Finance Student Assistant

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ønsker du at blive en del af CBRE Global Workplace Solutions, hvis kunder rangerer blandt de største og mest kendte virksomheder globalt? Vil du være med til at opretholde vores høje serviceniveau og medvirke til fortsat udvikling? Så er dette job måske noget for dig! Vi søger nemlig lige nu en studentermedhjælper til vores Finance afdeling på hovedkontoret i København.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Kunne du tænke dig at arbejde for en af branchens hurtigst voksende leverandører med højt til loftet og gode personlige udviklingsmuligheder?

Hos CBRE GWS betragter vi mennesket som det væsentligste aktiv, vi har i vores virksomhed. Det er mennesket der gør en forskel i vores virksomhed og for vores kunder.

CBRE Global Workplace Solutions er en førende global udbyder af integrerede faciliteter og forvaltning af virksomhedsejendomme. Vi samarbejder med vores kunder om at gøre fast ejendom til en meningsfuld bidragsyder til organisationens produktivitet og resultater. Vores account management-model er kernen i vores kundecentrerede tilgang til at levere integrerede ejendomsløsninger. Hver kunde betros en dedikeret leder og understøttes af regionale og globale ressourcer, der udnytter branchens mest robuste platform. CBRE GWS leverer konsekvente, målbare og overlegne resultater for vores kunder i alle faser af livscyklussen og på tværs af brancher og geografier/lokationer.

Som vores nye Finance Student Assistant vil du støtte Business Finance-teamet med en bred vifte af både vigtige rutineopgaver og analyser. For at få succes er det vigtigt, at du trives i et miljø med højt tempo, samtidig med at du er i stand til at være organiseret og have styr på tingene. Som en del af Business Finance-teamet vil du få en stærk forretningsforståelse, da vores arbejde ofte går på tværs af flere forskellige forretningsenheder.

De primære opgaver i stillingen er:

  • Være en del af månedsafslutningen og hjælpe med nogle af de vigtigste rapporteringsopgaver.
  • Være en midlertidig afløser for enhver, der er fraværende i teamet
  • Støtte i balanceafstemning(er)
  • Støtte udarbejdelsen af finansielle prognoser og budgetter.
  • Støtte med fakturering
  • Hjælpe Business controllerne med diverse opgaver og ad hoc-analyser

Arbejdskulturen er præget af en dynamisk, varierende og travl hverdag, hvorfor samarbejde, kommunikation og humor er afgørende for succes og kvalitet. I rollen er det derfor vigtigt at du tør tage ansvar, når det kræves, samt trives i et foranderligt arbejdsmiljø. Du vil dagligt have mulighed for at sparre med kollegaer på tværs af virksomhedens afdelinger, da vi i CBRE ser stor værdi i at trække på hinandens kompetencer for dermed at kunne sikre optimale løsninger og services.

For at kunne lykkes i stillingen, forestiller vi os, at du…

  • Studerer på en bachelor- eller kandidatuddannelse inden for business eller finance
  • Har relevant erhvervserfaring
  • Har ambitioner om at blive en del af en førende global koncern
  • Taler og skriver engelsk på et højt niveau
  • Erfaring med MS Office, især Excel og Powerpoint
  • En proaktiv og organiseret mindset- både med overblik og detaljeorienteret.

Som person er det vigtigt, at du er serviceminded af natur og forstår værdien af en god kundeoplevelse både internt såvel som eksternt. Med udgangspunkt i stillingens arbejdsopgaver, er det nødvendigt, at du har detaljesans og kan arbejde struktureret i en hverdag fyldt med mange forskellige opgaver. Det er derfor også vigtigt, at du er god til at håndtere forandringer og kan se nye metoder til opgaveløsning. Slutteligt forventer vi, at du er pligtopfyldende, energisk og imødekommende.

Vi tilbyder:

  • En alsidig stilling i en international virksomhed
  • Gode karrieremuligheder
  • En aktiv personaleforening
  • Ambitionen om fastansættelse efter endt uddannelse
  • Løn i forhold til kvalifikationer, herunder pensionsordning samt ulykkesforsikring og sundhedssikring

Arbejdssted: CBRE GWS | Rued Langgaards Vej 6-8 | DK-2300 København S.

