Rekrutteringsfirma

CFO

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordjylland

Er økonomistyring, regnskab og rapportering din kernekompetence, og er du hands-on på de væsentlige KPI’er? Er du analytisk stærk og formår du at balancere en stabil, daglig drift med fremadrettet løbende optimering og udvikling? Sidder du i dag som revisor med mod på mere, regnskabschef eller CFO i en produktionsvirksomhed, så er det dig vi leder efter!

Optimal driftsøkonomisk styring og løbende optimering, der afspejler forretningsbehovet
Du bliver en del af en professionel virksomhed i udvikling, der med afsæt i en solid platform ser muligheder for øget profitabilitet og fremtidig vækst.
Vi søger derfor en forretningsorienteret CFO, der på ledergruppeniveau byder ind med præcise analyser, udfordrende spørgsmål, positiv opfølgning og godt humør. Økonomirutinerne behersker du, og du er ikke bange for selv at tage fat i opgaverne.
Som en del af den daglige ledelse får du det samlede ansvar for en strømlinet organisation, der omfatter økonomi, regnskab og bogholderi, IT, HR og kantine. Din hovedopgave er løbende at sikre, at de driftsøkonomiske styringsværktøjer i hele værdikæden afspejler forretningens behov, som grundlag for optimal beslutningstagning i ledelsen. Det gør du ved at være tæt på forretningen, forretningsprocesserne og forretningskritiske fokusområder for at sikre, at både systemer og kontroller understøtter dig effektivt i den løbende rapportering, således du hele tiden har overblik over såvel helhed som detalje. Centrale opgaver knytter sig til:

  • Retvisende og rettidig økonomirapportering til management, bestyrelse og ejerskab
  • Ansvar for udarbejdelsen af budget samt kvartals- og årsregnskab samt månedsrapport
  • For- og efterkalkulationer, herunder optimering og opfølgning på cost, ressourcer og kvalitet
  • Likviditets- og risikostyring samt cash management, herunder leasingaftaler
  • Løbende optimering af virksomhedens solide driftsøkonomiske styringsværktøjer
  • Sparring med den øvrige organisation – både ud fra det økonomiske perspektiv, men også kontraktuelle forhold
  • Deltagelse på ledergruppe- og bestyrelsesmøder
  • IT
  • HR (kontrakter og tæt samarbejde med produktionschef ifm. lokalaftaler mm.)

Dygtig regnskabs- og økonomiprofil, der ser sig selv som spillende træner og hands-on
Du har en økonomisk uddannelse, såsom en cand.merc.aud., cand.merc., HD-R eller lignende. Din indgang til jobbet kan være flere. Du sidder eksempelvis i dag som revisor med mod på mere på den ”anden side af bordet”, financial controller eller regnskabschef i en produktionsvirksomhed eller måske sidder du i et tilsvarende job som CFO. Vigtigst er, at du er analytisk stærk, har et højt ambitions- og abstraktionsniveau og formår via data, analyser og operationel indsigt at kommunikere sammenhænge, udviklinger og konsekvenser til resten af ledelsen. Din faglige viden giver dig en solid forståelse af værdikæden i en produktionsvirksomhed og du tænker i digitale processer. Du er struktureret, analytisk og bevæger dig naturligt fra bestyrelsesmøder til maskinrummet. Engelsk på forhandlingsniveau i skrift og tale er et krav samt erfaring med ERP og BI, gerne AX 2012 og Power BI.

Ansøgning og cv
Rekrutteringsprocessen varetages af konsulentvirksomheden People Executive, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Managing Partner Anders Jørgensen på tlf. +45 30517789. Send dit cv via linket her på siden. Vi behandler ansøgninger løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 8.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Nordjylland

Lignende jobs

  • Økonomichef

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Alsidig regnskabschef

    Alsidig regnskabschef søges til HJ Gruppen HJ Gruppen søger en regnskabschef, der med sin erfaring, lyst og energi kan styrke krydsfeltet mellem økonomi, administration og ledelsen. VIRKS..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Forretningsorienteret CFO

    Brænder du for, gennem økonomiske og analytiske indsigter, at understøtte væsentlige strategiske beslutninger i tæt samspil med virksomhedens CEO, bestyrelse og professionelle kapitalfondsejer? Har..
    • Økonomichef
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Regnskabschef

    En nøglefunktion med stor mulighed for personlig og faglig udvikling I stillingen som regnskabschef hos [xxxxx] refererer du direkte til virksomhedens direktør, og du får an..
    • Økonomichef
    • Sindal
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Nordjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Nordjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef i Nordjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Nordjylland over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5
19. august 2024 5
18. august 2024 7
17. august 2024 7
16. august 2024 6