Økonomi- og regnskabsansvarlig til dynamisk familievirksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Kan du se dig selv i en rolle der kombinerer økonomi- og regnskabsstyring? Vil du være med til at videreudvikle vores økonomiafdeling? Kunne du tænke dig at sætte dit eget præg på rollen som økonomi- og regnskabsansvarlig? Så er det måske dig, vi søger hos Alpina Chartering.

Alpina Chartering tilbyder

14 skønne og dygtige kollegaer der vil hinanden både fagligt og socialt. Dine nærmeste kollegaer vil være vores shipping controller og vores CFO, som også vil tage sig af din indkøring.

Det siger vores ansatte om Alpina Chartering:

”I Alpina er vi et tæt knyttet team, der hjælper hinanden når der er brug for det ”, ”Alpina er et familie firma og forstår vigtigheden af familie og alle de vigtigt ting i livet udenfor kontoret”

Stillingen er fuldtid med mulighed for hjemmearbejdsdage. Vi er lokaliseret midt i Roskildes gågade med god adgang til indkøb, offentlig transport og parkering.

Om Alpina Chartering

Alpina Chartering er et shipping firma, der er en del af en familieejet gruppe som også ejer ejendomme, lagerfaciliteter, en lystbådehavn og et marine center. Vi er kendetegnet ved stor åbenhed, højt til loftet og en uformel omgangstone, samt en flad organisationsstruktur.

Din rolle

Du vil i denne rolle have ansvaret for samtlige Alpina-gruppens regnskaber med et årligt cash flow på 1,3 mia kr., samt økonomistyring i samarbejde med ledelsen. Det vil sige alt fra bogføring og løn til afslutning af årsregnskaber med vores revisor samt præsentation af samme for ledelsen.

Som person er du engageret, nysgerrig og motiveret for at lære og dygtiggøre dig. Du er alsidig. Du kan håndtere komplekse udfordringer og finde mulige løsinger, samt udføre de daglige rutineprægede opgaver. Du er analytisk tænkende, dygtig til at arbejde med data samt omhyggelig og struktureret i din tilgang hertil. Desuden må du gerne have lidt humoristisk sans.

Faglige kvalifikationer

Du har erfaring med Visma E-conomic, Dataløn, Skat, Virk samt er Excel superbruger. Det er en fordel hvis du også har erfaring med lejeaftaler, Nets, Servicepos og Mobilepay.

Din profil

Du har en Cand.merc, HD, revisoruddannelse eller anden tilsvarende uddannelsesmæssig baggrund. Du har erfaring med bogholderi og aflæggelse af regnskaber. Du taler og skriver engelsk og dansk på professionelt niveau.

Hvis du ikke opfylder hver eneste ting på vores ønskeliste, men synes at jobbet lyder interessant, så søg alligevel. Du kunne måske være lige præcis den kandidat vi søger.

Vi glæder os til at høre fra dig, så send din ansøgning allerede i dag. Tiltrædelse er snarest muligt men vi venter gerne på den rette kandidat. Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kontakt endelig vores CEO Kenneth Kampmann på telefon 40307779 eller mail [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Roskilde
  • Fredag den 16. december 2022

Lignende jobs

  • Økonomichef i Hele Danmark

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Økonomichef i Ringsted

    - med reference til CEO VIRKSOMHEDEN Virksomheden har vækstet hurtigt inden for de sidste par år og er blevet kåret af Børsen som Gazellevirksomhed endda nogle gange siden etableringen..
    • Økonomichef
    • Ringsted
    Få mere info
  • Økonomichef i Hele Danmark

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Økonomichef i Hele Danmark

    Om virksomheden Vi leder efter en regnskabschef til virksomheden Betech, som er en erfaren løsningspartner for flere anerkendte produktmærker og førende producenter inden for industripakni..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1