Rekrutteringsfirma

Økonomichef søges til Sax Lift, Vejen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejen

Økonomichef søges til Sax Lift, Vejen


Er du revisoruddannet og resultatorienteret? Har du erfaring med økonomistyring og en god forretningsforståelse? Vil du være med til at sikre fremtiden økonomisk og fortsætte udviklingen inden for løfteborde og løftebordsvogne?



Om jobbet
Sax Lift A/S tilbyder et spændende job i en virksomhed i positiv udvikling. Du vil med din brede erfaring inden for revision og økonomistyring bidrage med at skabe overblik og udvikling i økonomiafdelingen, hvortil Sax Lift kan fortsætte med at drifte og sikre den positive udvikling.

Du vil passe godt ind i virksomheden, hvis du trives i et uformelt miljø, hvor der er en god tone og respekt for hinanden. Du får betydelig indflydelse på udformningen af jobbet, og det er vigtigt, at du trives både med afvekslende og rutineprægede opgaver. Du ser muligheder fremfor begrænsninger og trives med en bred kontaktflade på tværs af organisationen. Du vil få et tæt samarbejde med en anden kollega, hvor I sammen løser opgaverne og sparrer med hinanden.

Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt, hvor 70-80 % af opgaverne vil være inden for bogholderi. Du vil i samarbejde med din kollega have ansvaret for opgørelse og indberetning af moms, EU-moms angivelse og eksportmoms samt udarbejdelse af ugerapport, månedsregnskaber, budgetter og estimater og tal til opfølgning med sælgerne. Din kollega vil stå for at lave lønberegningerne til virksomhedens ansatte. Du vil fungere som superbruger i Navision samt bindeled mellem udbyder og Sax Lift.

Dine arbejdsopgaver vil derudover indbefatte:

  • Debitorbogholderi – herunder bogføring af indbetalinger samt opfølgning på forfaldne debitorer
  • Håndtering af Atradius skadesanmeldelser
  • Kreditorbogholderi – betaling og bogføring
  • Danmarks statistik – intrastat, importpriser og varestatistik
  • Klargøring af materiale til revisor i forbindelse med årsregnskab
  • Vedligeholdelse af GDPR
  • Opbygning af CRM-system
  • Deltagelse i ledergruppen samt ledermøder
  • Primær kontaktperson til banker
  • Diverse ad hoc-opgaver

Kvalifikationer
Vi forestiller os, at du fx er revisioruddannet og har erfaring med indberetning til moms og skat. Du har en god regnskabspraksis og gerne 3-5 års erfaring.

Du taler og skriver engelsk på grundlæggende niveau. Du er superbruger i Excel og Navision. Som person er du positiv, konstruktiv og direkte på en assertiv måde. Du kan kommunikere klart og tydeligt og kan tåle værkstedshumor ved frokostbordet og humor generelt.

Sax Lift A/S tilbyder
En stilling i en spændende virksomhed med en flad organisation, hvor der er fokus på arbejdsmiljø og kollegialt samvær. Der er stor fleksibilitet i jobbet, og der bliver sat pris på dig som kollega og medarbejder. Du vil desuden få et selvstændigt job, som er varieret og alsidigt. Stillingen er en deltidsstilling på ca. 25 timer pr. uge, som kan fordeles over minimum 3 dage i ugen, hvoraf mandag altid er én af dem.

Om Sax Lift A/S
Sax Lift er en af de førende udbydere af løfteborde og løftebordsvogne i Nordeuropa. Selskabet har gennem en årrække oplevet markant vækst og forventer at kunne fortsætte denne udvikling i årene fremover.

Eksportandelen er ca. 80 % og stigende. Virksomheden har en klar strategi og en god økonomi. Kunderne vælger os som samarbejdspartner på grund af stor faglig ekspertise og høj service samt vores evne til at levere lynhurtigt i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi har altid mere end 1.000 løfteborde på lager til omgående levering.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejen.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Vejen
  • Fredag den 29. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Vejen

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Vejen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Vejen over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1