Internationalt orienteret generalist til ansøgninger om EU-støttemidler til store, grønne energiprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vær med til at bygge videre på vores erfaringer med at søge fondsstøtte og bidrag til, at vi bliver endnu bedre. Du får stor indflydelse på at skabe og udvikle rammerne samt sætte processen i system.”Vores projektportefølje vokser, og vi har et ønske om at systematisere og tage vores arbejde med at søge EU-støttemidler til et nyt niveau - så vi søger en ny kollega, der har viljen til at tage ansvar for opgaven, og som med sans for detaljer og forståelse for politiske processer har fingeren på pulsen i forhold til at sikre, at vi fokuser på det rigtige i vores ansøgninger”, fortæller Michael Linnemann Pedersen, Director.”Vores projektportefølje vokser, og vi har et ønske om at systematisere og tage vores arbejde med at søge EU-støttemidler til et nyt niveau - så vi søger en ny kollega, der har viljen til at tage ansvar for opgaven, og som med sans for detaljer og forståelse for politiske processer har fingeren på pulsen i forhold til at sikre, at vi fokuser på det rigtige i vores ansøgninger”Tværorganisatorisk rolle med fokus på brint- og energiøprojekterTværorganisatorisk rolle med fokus på brint- og energiøprojekterTværorganisatorisk rolle med fokus på brint- og energiøprojekterEnerginet står i de kommende år foran at udvikle en række store, grønne, grænseoverskridende energiinfrastrukturprojekter med muligheden for at søge EU-støttemidler. På kontoret i Fredericia eller Ballerup bliver du en del af afdelingen Brintudvikling, som tæller otte kolleger, der dels koordinerer aktiviteter relateret til at opbygge brint som et nyt forretningsområde i Energinet, og dels leder modningsprojektet for den første brinttransmissionsinfrastruktur i Danmark.Med udgangspunkt i afdelingen arbejder du tværorganisatorisk i Energinet med at afsøge muligheder for at søge EU-støttemidler til Energinets projekter. I første omgang bliver du, foruden at have ansvaret for ansøgninger om støtte til brintinfrastruktur, også involveret i ansøgninger om støttemidler for energiøer. På længere sigt kan der også komme opgaver til vedrørende andre områder af Energinets forretning.Jobbets ansvarsområder og opgaver løses i tæt samarbejde med en bred intern og ekstern kontaktflade, og du skal blandt andet:
  • Holde dig orienteret om muligheder for og krav til at søge EU-støtte
  • Oparbejde relationer og pleje netværk i Bruxelles og hos andre europæiske TSO’er
  • Sikre, at vi gennemfører de nødvendige cost benefit-analyser
  • Lede processen med at udforme støtteansøgninger, herunder udarbejde ansøgninger i samarbejde med fagansvarlige samt opstille budgetter og bistå med at udarbejde og beskrive arbejdspakker
  • Stå for den løbende statusrapportering og sammen med økonomikolleger lave budgetopfølgning
  • Holde dig orienteret om muligheder for og krav til at søge EU-støtteOparbejde relationer og pleje netværk i Bruxelles og hos andre europæiske TSO’erSikre, at vi gennemfører de nødvendige cost benefit-analyserLede processen med at udforme støtteansøgninger, herunder udarbejde ansøgninger i samarbejde med fagansvarlige samt opstille budgetter og bistå med at udarbejde og beskrive arbejdspakkerStå for den løbende statusrapportering og sammen med økonomikolleger lave budgetopfølgningDer er en vis rejseaktivitet i jobbet, som du selv har stor indflydelse på at tilrettelægge.“Du træder ind i et stærkt team af dygtige specialister og generalister, som er motiveret af at være med til at realisere store, grønne energiprojekter, der bidrager til at nå Danmarks mål for den grønne omstilling”, uddyber Michael.“Du træder ind i et stærkt team af dygtige specialister og generalister, som er motiveret af at være med til at realisere store, grønne energiprojekter, der bidrager til at nå Danmarks mål for den grønne omstilling”Erfaring med ansøgninger om EU- eller forskningsstøtteErfaring med ansøgninger om EU- eller forskningsstøtteErfaring med ansøgninger om EU- eller forskningsstøtteVi håber, at du kan sætte flueben ved disse færdigheder:
  • Erfaring med at udarbejde ansøgninger om EU- eller forskningsstøtte, og gerne kendskab til EU-støtteordninger
  • Evne til at arbejde i detaljen med komplicerede spørgsmål
  • Erfaring med at udarbejde cost benefit-analyser
  • Stærk i engelsk i både skrift og tale
  • Interesseret i at arbejde med internationale opgaver
  • Erfaring med at udarbejde ansøgninger om EU- eller forskningsstøtte, og gerne kendskab til EU-støtteordningerEvne til at arbejde i detaljen med komplicerede spørgsmålErfaring med at udarbejde cost benefit-analyserStærk i engelsk i både skrift og taleInteresseret i at arbejde med internationale opgaverPå det personlige plan er du kendetegnet ved at arbejde struktureret og kunne skabe det nødvendige overblik, der gør dig i stand til at prioritere. Samtidig trives du med at veksle mellem at arbejde selvstændigt og med en bred kontaktflade på forskellige organisatoriske niveauer, hvor du i en koordinerende og opsøgende rolle henter og samler input fra flere fagansvarlige kolleger på tværs af organisationen, som så kan præsenteres for beslutningstagere.Vil du være med til at gøre en forskel sammen med os?Vil du være med til at gøre en forskel sammen med os?Vil du være med til at gøre en forskel sammen med os?Så ser vi frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV senest 7. marts. Sæt allerede nu et par forsigtige kryds i kalenderen 14. marts, hvor vi holder 1. samtale online, og 21. marts hvor vi holder 2. samtale i Fredericia.Er du nysgerrig på din kommende leder, eller har du spørgsmål til jobbet? Se nærmere på LinkedIn eller ring til Michael Linnemann Pedersen på tlf. 5167 7893.Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.mangfoldighedspolitik her.Du bliver en del af Energinet Systemansvar, hvis kerneopgaver er at indpasse vedvarende energi, sikre lige adgang til nettene, udvikle markedsdesign, overvåge og balancere transmissionsnettet og at varetage forsyningssikkerheden i Danmark.Du bliver en del af Energinet Systemansvar, hvis kerneopgaver er at indpasse vedvarende energi, sikre lige adgang til nettene, udvikle markedsdesign, overvåge og balancere transmissionsnettet og at varetage forsyningssikkerheden i Danmark.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Jobbet er oprettet på vores service den 22.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Torsdag den 07. marts 2024

    Statistik over udbudte jobs som øvrige

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    4. oktober 2024 4379
    3. oktober 2024 4285
    2. oktober 2024 4319
    1. oktober 2024 4268
    30. september 2024 4382
    29. september 2024 4312
    28. september 2024 4387
    27. september 2024 4477
    26. september 2024 4432
    25. september 2024 4398
    24. september 2024 4291
    23. september 2024 4315
    22. september 2024 4405
    21. september 2024 4402
    20. september 2024 4483
    19. september 2024 4456
    18. september 2024 4444
    17. september 2024 4378
    16. september 2024 4350
    15. september 2024 4503
    14. september 2024 4537
    13. september 2024 4572
    12. september 2024 4460
    11. september 2024 4454
    10. september 2024 4397
    9. september 2024 4340
    8. september 2024 4357
    7. september 2024 4365
    6. september 2024 4411
    5. september 2024 4392
    4. september 2024 4337