Økonomichef og daglig leder af [xxxxx] Hotel Asset Management

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Økonomichef og daglig leder af Cobblestone Hotel Asset Management


”Vi er meget fleksible og innovative, og du vil få mulighed for at arbejde med nogle meget inspirerende kunder og spektakulære ejendomme. Vi er i gang med at bryde normer i branchen, så vi skaber de bedste jobs for vores nuværende og kommende medarbejdere,” fortæller direktør Lene Sonne Larsen.

Velkommen til Cobblestone Hotel Asset Management (CHAM)
CHAM er et mindre selskab i Cobblestone-gruppen, hvor vi fokuserer 100 % på administration og forvaltning af hotelaktiver. Her har vi en række specialiserede udenlandske hotelinvestorer som kunder og fungerer i et tæt samarbejde med Nordic Hotel Consulting, nordens ledende konsulentforretning inden for hotelrådgivning. CHAM er centralt placeret i den aktuelle udvikling af det københavnske hotelmarked og forvalter en række af landets mest kendte hotelaktiver.

Vi gør tingene anderledes – og smartere
Du får plads på vores lækre, nyligt istandsatte PropTech-kontorfaciliteter, nemt tilgængelige i Valby. Her hylder vi frihed under ansvar og tilbyder dig muligheden for at arbejde hjemmefra en dag om ugen. For så længe du løser dine opgaver og planlægger med hensyn til dine kunder og kolleger – så har vi tillid til, at du løser dine opgaver retmæssigt.

Spil en vigtig lederrolle i et lille, men stærkt team
Som økonomichef vil du også være den daglige leder og stå i spidsen af vores specialiserede Hotel-team, som består af 5 medarbejdere. Vores hverdag er præget af sparring og samarbejde, og vi ved, at vi er bedre, når vi bruger hinanden både fagligt og personligt.

Du vil have ansvar for at lede vores forretningsområde for forvaltning af hotelaktiver. Vores kunder er primært ambitiøse udenlandske investorer specialiserede i hotelejendomme, og vores ydelser omfatter bogholderi og regnskab, rapportering til moderselskaber og ydelser omkring transaktioner. Desuden vil du skulle være i tæt løbende dialog med vores kunder, da vores samarbejde er meget tæt og tilpasset den enkelte kunde. Stillingen er meget strategisk, da hotelsegmentet er en vigtig del af Cobblestone’s vækststrategi. På sigt vil du kunne få et samlet ansvar for forretningsområdet.

”Du har hænderne i de daglige opgaver i samspil med dine medarbejdere, men det er også dig, der leder og udvikler et spændende strategisk nicheområde med stort potentiale.” – Lene
Mere end bare en arbejdsplads
Cobblestone er en meget social arbejdsplads. Vi afholder fx to åbne netværksfester årligt, hvor både kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere deltager. Dertil har vi mange medarbejderarrangementer hen i løbet af året og du får mulighed for at dyrke din passion for vin, løb, cykling eller noget helt fjerde sammen med dine kolleger.

Vi vægter uddannelse meget højt, så du kan ikke undgå at udvikle dig fagligt med os. Vi tager nemlig ansvar for, at du er klædt godt på, så du kan rådgive dine kunder bedst muligt og så vi kan flytte grænserne for hvad god ejendomsforvaltning og hotel support er. Som en del af din lønpakke får du en pensions- og sundhedsordning, ligesom du naturligvis også indgår i vores frokostordning.

”Vi er langt fremme teknologisk og med de allernyeste IT-løsninger og systemer. Og vores hyggelige kontormiljø er indrettet, så vi nemt kan samarbejde.” – Lene

Har du erfaring fra en lignende stilling?

  • Vi forestiller os, at du har en relevant økonomisk/regnskabsmæssig baggrund kombineret med god erfaring med revision, bogholderi og controlling.
  • Det er en klar fordel, hvis du har kendskab til hotelbranchen og/eller ejendomsadministration.
  • Det er en fordel, hvis du allerede har erfaring med ledelse, men ellers er du klar til at tage skridtet videre og påtage dig ansvaret.
  • Du har måske kendskab til Internationale standarder som IFRS eller lignende, men det er ikke et krav.
  • Du har gode engelskkundskaber i skrift og tale og forstår svensk og norsk.
  • Du er engageret og har lyst til at spille en central rolle i at videreudvikle og optimere et unikt koncept.

Klar til et arbejde, du kan være stolt af?

Hvis det lyder som noget for dig, så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via nedenstående link. Vi indkalder til samtaler løbende, så søg hellere i dag end i morgen.

Har du spørgsmål til jobbet eller virksomheden, er du velkommen til at sende en e-mail til Lene Sonne Larsen på [email protected]. Vi ønsker jobbet besat hurtigst muligt, men venter naturligvis gerne på den rette medarbejder.

Alle henvendelser vil naturligvis blive behandlet i fortrolighed.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Cobblestone – alt under ét tag

Cobblestone Hotel Asset Management er en del af Cobblestone-gruppen, som er en full-service ejendomsforvalter specialiseret i hoteller og investeringsejendomme, samt ejer- og andelsboligforeninger. Vi er ca. 200 medarbejdere, der leverer administration og ejendomsservice samt byggeteknisk, juridisk og økonomisk rådgivning. Her samarbejder vi altid tæt med den enkelte kunde for at kunne hjælpe dem med deres specifikke behov. Vi administrerer over 400 ejendomme i alle størrelser – i alt over 20.000 enheder, samt over 100 selskaber. Læs mere om os her.

Ansøgningsfrist: 30. juni 2020


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Valby

Lignende jobs

  • CLOSED - CFO

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGESPå vegne af vores internationalt anerkendte kunde, Vilhelm Lauritzen Arkitekter (VLA), søger vi en CFO som evner både at være strategisk Group CFO og samtid..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • CLOSED - Group CFO

    THE POSITION IS CLOSED AND DO NOT ACCEPT APPLICATIONS NO LONGER Obsidian is a dynamic and rapidly growing company within digital marketing backed by a leading international private equity fund..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Ansvarsfuld og initiativrig Financial Manager søge...

    BeskrivelseEr du en erfaren Financial Manager, der trives med at jonglere med tal og processer? Vil du være en del af et professionelt team hos en internationalt anerkendt arkitektvirksomhed me..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Struktureret og kompetent Regnskabschef med drive ...

    BeskrivelseTrives du med at tage ansvaret for regnskabsfunktionen og har du lyst til at være en del af en international virksomhed? Er du proaktiv og vil du gerne arbejde samarbejde på tværs af..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Valby over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0