

Vilsund Blue A/S er Danmarks førende og første muslingeproducent og har sin oprindelse tilbage i år 1900. Produktudvikling og kvalitet er hjørnestene hos Vilsund Blue, der som den første muslingeproducent fik certificeret fiskeriet efter muslinger med MSC-certifikatet (Marine Stewardship Counsel), der anerkender og belønner bæredygtigt fiskeri og produktudvikling.

Vilsund Blue er en international virksomhed med hovedkontor i Nykøbing Mors, som beskæftiger 55 medarbejdere. Ca. 92% af salget er til europæiske kunder, mens de resterende 8% er til det danske marked.

Til at bidrage til udviklingen samt styrke økonomifunktionen i Vilsund Blue søges en økonomichef.

Ledelsessparring – International – Stor indflydelse

Vil du bidrage til udviklingen af en velkonsolideret og international virksomhed, som sælger et unikt og lokalt kvalitetsprodukt? Som økonomichef hos Vilsund Blue bliver du en del af en bæredygtig virksomhed, hvor du med stor indflydelse får mulighed for at påvirke strategien og forretningen. Du bliver en vigtig aktør i forhold til at sikre, at økonomiafdelingen udvikles og bidrager med mest mulig værdi til virksomheden.

Du får en nøglerolle, hvor du med reference til virksomhedens administrerende direktør bliver overordnet ansvarlig for økonomifunktionen og dens medarbejdere. Du får til opgave at udarbejde års- og månedsregnskaber, budgetter, for- og efterkalkulationer, rapporteringer samt udføre investerings- og ROI-analyser m.m. Du bliver en vigtig sparringspartner overfor ledelsen og kollegaer, da du analyserer økonomiske og regnskabsmæssige nøgletal til at støtte og udvikle forretningen. Du bliver desuden ansvarlig for at træffe IT-relaterede beslutninger, ligesom du vil beskæftige dig med Power BI. Du sikrer, at regnskaberne for datterselskaberne, Seafood Flavours A/S og Seafood Limfjord ApS, indgår i det overordnet regnskab samt supporterer disse i forhold til budgetter m.v.

For at få succes i rollen er du uddannet cand.merc. aud, cand.merc. Økonomistyring, HD Regnskab eller tilsvarende, og du har erfaring fra en lignende stilling. Det forventes, at du har varetaget økonomifunktionen i en produktionsvirksomhed, og har du erfaring med fødevarevirksomheder, er det en fordel. Har du ledelseserfaring er det ligeledes en klar fordel. Du har en solid IT-forståelse og arbejder fortroligt med BI og Navision. Det forventes desuden, at du behersker dansk og engelsk på højt niveau i skrift og tale.

Som person er du analytisk og strategisk stærk med en solid talforståelse, hvilket du evner at omsætte til handlinger. Du er handlekraftig, beslutningsdygtig og løsningsorienteret, og du motiveres af at bidrage til den videre udvikling af virksomheden. Du er detaljeorienteret og udfordrende på en konstruktiv måde, og du arbejder struktureret, systematisk og med et godt overblik. Du er dygtig i din kommunikation og formidling, hvor din troværdighed og imødekommenhed gør, at du etablerer gode samarbejdsrelationer med kollegaer, ledelsesgruppen og eksterne samarbejdspartnere.

Er du den nye økonomichef til Vilsund Blue, som skal bidrage til udviklingen af forretningen? Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Thomas Bech på + 45 22 89 89 76.

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 3.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Nordjylland

Lignende jobs

  • Økonomichef

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Alsidig regnskabschef

    Alsidig regnskabschef søges til HJ Gruppen HJ Gruppen søger en regnskabschef, der med sin erfaring, lyst og energi kan styrke krydsfeltet mellem økonomi, administration og ledelsen. VIRKS..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Forretningsorienteret CFO

    Brænder du for, gennem økonomiske og analytiske indsigter, at understøtte væsentlige strategiske beslutninger i tæt samspil med virksomhedens CEO, bestyrelse og professionelle kapitalfondsejer? Har..
    • Økonomichef
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Regnskabschef

    En nøglefunktion med stor mulighed for personlig og faglig udvikling I stillingen som regnskabschef hos [xxxxx] refererer du direkte til virksomhedens direktør, og du får an..
    • Økonomichef
    • Sindal
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Nordjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Nordjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef i Nordjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Nordjylland over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5
19. august 2024 5
18. august 2024 7
17. august 2024 7
16. august 2024 6
15. august 2024 6
14. august 2024 7
13. august 2024 7
12. august 2024 7
11. august 2024 7
10. august 2024 6
9. august 2024 6
8. august 2024 6