Ugentlig arbejdstid: 14-20 timer ugentligt

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Bliv vores nye medarbejder:

Hvis du mener ovenstående kunne være noget for dig, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV, senest den 15. februar 2024.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale, hvorfor vi opfordrer dig til at ansøge så hurtigt som muligt. Stillingen kan være besat før ansøgningsfristens udløb.

Ønsker du yderligere information, eller har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Senior Finance Manager Daniel Andersson på mail: [email protected]

Alle ansøgninger skal ske via vores e-rekrutteringsportal

Ønsker du at blive en del af CBRE Global Workplace Solutions, hvis kunder rangerer blandt de største og mest kendte virksomheder globalt? Vil du være med til at opretholde vores høje serviceniveau og medvirke til fortsat udvikling? Så er dette job måske noget for dig! Vi søger nemlig lige nu en studentermedhjælper til vores Finance afdeling på hovedkontoret i København. Ønsker du at blive en del af CBRE Global Workplace Solutions, hvis kunder rangerer blandt de største og mest kendte virksomheder globalt? Vil du være med til at opretholde vores høje serviceniveau og medvirke til fortsat udvikling? Så er dette job måske noget for dig! Vi søger nemlig lige nu en studentermedhjælper til vores Finance afdeling på hovedkontoret i København.

Hvad kan vi tilbyde dig?Hvad kan vi tilbyde dig?Hvad kan vi tilbyde dig?Kunne du tænke dig at arbejde for en af branchens hurtigst voksende leverandører med højt til loftet og gode personlige udviklingsmuligheder? Kunne du tænke dig at arbejde for en af branchens hurtigst voksende leverandører med højt til loftet og gode personlige udviklingsmuligheder?Hos CBRE GWS betragter vi mennesket som det væsentligste aktiv, vi har i vores virksomhed. Det er mennesket der gør en forskel i vores virksomhed og for vores kunder. Hos CBRE GWS betragter vi mennesket som det væsentligste aktiv, vi har i vores virksomhed. Det er mennesket der gør en forskel i vores virksomhed og for vores kunder.CBRE Global Workplace Solutions er en førende global udbyder af integrerede faciliteter og forvaltning af virksomhedsejendomme. Vi samarbejder med vores kunder om at gøre fast ejendom til en meningsfuld bidragsyder til organisationens produktivitet og resultater. Vores account management-model er kernen i vores kundecentrerede tilgang til at levere integrerede ejendomsløsninger. Hver kunde betros en dedikeret leder og understøttes af regionale og globale ressourcer, der udnytter branchens mest robuste platform. CBRE GWS leverer konsekvente, målbare og overlegne resultater for vores kunder i alle faser af livscyklussen og på tværs af brancher og geografier/lokationer.CBRE Global Workplace Solutions er en førende global udbyder af integrerede faciliteter og forvaltning af virksomhedsejendomme. Vi samarbejder med vores kunder om at gøre fast ejendom til en meningsfuld bidragsyder til organisationens produktivitet og resultater. Vores account management-model er kernen i vores kundecentrerede tilgang til at levere integrerede ejendomsløsninger. Hver kunde betros en dedikeret leder og understøttes af regionale og globale ressourcer, der udnytter branchens mest robuste platform. CBRE GWS leverer konsekvente, målbare og overlegne resultater for vores kunder i alle faser af livscyklussen og på tværs af brancher og geografier/lokationer.Som vores nye Finance Student Assistant vil du støtte Business Finance-teamet med en bred vifte af både vigtige rutineopgaver og analyser. For at få succes er det vigtigt, at du trives i et miljø med højt tempo, samtidig med at du er i stand til at være organiseret og have styr på tingene. Som en del af Business Finance-teamet vil du få en stærk forretningsforståelse, da vores arbejde ofte går på tværs af flere forskellige forretningsenheder.Som vores nye Finance Student Assistant vil du støtte Business Finance-teamet med en bred vifte af både vigtige rutineopgaver og analyser. For at få succes er det vigtigt, at du trives i et miljø med højt tempo, samtidig med at du er i stand til at være organiseret og have styr på tingene. Som en del af Business Finance-teamet vil du få en stærk forretningsforståelse, da vores arbejde ofte går på tværs af flere forskellige forretningsenheder.

