Økonomichef til Kriminalforsorgen Sjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Har du en stærk økonomifaglig profil, og ønsker du en central rolle i at lede og udvikle økonomistyringen i Kriminalforsorgen Sjælland? Trives du med mange bolde i luften, komplekse dagsordener og tæt samarbejde med mange aktører i kriminalforsorgen? Hvis svaret er ja, så kan du nu søge stillingen som områdechef for økonomi i Kriminalforsorgen Sjælland.

Kriminalforsorgen Sjælland søger en økonomichef, der er en driftssikker leder, som ønsker at arbejde med økonomi- og målstyring i en kompleks organisation.

Du tilbydes

  • Et udviklingsorienteret job med høj grad af frihed i opgaveløsningen og fleksibilitet i opgavevaretagelsen.
  • Et job med et stort analytisk indhold.
  • Et tæt og godt samarbejde med en bred aktørkreds.
  • Et meningsfuldt job som løfter en vigtig samfundsmæssig opgave.

Dine ansvarsområder

Økonomichefens primære ansvar er at sikre styring af økonomi og ressourcer i hele området, som har en samlet årlig bevilling på ca. 570 mio. kr. samt at være en solid ledelseskraft for områdekontorets økonomienhed, som består af 11 medarbejdere samt for områdets tjenestetidsenhed, som består af en enhedsleder og otte medarbejdere.

Økonomichefen er en central aktør i driften og udviklingen af en moderne effektiv driftsorganisation og har en nøgleposition i forhold til arbejdet med kriminalforsorgens styringsmodel, hvor kapacitet, økonomi og personale sammentænkes. Økonomichefen har desuden ansvaret for områdets tjenestetidsenhed, der i tæt samarbejde med institutionerne varetager personalets vagtplanlægning, herunder på kriminalforsorgens nyeste store fængsel Storstrøm Fængsel.

Kriminalforsorgen har på koncernniveau målrettet arbejdet med at styrke økonomistyringen. Kriminalforsorgen er overgået til det nye statslige budgetsystem, og der er inden for de sidste par år indført en ny koncernfælles registreringsramme, fælles budget- og opfølgningsværktøjer samt forbedret ledelsesinformation, som understøtter højere transparens og bedre ressourceanvendelse på tværs af områder og institutioner. Økonomichefen forventes at kunne indgå aktivt i arbejdet med og anvendelsen af disse tværgående styringsredskaber.

Som økonomichef spænder dine arbejdsopgaver bredt, og de vil bl.a. vedrøre følgende:

  • Udmøntning af driftsbudgetter til institutionerne.
  • Økonomistyring, -opfølgning og rapportering.
  • Kapacitets- og belægsstyring.
  • Fokus på korrekt og effektivt indkøb.
  • Bygningsdrift og vedligehold.
  • Controlling af produktionsvirksomhed.
  • Regnskab og bogholderiopgaver.
  • Tjenesteplanlægning.
  • Personaleledelse af enhedens medarbejdere.

Områdechefen refererer til områdedirektøren og indgår i områdeledelsen sammen med områdedirektøren, institutionscheferne og områdecheferne for, klientsagsbehandling, sikkerhed, resocialisering og HR & Ledelsessekretariatet.<br
Du vil desuden indgå i et koncernfælles økonomipartnerskab med deltagelse af Direktoratet for Kriminalforsorgen samt de øvrige tre regionale økonomichefer. Partnerskabet skal gå engageret og dedikeret til opgaven med at sikre retning og prioritering af økonomiområdet samt ensartethed og fælles faglige standarder på tværs af kriminalforsorgsområderne.

Om dig

Du har en relevant akademisk uddannelse som f.eks. cand.scient.pol., cand.polit. eller cand.oecon, og erfaring med ledelse og forandringsledelse samt økonomistyring. Det er en fordel, hvis du har erfaring med offentlig ledelse af komplekse organisationer.

Vi forventer, at du:

  • er en dygtig leder, der sikrer målopfyldelse i din enhed gennem prioritering af opgaver og ressourcer samtidig med, at du er parat til at hjælpe dine kollegaer i de andre enheder,
  • har erfaring med økonomistyring og har en sikker faglig hånd på økonomifaglige problemstillinger, gerne fra en offentligt driftsorganisation,
  • er en leder, der kan skabe overblik over komplekse problemstillinger og kan håndtere disse løsningsorienteret,
  • har engagement, handlekraft samt gode samarbejds- og kommunikationsevner,
  • leder anerkendende og skaber tillidsfulde relationer til kollegaer og medarbejdere i områdets institutioner, i områdeledelsen og på tværs i kriminalforsorgen, og
  • delegerer tillidsfuldt beslutningskompetencer og opgaver til dine medarbejdere, fordi du stoler på deres faglighed - men du bevarer det overordnede ansvar og følger op, når der er behov for det.

Om os

Kriminalforsorgen Sjælland er en af kriminalforsorgens fire regionale områder og ledes af en regional direktør, som har ansvaret for den daglige ledelse og drift af området. Området består af et områdekontor, fire institutioner med 16 tjenestesteder og ca. 740 medarbejdere. Områdedirektøren indgår tillige i kriminalforsorgens overordnede koncernledelse.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen besættes på overenskomstvilkår i overensstemmelse med rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten med indplacering i løngruppe 1, medmindre du i forvejen er udnævnt som tjenestemand. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Stillingen ønskes besat på åremål. Stillingen ønskes besat pr. 1. december 2022.

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen. Ved ansættelse som tjenestemand er ansættelsesområdet Justitsministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet er Kriminalforsorgen Sjælland, områdekontoret i Ringsted, Tinggade 15, 4100 Ringsted.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom at du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen ved Kriminalforsorgen Sjælland kan fås ved henvendelse til områdedirektør for Kriminalforsorgen Sjælland Anne Erlandsen på telefon 22 78 13 35.

Du kan læse mere om kriminalforsorgen på vores hjemmeside www.kriminalforsorgen.dk og om strukturen her: https://www.kriminalforsorgen.dk/om-os/kriminalforsorgens-opgaver/struktur/

Ansøgning

Stillingen søges elektronisk via knappen ”Søg stillingen”.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest søndag den 11. september 2022.

For allerede udnævnte tjenestemænd skal ansøgningen stiles til Dronningen.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 38 og 39.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Om kriminalforsorgen

Kriminalforsorgen er en del af Justitsministeriets koncern og forvalter en central opgave i straffesagskæden: At fuldbyrde straf. Kriminalforsorgen har således ansvaret for fængsler, arresthuse og udslusningsfængsler samt for at føre tilsyn med prøveløsladte og betinget dømte. Endvidere har kriminalforsorgen ansvaret for at drive udrejsecentre for afviste asylansøgere.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Ringsted
  • Søndag den 11. september 2022

Lignende jobs

  • Økonomichef i Ringsted

    - med reference til CEO VIRKSOMHEDEN Virksomheden har vækstet hurtigt inden for de sidste par år og er blevet kåret af Børsen som Gazellevirksomhed endda nogle gange siden etableringen..
    • Økonomichef
    • Ringsted
    Få mere info
  • Økonomichef i Hele Danmark

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Økonomichef i Hele Danmark

    Om virksomheden Vi leder efter en regnskabschef til virksomheden Betech, som er en erfaren løsningspartner for flere anerkendte produktmærker og førende producenter inden for industripakni..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1