Rekrutteringsfirma

Økonomichef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordjylland

Innovative og skræddersyet tjenester til et nemmere landmandsliv
-alle landmænd træffer beslutninger vedrørende opsætning og ledelse af deres bedrifter. Hver dag hjælper Lely dem til at træffe de bedste valg for deres egen og bedriftens skyld. Det gør de ved at tilbyde rådgivning og innovative løsninger, som bidrager til en effektiv driftsledelse. For en bæredygtig produktion af mælk og køb nu og i fremtiden.

Lely Center Herrup, som er beliggende i Vinderup, er ejet af Flemming Kobborg, og er en del af B.F. Malketeknik A/S, der blev grundlagt 1. januar 2006, da Lely introducerede Lely Center konceptet. Flemming Kobborg har været med siden Lely Astronaut malkerobotten kom til Danmark for over 20 år siden, hvor de første landmænd startede op med malkerobotter.
I dag står 38 engagerede medarbejdere klar til at hjælpe landmanden inden for salg, service og projektkoordinering. Læs nærmere på www.lely.com/herrup

Økonomichef med interesse for digitalisering og forretningsudvikling.

Lely Center Herrup søger en fagligt dygtig økonomichef med bogholderi- og regnskabserfaring, der skal være med til at understøtte den udviklings- og vækstrejse, som virksomheden har været igennem de senere år- og som ses fortsætte. Den nye medarbejder træder ind i en vigtig funktion, i en nydefineret rolle, hvor du med en central placering skal løfte økonomiafdelingen til næste niveau.
Med reference til- samt højre hånd til direktøren i forretningsrelaterede spørgsmål, bliver du en del af ledergruppen og ansvarlig for Lely Center Herrups økonomifunktion, herunder bogholderiet hvor du får personaleansvar for én medarbejder.
Du tildeles ansvaret for at skabe en kompetent og effektiv økonomifunktion omkring det finansielle årshjul, der leverer retvisende tal, analyser og danner grundlag for ledelsens beslutninger. Arbejdsområdet er bredt, lige fra de daglige hands-on driftsopgaver til generel og strategisk udvikling samt optimering af forretningsgange og processer i virksomheden.

Dine overordnede arbejdsområder vil være:
  • Udarbejdelse af måneds- og årsregnskaber.
  • Budgettering og budgetopfølgning.
  • Likviditetsstyring.
  • Lagerstyring og kategorisering.
  • Udarbejdelse og analysering af nøgletal.
  • Controlling af projekter- og sparringspartner for afdelingerne.
  • Drive automatiseringer og forbedringer for regnskabs- og rapporteringsprocesser.
  • Opbygge og vedligeholde ledelsesrapporter i Excel.
  • Sikre overholdelse af relevant lovgivning.
  • Kontakt til eksterne samarbejdspartnere.


De klassiske regnskabsdiscipliner skal være på plads. Du skal have erfaring med udarbejdelse af regnskab, budgetter, brug af- og optimering af økonomisystemer og udarbejdelse af analyser. Du evner rollen som sparringspartner, controller for forretningen, og er god til at kommunikere resultater af rapportering og analyser i øjenhøjde. Derudover forventer vi, at du kommer med:
  • En relevant uddannelse, gerne fra revisionsbranchen, kombineret med en yderligere uddannelse, som enten Cand.merc. eller HD-R, samt mindst 3-5 år erfaring fra lignende stilling, hvor du selvstændigt har været med til at opbygge en økonomifunktion.
  • Du har en stærk IT-værktøjskasse, og har det ”sorte bælte” i Excel. Ligeledes er det er en fordel, hvis du har erfaring med Uniconta.

Som person formår du at skabe en ærlig og naturlig kontakt til andre personer, ligesom du er god til at kommunikere på alle niveauer. Du har en høj integritet, du arbejder med rettidig omhu og besidder en god datadisciplin. Du tager ansvar og brænder for at arbejde i en organisation i vækst. Du indeholder et stort drive og motiveres af udvikling og optimering. Du er yderst serviceorienteret og god til at opbygge samarbejdsrelationer på tværs af organisationen.

Lely Center Herrup tilbyder en spændende nyoprettet stilling, i en virksomhed i stor vækst og den førende inden for deres branche. En virksomhed med et stærkt økonomisk fundament i en uformel og positiv atmosfære, hvor samarbejde og service vægtes højt og hvor du får meget tilbage i form af en god arbejdsplads, medarbejdertrivsel, udvikling, fleksibilitet m.m. I forhold til egen indsats kan du gøre en væsentlig forskel, idet der er for rette person virkelig store udviklingsmuligheder.

Henvendelse:
&friends varetager denne rekrutteringsproces og al henvendelse bedes rettet hertil. Har du brug for yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Management Partner Dorte Mathisen på telefon +45 4064 0069.

Bemærk venligst, at vores annoncer genindrykkes på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men blot udtryk for den ikke er afsluttet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Nordjylland

Lignende jobs

  • Økonomichef i Vodskov

    Spændende CFO stilling til international fødevarevirksomhed i kraftig vækst. Er du kommet til et sted i livet, hvor du trænger til luftforandring og søger efter en virksomhed, der er økonomisk .
    • Økonomichef
    • Vodskov
    Få mere info
  • Økonomichef i Aalborg

    Group CFO Moderne og udviklingsorienteret virksomhed med milliardomsætning og store vækstambitionerGeia Food er en kapitalfondsejet virksomhed med et ambitiøst mål om at fordoble omsætningen..
    • Økonomichef
    • Aalborg
    Få mere info
  • Økonomichef i Hobro

    Technicon søger en Hands-On Head of Finance (CFO), der kan være med til at udvikle de finansielle processer. Med reference til virksomhedens CEO bliver du medlem af ledergruppen og ansvarlig for .
    • Økonomichef
    • Hobro
    Få mere info
  • Økonomichef i Hele Danmark

    Om virksomheden Vi leder efter en regnskabschef til virksomheden Betech, som er en erfaren løsningspartner for flere anerkendte produktmærker og førende producenter inden for industripakni..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Nordjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Nordjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef i Nordjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Nordjylland over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
30. juni 2024 8
29. juni 2024 8
28. juni 2024 8
27. juni 2024 8
26. juni 2024 10
25. juni 2024 9
24. juni 2024 9
23. juni 2024 9
22. juni 2024 9
21. juni 2024 9
20. juni 2024 9
19. juni 2024 8
18. juni 2024 7
17. juni 2024 8
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 7
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 6
9. juni 2024 6
8. juni 2024 6
7. juni 2024 6
6. juni 2024 6
5. juni 2024 6
4. juni 2024 7
3. juni 2024 7
2. juni 2024 7
1. juni 2024 7
31. maj 2024 9