Strategisk erhvervspartner søges til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

-Barselsvikariat på ca. 12 måneder, opstart hurtigst muligt.

Har du netværket og erfaringerne til at få erhvervslivet til at engagere sig i Hjertesagen? Har du erfaring med kommercielle kampagner, og kan du sikre omsætningsmål i et krydsfelt mellem privat og erhvervsfundraising? Kan du skabe relationer og samarbejde med erhvervsvirksomheder, der brænder for Hjertesagen? Og samtidig selvstændigt drive store projekter med mange stakeholders, så anbefaler vi at du læser videre her…

hjerteforeningen er, med mere end 117.000 medlemmer, Danmarks næststørste patientorganisation.

hjerteforeningen kæmper for et bedre liv for de omkring 500.000 danskere, der lever med en hjertesygdom, finansierer forskning i verdensklasse, trækker politikerne i hjerternes retning og støtter patienter og pårørende i deres liv med hjertesygdom. Foreningen kæmper for at intensivere indsatsen i at uddanne danskerne i livreddende førstehjælp, udbrede antallet af hjertestartere i det frie rum og giver mennesker med hjertesygdomme tæt inde på livet mulighed for at søge hjælp, støtte og rådgivning.

Alt dette kan dog kun lade sig gøre, hvis hjerteforeningen har samarbejdspartnere, som støtter alle de livsvigtige indsatsområder for hjertepatienter. Indsatsen et det seneste år blevet intensiveret, derfor søger hjerteforeningen lige nu en strategisk erhvervspartner til at eksekvere på hjerteforeningens nye erhvervsstrategi. hjerteforeningen har allerede mange spændende indsatser og kampagner, som erhvervslivet er engageret i, der omfatter event- og erhvervspartnerskaber med bl.a. Ladywalk, Coop 365Discount, Spejdersport m.fl. Du vil i samarbejde med det eksisterede erhvervsteam skulle drive og udbygge disse partnerskaber, og være opsøgende på at lande nye, som kan understøtte hjerteforeningen formål og forretning. Arbejdssted er i Vognmagergade; i hjertet af København og tæt på Nørreport Station.

Eksekvere på vores nye erhvervsstrategi og sætter retning for værdiskabende partnerskaber

Som strategisk erhvervspartner arbejder du struktureret og målrettet for at udvikle og styrke nuværende partnerskabsmodeller og sikre, at der skabes konkret værdi for de virksomheder, som hjerteforeningen samarbejder med. Dine projekter omfatter større strategiske samarbejder såvel som kommercielle produktsamarbejder, sponsorater, kampagner, events og drift samt varetagelse af hjerteforeningens SMV-program. Du refererer til vores områdedirektør for indtjening og engagement, og bliver i samarbejde med det resterende erhvervsteam medansvarlig for leverancer og milepæle i samarbejde med mange dygtige fagligheder på tværs af hjerteforeningen. Nogle af dine konkrete ansvarsområder og opgaver omfatter at:

  • Eksekvere på allerede udarbejdet erhvervsstrategi for hjerteforeningens indsatser på erhvervsområdet, herunder udbygge antallet af virksomheder, som støtter Hjertesagen, styrke samarbejde med et strategisk kommercielt fokus som underbygger vores formål, og sikre partnerskaber ved velgørenhedsevents.
  • Være kommerciel fagansvarlig for erhvervsteamet, og sikre teamets omsætningsmål.
  • Opdyrke og lukke aftaler med erhvervsvirksomheder, der brænder for Hjertesagen.
  • Tage aktiv del i proces- og opgaver og balancere mellem at være taktisk, strategisk og hands-on.
  • Sikre fastholdelse og mersalg - både gennem stærke personlige relationer, men også ved brug af digitale kommunikationsværktøjer
  • Sikre fastholdelse og vækst i hjerteforeningens SMV-program. Herunder drift af loyalitetsprogram, samt udarbejdelse og projektstyring af indtrækkende kampagne, i samarbejde med vores telemarketing bureau.
  • Sikre fælles udvikling, og drive kampagner med vores erhvervspartnere sammen med hjerteforeningens dygtige marketing- og kampagneteam.
  • Sikre at adgangen til private leads gennem vores partnerskabskanaler også indtænkes i vores erhvervssamarbejder.
  • Udvikle materialer både print og digitalt.