De primære opgaver i stillingen er:De primære opgaver i stillingen er:De primære opgaver i stillingen er:
  • Være en del af månedsafslutningen og hjælpe med nogle af de vigtigste rapporteringsopgaver.
  • Være en midlertidig afløser for enhver, der er fraværende i teamet
  • Støtte i balanceafstemning(er)
  • Støtte udarbejdelsen af finansielle prognoser og budgetter.
  • Støtte med fakturering
  • Hjælpe Business controllerne med diverse opgaver og ad hoc-analyser
  • Være en del af månedsafslutningen og hjælpe med nogle af de vigtigste rapporteringsopgaver.Være en del af månedsafslutningen og hjælpe med nogle af de vigtigste rapporteringsopgaver.Være en midlertidig afløser for enhver, der er fraværende i teametVære en midlertidig afløser for enhver, der er fraværende i teametStøtte i balanceafstemning(er) Støtte i balanceafstemning(er)Støtte udarbejdelsen af finansielle prognoser og budgetter.Støtte udarbejdelsen af finansielle prognoser og budgetter.Støtte med fakturering Støtte med faktureringHjælpe Business controllerne med diverse opgaver og ad hoc-analyserHjælpe Business controllerne med diverse opgaver og ad hoc-analyser

    Arbejdskulturen er præget af en dynamisk, varierende og travl hverdag, hvorfor samarbejde, kommunikation og humor er afgørende for succes og kvalitet. I rollen er det derfor vigtigt at du tør tage ansvar, når det kræves, samt trives i et foranderligt arbejdsmiljø. Du vil dagligt have mulighed for at sparre med kollegaer på tværs af virksomhedens afdelinger, da vi i CBRE ser stor værdi i at trække på hinandens kompetencer for dermed at kunne sikre optimale løsninger og services.Arbejdskulturen er præget af en dynamisk, varierende og travl hverdag, hvorfor samarbejde, kommunikation og humor er afgørende for succes og kvalitet. I rollen er det derfor vigtigt at du tør tage ansvar, når det kræves, samt trives i et foranderligt arbejdsmiljø. Du vil dagligt have mulighed for at sparre med kollegaer på tværs af virksomhedens afdelinger, da vi i CBRE ser stor værdi i at trække på hinandens kompetencer for dermed at kunne sikre optimale løsninger og services.

    For at kunne lykkes i stillingen, forestiller vi os, at du…For at kunne lykkes i stillingen, forestiller vi os, at du…For at kunne lykkes i stillingen, forestiller vi os, at du…
  • Studerer på en bachelor- eller kandidatuddannelse inden for business eller finance
  • Har relevant erhvervserfaring
  • Har ambitioner om at blive en del af en førende global koncern
  • Taler og skriver engelsk på et højt niveau
  • Erfaring med MS Office, især Excel og Powerpoint
  • En proaktiv og organiseret mindset- både med overblik og detaljeorienteret.
  • Studerer på en bachelor- eller kandidatuddannelse inden for business eller financeStuderer på en bachelor- eller kandidatuddannelse inden for business eller financeHar relevant erhvervserfaring Har relevant erhvervserfaringHar ambitioner om at blive en del af en førende global koncernHar ambitioner om at blive en del af en førende global koncernTaler og skriver engelsk på et højt niveauTaler og skriver engelsk på et højt niveauErfaring med MS Office, især Excel og PowerpointErfaring med MS Office, især Excel og PowerpointEn proaktiv og organiseret mindset- både med overblik og detaljeorienteret.En proaktiv og organiseret mindset- både med overblik og detaljeorienteret.

