Rekrutteringsfirma

CFO til global koncern

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sydjylland

Har du erfaring fra en lignende rolle i en international industrivirksomhed? Er du fagligt godt klædt på i relation til de økonomiske styringsredskaber og forretningsunderstøttende processer, som sætter dig i stand til at agere en stærk sparringspartner som en del af topledelsen? Og formår du at balancere mellem fokus på stabil, daglig drift og strategisk, fremadrettet udvikling i en vækstvirksomhed med milliardomsætning og privat ejerskab? Så er det dig, vi leder efter til vores kunde beliggende centralt i trekantområdet.

Medlem af topledelsen og understøttelse af vækststrategi via skalerbare processer og øget digitalisering
Med reference til koncernens CEO bliver du en naturlig del af topledelsen og får det samlede ansvar for finansområdet i koncernen. Din organisation tæller +30 medarbejdere fordelt i Danmark og i udlandet. Overordnet bidrager du til at sætte den strategiske dagsorden i koncernen og får en nøglerolle i at mobilisere din finansorganisation til samlet succes i eksekveringen af de strategiske initiativer og de løbende driftsøkonomiske ansvarsområder. Med din solide forretningsforståelse byder du således ind med præcise analyser, udfordrende spørgsmål og positiv opfølgning, så de ambitiøse forretningsmål realiseres. Ligeledes vil et fokusområde være at udvikle og optimere de driftsøkonomiske styringsværktøjer og derigennem skabe gennemsigtighed i hele værdikæden og på tværs af selskaber, som grundlag for at træffe de optimale beslutninger såvel i de lokale landeledelser, topledelsen og ejerkredsen. Alt dette med fokus på skalerbare processer, som understøttelse af fremtidig vækst og ambitioner.

Overordnede ansvarsområder er:

  • Økonomistyring og rapportering til professionelle ejere, herunder konsolidering, likviditets- og risikostyring
  • Sparringspartner til topledelsen på finansielle og forretningsmæssige beslutninger
  • Agere stærk samarbejdende leder for din samlede organisation både i Danmark og på udenlandske sites
  • Løbende udvikling af virksomhedens driftsøkonomiske styringsværktøjer
  • Løbende analyse og årsagssammenhænge med fokus på fremadrettede korrigerende handlinger og implementering heraf i organisationen
  • Tæt dialog og sparring med den øvrige organisation i ind- og udland

Du bliver en del af en professionelt drevet virksomhed, der ikke bare tør tale vækst og ambitioner, men som også har vist solid vækst. I den forbindelse får du en central strategisk rolle som sparringspartner for topledelse og ejerskab, hvor du konkret bidrager til realisering af strategiske initiativer og løbende forretningsudvikling.
Udover en solid organisk vækst har virksomheden tidligere succesfuldt gennemført udenlandske akkvisitioner og ser ind i flere interessante muligheder i fremtiden, hvor CFO’en vil få en fremtrædende rolle i processen.

CFO’en, der med succes har understøttet en ambitiøs vækstambition med afsæt i faglighed og digitalisering
Du har en økonomisk uddannelse (cand.merc., cand.oecon., HD(R) eller tilsvarende) og kommer fra en lignende rolle i en international industrivirksomhed gerne med datterselskaber eller produktionssites i udlandet. Din værktøjskasse inden for de finansielle discipliner er på plads, men du kan se denne mulighed som det næste naturlige skridt i din karriere – dels i form af at få et større team, end du har i dag og dels ser en stærk motivation i at lykkes med en ambitiøs vækst i en anden kontekst. Som leder evner du at sætte retningen, at mobilisere din organisation til samlet succes, og formår at navigere på tværs af kulturelle forskelle. På det faglige plan er du kendt for at have et godt overblik og være et skridt foran i dine analyser, fordi du som person hurtigt gennemskuer komplekse problemstillinger og evner at koble tal med forretningsforståelse, så den samlede forretning evner at navigere i og håndtere kompleksitet. Dette, kombineret med din faglige viden, gør dig til en efterspurgt sparringspartner, både blandt ledelseskolleger og medarbejdere i organisationen. Derudover er du struktureret og analytisk og bevæger dig naturligt fra bestyrelsesmøder til maskinrummet. Du har en sikker hånd på igangsatte initiativer og sørger for, at de sikkert drives i mål. På ledergruppe-niveau forventes det, at du byder ind med præcise analyser, udfordrende spørgsmål, positiv opfølgning og godt humør. Økonomirutinerne behersker du – og du er heller ikke bange for selv at tage fat ved behov. Dansk og engelsk besidder du, og du har desuden et digitalt mindset, hvor du helt ubesværet behersker ERP-systemer og it-understøttende processer inden for økonomiområdet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Sydjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 7.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Sydjylland

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Sydjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Sydjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef i Sydjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Sydjylland over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
4. oktober 2024 9
3. oktober 2024 9
2. oktober 2024 8
1. oktober 2024 8
30. september 2024 8
29. september 2024 8
28. september 2024 8
27. september 2024 8
26. september 2024 8
25. september 2024 10
24. september 2024 8
23. september 2024 9
22. september 2024 9
21. september 2024 9
20. september 2024 10
19. september 2024 10
18. september 2024 10
17. september 2024 10
16. september 2024 10
15. september 2024 8
14. september 2024 8
13. september 2024 8
12. september 2024 8
11. september 2024 7
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 5