Erfaren, kommerciel og ambitiøs

Som strategisk erhvervspartner er du struktureret, ambitiøs og resultatorienteret i din tilgang. Du har et strategisk fokus, og har let ved at skabe relationer. Det er en fordel, at du har fundraising erfaring fra en tilsvarende NGO, men du kunne også have erfaring med CSR eller strategisk B2B salg i en større virksomhed, hvor din funktion har været opsøgende i forhold til partnerskaber. Du har meget gerne erfaring med sundhedsområdet inden for pension og forsikring. Du har en veldokumenteret salgs- og marketings værktøjskasse, som du aktiverer og sætter kreativt i spil i dit omfattende netværk. Du forstår erhvervslivets behov og ønsker i forhold til at engagere sig i hjerteforeningen, og du er i stand til at omsætte det til konkrete samarbejder, som skaber værdi for både erhvervskunder og hjerteforeningen. Du synes, at det er spændende både at udvikle og drive området i samarbejde med forskellige fagligheder på tværs af afdelinger i en organisation i rivende udvikling og med stort fokus på værdiskabende samarbejdsformer og digitalisering.

Fagligt forventer vi, at du er forhandlingsvant og har en god forståelse for opbygning af strategiske kommercielle partnerskaber, samt kan genkende dig selv i følgende:

  • +3 års erfaring med kommerciel erhvervsfundraising.
  • Gerne erfaring fra en tilsvarende NGO, eller med CSR eller strategisk B2B salg i en større virksomhed, hvor rollen har været opsøgende i forhold til erhvervspartnerskaber.
  • Gerne erfaring med sundhedsområdet inden for pension og forsikring.
  • Dokumenteret erfaring med salg- og marketing som også omfatter de digitale platforme, som understøtter de områder.
  • Dokumenteret erfaring med opbygning af større kommercielle partnerskaber.
  • Solid projektledererfaring og præsenterer sig som en senior.
  • Erfaring med Office pakken, især Excel, PowerPoint og Word.
  • Godt niveau i mundtlig og skriftlig dansk og engelsk.
  • Uddannelse på bachelorniveau/HD.

Hvem er teamet i hjerteforeningen?

Du bliver en del af erhvervsteamet, som består af dedikerede medarbejdere som arbejder ud mod erhvervskunder, og fonde. Derudover samarbejder du på tværs af organisationen med mange dygtige fagligheder og hjerteforeningens repræsentantskab bestående af lokalforeninger og klubber, som både via netværk og samarbejde er godt forankret i lokalområderne.

hjerteforeningen lægger vægt på, at alle medarbejdere har mulighed for at påvirke og forme deres egen hverdag og skabe rammerne for et godt, udviklingsrigt og sundt arbejdsliv. Det er fri arbejdstid og arbejdssted, så du selv kan være med til at planlægge, hvornår du er på kontoret og hvornår du arbejder hjemmefra.

hjerteforeningen byder på en konkurrencedygtig lønpakke inkl. pension og en lang række personalegoder, herunder feriefridage, betalt frokostpause, frugtordning m.m. Det er selvfølgelig en røgfri arbejdsplads, hvilket betyder, at man ikke må ryge i arbejdstiden – hverken indendørs, udendørs eller uden for matriklen. Dette gælder både internt og eksternt ved repræsentation af hjerteforeningen.

Interesseret?

Vil du vide mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte Thomas Knudsen på telefon +45 61 77 00 59 eller pr. mail til [email protected]

Send dit cv og ansøgning ved at klikke på linket her på siden. Vi ser frem til at modtage din ansøgning, og vi screener ansøgningerne løbende. Ansøgningsfrist 11. april 2023 kl. 12.00.

I hjerteforeningen kæmper vi for liv uden hjertesygdom. Siden 1962 har vi med viden, investeringer og vigtige resultater medvirket til, at Danmark er på internationalt topniveau inden for forskning i hjertesygdomme.

Hver dag tager vi kampen op for hjertet og for de mere end 500.000 danskere, der lever med en hjertesygdom. I de senere år har vi også intensiveret indsatsen i at uddanne danskerne i livreddende førstehjælp, udbrede antallet af hjertestartere i det frie rum og give ethvert menneske med hjertesygdomme inde på livet mulighed for at søge hjælp, støtte og rådgivning hos os. Vi er ca. 140 medarbejdere, flere tusinde flittige frivillige i hele landet, og vi har ca. 117.000 medlemmer. Læs mere på hjerteforeningen.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Jobbet er oprettet på vores service den 16.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Tirsdag den 11. april 2023

Statistik over udbudte jobs som øvrige

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
20. september 2024 4483
19. september 2024 4456
18. september 2024 4444
17. september 2024 4378
16. september 2024 4350
15. september 2024 4503
14. september 2024 4537
13. september 2024 4572
12. september 2024 4460
11. september 2024 4454
10. september 2024 4397
9. september 2024 4340
8. september 2024 4357
7. september 2024 4365
6. september 2024 4411
5. september 2024 4392
4. september 2024 4337
3. september 2024 4282
2. september 2024 4203
1. september 2024 4323
31. august 2024 4506
30. august 2024 4599
29. august 2024 4503
28. august 2024 4485
27. august 2024 4441
26. august 2024 4410
25. august 2024 4474
24. august 2024 4500
23. august 2024 4560
22. august 2024 4526
21. august 2024 4532