    Som person er det vigtigt, at du er serviceminded af natur og forstår værdien af en god kundeoplevelse både internt såvel som eksternt. Med udgangspunkt i stillingens arbejdsopgaver, er det nødvendigt, at du har detaljesans og kan arbejde struktureret i en hverdag fyldt med mange forskellige opgaver. Det er derfor også vigtigt, at du er god til at håndtere forandringer og kan se nye metoder til opgaveløsning. Slutteligt forventer vi, at du er pligtopfyldende, energisk og imødekommende.Som person er det vigtigt, at du er serviceminded af natur og forstår værdien af en god kundeoplevelse både internt såvel som eksternt. Med udgangspunkt i stillingens arbejdsopgaver, er det nødvendigt, at du har detaljesans og kan arbejde struktureret i en hverdag fyldt med mange forskellige opgaver. Det er derfor også vigtigt, at du er god til at håndtere forandringer og kan se nye metoder til opgaveløsning. Slutteligt forventer vi, at du er pligtopfyldende, energisk og imødekommende.

    Vi tilbyder:Vi tilbyder:Vi tilbyder:
  • En alsidig stilling i en international virksomhed
  • Gode karrieremuligheder
  • En aktiv personaleforening
  • Ambitionen om fastansættelse efter endt uddannelse
  • Løn i forhold til kvalifikationer, herunder pensionsordning samt ulykkesforsikring og sundhedssikring
  • En alsidig stilling i en international virksomhedEn alsidig stilling i en international virksomhedGode karrieremulighederGode karrieremulighederEn aktiv personaleforeningEn aktiv personaleforeningAmbitionen om fastansættelse efter endt uddannelseAmbitionen om fastansættelse efter endt uddannelseLøn i forhold til kvalifikationer, herunder pensionsordning samt ulykkesforsikring og sundhedssikringLøn i forhold til kvalifikationer, herunder pensionsordning samt ulykkesforsikring og sundhedssikring

    Arbejdssted: CBRE GWS | Rued Langgaards Vej 6-8 | DK-2300 København S.Arbejdssted: CBRE GWS | Rued Langgaards Vej 6-8 | DK-2300 København S.Arbejdssted:Ugentlig arbejdstid: 14-20 timer ugentligtUgentlig arbejdstid: 14-20 timer ugentligtUgentlig arbejdstid:Tiltrædelse: Hurtigst muligt.Tiltrædelse: Hurtigst muligt.Tiltrædelse:

    Bliv vores nye medarbejder:Bliv vores nye medarbejder:Bliv vores nye medarbejder:Hvis du mener ovenstående kunne være noget for dig, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV, senest den 15. februar 2024.Hvis du mener ovenstående kunne være noget for dig, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV, senest den 15. februar 2024.senest den 15. februar 2024.Vi indkalder løbende kandidater til samtale, hvorfor vi opfordrer dig til at ansøge så hurtigt som muligt. Stillingen kan være besat før ansøgningsfristens udløb.Vi indkalder løbende kandidater til samtale, hvorfor vi opfordrer dig til at ansøge så hurtigt som muligt. Stillingen kan være besat før ansøgningsfristens udløb.Ønsker du yderligere information, eller har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Senior Finance Manager Daniel Andersson på mail: [email protected]Ønsker du yderligere information, eller har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Senior Finance Manager Daniel Andersson på mail: [email protected]Ønsker du yderligere information, eller har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Senior Finance Manager Daniel Andersson på mail: [email protected]Alle ansøgninger skal ske via vores e-rekrutteringsportalAlle ansøgninger skal ske via vores e-rekrutteringsportalAlle ansøgninger skal ske via vores e-rekrutteringsportal


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Jobbet er oprettet på vores service den 26.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige

    Statistik over udbudte jobs som øvrige

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    20. september 2024 4483
    19. september 2024 4456
    18. september 2024 4444
    17. september 2024 4378
    16. september 2024 4350
    15. september 2024 4503
    14. september 2024 4537
    13. september 2024 4572
    12. september 2024 4460
    11. september 2024 4454
    10. september 2024 4397
    9. september 2024 4340
    8. september 2024 4357
    7. september 2024 4365
    6. september 2024 4411
    5. september 2024 4392
    4. september 2024 4337
    3. september 2024 4282
    2. september 2024 4203
    1. september 2024 4323
    31. august 2024 4506
    30. august 2024 4599
    29. august 2024 4503
    28. august 2024 4485
    27. august 2024 4441
    26. august 2024 4410
    25. august 2024 4474
    24. august 2024 4500
    23. august 2024 4560
    22. august 2024 4526
    21. august 2024 4532