Rekrutteringsfirma

Økonomichef til Skandinaviens grønneste vaskeri

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sydjylland

Hartmanns søger for Centralvaskeriet en økonomichef til at indgå i tæt samarbejde med ledelsen.

Centralvaskeriet er et miljørigtigt vaskeri, der har formået at tage nogle enorme miljømæssige skridt i deres produktion. Her har de bl.a. nedbragt vandforbruget med 78% og energiforbruget med 62%. De er dermed et af de mest miljøvenlige vaskerier i Skandinavien. De er kendt for at være et kundeorienteret vaskeri, der leverer og udvikler fleksible løsninger, som er fremtidssikrede med fokus på økonomi og miljø.

Du vil i rollen som økonomichef få et meget bredt ansvar, og du vil arbejde tæt sammen med den administrerende direktør om at udvikle virksomheden på et strategisk plan, så arbejdsgangene fortsat kan forblive digitale og følge med tiden. Du bliver omdrejningspunktet omkring økonomien, og du vil komme tæt på driften af virksomheden. Du kommer til at sparre med ledelsen omkring markedsudvikling og nye muligheder, der gør, at vi fortsat kan drive et moderne og kvalitetsbevidst vaskeri.

Fra produktionens maskinrum til overordnet overblik på økonomien

I Centralvaskeriet vil du opleve en meget flad organisation, hvor alle arbejder sammen på tværs af virksomheden, hvilket vil sige at du er med hele vejen rundt på alle økonomiopgaver.

Et udpluk af dine ansvarsområder er:

  • Generering af nøgletal til produktion og indkøb
  • BI rapporteringer til ledelse og bestyrelse
  • Daglige økonomi- og lønopgaver i samarbejde med økonomiassisten
  • Costcontrol og kapacitetsudregninger til produktionen eller salg

Du er ligeledes ansvarlig for IT systemerne, hvor du kan tracke alle data fra produktionen og indhente dine tal til rapporteringer mv. Centralvaskeriets produktion er meget moderne styret med LEAN værktøjer, fundamentale IT tracking systemer samt et overordnet effektivt forretningssystem, der medvirker til at arbejde effektivt og konkurrencedygtigt.

Hvem er du?
Vi har ikke et specifikt krav til din uddannelsesbaggrund, men det kan være, at du har en baggrund indenfor Revision, HD, Cand.Merc eller lignende. Du har relevant erfaring med revision, regnskaber og budgetter. Det er vigtigt, at du stadig er tæt på de daglige økonomiopgaver, der også kan forekomme i hverdagen og her kan kendskab til C5 være en fordel. Det er derudover en fordel, hvis du har erfaring fra ledelsesniveau, dog er vi også åbne for at tage imod dig, der er klar til at påtage dig mere ansvar.

Du kan identificere dig selv med den bæredygtige tankegang og giver dit bidrag til at styrke virksomhedens grønne profil. Du har god forretningsforståelse, og effektivisering og optimering falder dig naturligt.
Du er detalje- og kvalitetsbevidst og kan holde mange bolde i luften samtidig. Du leverer et godt resultat, også når det kræver en ekstra indsats. Som person og kollega er du udadvendt og energisk og kan samarbejde på tværs af virksomheden.

Hvem bliver du en del af?
Centralvaskeriet er en familieejet virksomhed, der på nuværende tidspunkt har over 47 ansatte. De er en attraktiv arbejdsplads, der forstår, at det er mennesker, der driver værket. De ser deres kunder som partnere og medarbejdere som familie, der alle arbejder sammen om at levere høj kvalitet til tiden. Du bliver en del af en solid organisation i nye flotte og moderne kontorfaciliteter. Du bliver også en del af et team, som sætter pris på en åben og ærlig dialog og stærkt samarbejde.

Læs mere om Centralvaskeriet her: https://centralvaskeriet.dk/

Ansøgning og proces
Hartmanns står for rekrutteringsprocessen, og du er derfor velkommen til at kontakte chefkonsulent Nadja Fuglsang på tlf. 3131 6797.

Vi kalder løbende ind til samtaler, og derfor opfordrer vi dig til at søge hurtigst muligt med dit CV.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Sydjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 16.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Sydjylland
  • Lørdag den 04. december 2021

Lignende jobs

  • Økonomichef (studiejob) i Sydjylland

    StudiejobbetI denne stilling kommer du til at blive en del af en organisation, hvor du vil indgå i finansteamet sammen med en [xxxxx] kollega. Her bliver din primære rolle at løse de daglige økonomi..
    • Økonomichef
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Økonomichef i Grindsted

    BeskrivelseEr du en erfaren og driftssikker Økonomichef med en solid baggrund inden for rapportering og kvalitetssikring, eller har du ambitioner om at blive en del af en solid ledergruppe, hvo..
    • Økonomichef
    • Grindsted
    Få mere info
  • Økonomichef i Billund

    Økonomichef Har du lyst til at være en del af en virksomhed i rivende udvikling og blive ansvarlig for at drive økonomi og regnskab samt løbende digitalisere og automatisere processer og forret..
    • Økonomichef
    • Billund
    Få mere info
  • Økonomichef i Vejle

    Dine opgaver: · Bogføring af købsfakturaer, ind- og udbetalinger, hensættelser, periodiseringer og afskrivninger · Indberetning af moms · Afstemning af løn, ba..
    • Økonomichef
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Sydjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Sydjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef i Sydjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Sydjylland over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
1. juli 2024 8
30. juni 2024 7
29. juni 2024 7
28. juni 2024 8
27. juni 2024 9
26. juni 2024 9
25. juni 2024 9
24. juni 2024 9
23. juni 2024 9
22. juni 2024 8
21. juni 2024 7
20. juni 2024 8
19. juni 2024 8
18. juni 2024 6
17. juni 2024 7
16. juni 2024 6
15. juni 2024 6
14. juni 2024 6
13. juni 2024 6
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 5
3. juni 2024 5
2. juni 2024 5
1. juni 2024 5