Serverspecialist til Netkommunikation i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Er du klar til at tage del i ansvaret for Energinets serverinfrastruktur? Vi arbejder med samfundskritisk infrastruktur i det danske el- og gasnet, og enorme mængder data, der hver dag passerer vores transportnetværk. Er du klar til at tage del i ansvaret for Energinets serverinfrastruktur? Vi arbejder med samfundskritisk infrastruktur i det danske el- og gasnet, og enorme mængder data, der hver dag passerer vores transportnetværk.”Det vi laver, har en kæmpestor betydning for el- og gasnettet, hvor du er med til at sikre fundamentet for fremtidens grønne elsystem og bidrager direkte til vores koncernstrategi – ’Energi til tiden’. Og det synes jeg, er ret fedt,” fortæller Senior Manager Dennis Kåre Foged Hansen.”Det vi laver, har en kæmpestor betydning for el- og gasnettet, hvor du er med til at sikre fundamentet for fremtidens grønne elsystem og bidrager direkte til vores koncernstrategi – ’Energi til tiden’. Og det synes jeg, er ret fedt,”Sikker og optimal drift er essensen i vores arbejdeSikker og optimal drift er essensen i vores arbejdePå vores kontor i Fredericia bliver du en del af afdelingen Netkommunikation i Eltransmission, der lige nu tæller 18 dygtige og inspirerende kolleger med stærke faglige kompetencer. Vi har det fulde driftsansvar for vores serverpark og sikrer, at de præsterer optimalt – også når kriserne indtræder.Vi er en del af Teknik og Design, som leverer alle specialistkompetencerne på vores el stationer. Vi samarbejder tæt med vores kolleger i Teknik og Design såvel som øvrige områder i Eltransmission, Systemansvar, Gas Storage Denmark og IT. Eksternt er vores tætteste samarbejdspartnere andre TSO’er (Transmission System Operator) i vores nabolande.”Vi har et godt fagligt sammenhold, men her er samtidig en venlig uformel kultur og en trivsel blandt de højeste i Energinet,” fortsætter Dennis.”Vi har et godt fagligt sammenhold, men her er samtidig en venlig uformel kultur og en trivsel blandt de højeste i Energinet,”Velkommen på et hold af specialisterVelkommen på et hold af specialisterVi er specialister indenfor fiber, WAN (Wide Area Network), telefoni, LAN (Local Area Network) og Risk & Compliance, og som serverspecialist hos os kommer du til at arbejde med markedsledende produkter og leverandører, hvor kvalitet og driftsstabilitet er i højsædet.iber, iber, & Compliance, og & Compliance, ogDu er med til at sikre og opretholde en redundant serverinfrastruktur, der understøtter vores driftsværktøjer til transportnetværket. Vores serverpark består af såvel fysiske- og virtuelle servere hosted på on-prem hardware.Dine konkrete arbejdsopgaver er:
  • Drift og vedligehold af vores servere, Windows og Linux
  • Bruger og rettighedsstyring, Identity Access Management/PAM
  • Sikre og opretholde Backup (Weeam), herunder beredskabsforanstaltninger
  • Sikre og vedligeholde dokumentation og vejledninger
  • Drift og vedligehold af vores servere, Windows og LinuxDrift og vedligehold af vores servere, Windows og LinuxDrift og vedligehold af vores servere, Windows og LinuxBruger og rettighedsstyring, Identity Access Management/PAMBruger og rettighedsstyring, Identity Access Management/PAMBruger og rettighedsstyring, Identity Access Management/PAMSikre og opretholde Backup (Weeam), herunder beredskabsforanstaltningerSikre og vedligeholde dokumentation og vejledningerDu får tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads, så du kan afveksle bedst muligt mellem at være på kontoret i Fredericia og hjemme.Du kan navigere i forandring…Du kan navigere i forandring…… for du lander i et selvstændigt statsligt selskab i transformation, hvor vi tilpasser processer og strategier i takt med, at vi udvikler Danmarks energiinfrastruktur. Det betyder at både organisationen og den verden vi opererer i, konstant flytter sig – det gør din og vores verden kompleks.Derudover ser vi gerne, at du:
  • Har lyst til at arbejde med serverdrift og servervirtualisering
  • Over tid får det store overblik over dit domæne og bidrager positivt til drifts- og udviklingsstrategier
  • Samarbejder ubesværet med andre og er lydhør for deres perspektiver
  • Og selvfølgelig; er garant for optimal og sikker drift
  • Har lyst til at arbejde med serverdrift og servervirtualiseringOver tid får det store overblik over dit domæne og bidrager positivt til drifts- og udviklingsstrategierSamarbejder ubesværet med andre og er lydhør for deres perspektiverOg selvfølgelig; er garant for optimal og sikker driftDine evner til at samarbejde og opsøge relevant viden og interessenter er vigtige for din succes i jobbet. Det samme er din evne til at være forandringsparat, da det er vores virkelighed. Du byder ind med løsninger på dit fagområde, så vi sammen vokser ind i den grønne fremtid.Vi forestiller os, at du har erfaring med at arbejde med serverdrift og/eller er uddannet serverspecialist fra fx erhvervsskole, akademiuddannelse, IT universitetet el.lign., men har du oparbejdet tilsvarende evner på en anden måde, vil vi selvfølgelig gerne høre fra dig.Vil du være med til at gøre en forskel sammen med os?
    Så ser vi frem til at modtage dit motiverede CV senest 14. marts 2024. Sæt allerede nu et par forsigtige kryds i kalenderen 18. marts, hvor vi holder 1. samtale online, og 21. marts, hvor vi holder 2. samtale i Fredericia.Vil du være med til at gøre en forskel sammen med os?Er du nysgerrig på din kommende leder eller har du spørgsmål til jobbet? Se nærmere på LinkedIn eller ring til senior manager Dennis Kåre Foged Hansen +45 30574497.Særlige forhold
    Jobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse.Særlige forholdVi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.mangfoldighedspolitik her.Du bliver en del af Energinet Eltransmission A/S, der har til opgave at udvikle, bygge, eje og drive det nødvendige eltransmissionsnet, Herefter stilles det til rådighed for samfundet med den rette kapacitet, i den rette kvalitet, så omkostningseffektivt som muligt og således, at anlægget kan udnyttes optimalt og sikkert. Eltransmission sikrer optimal Asset Management ved at have fokus på anlæggenes samlede levetid - fra vugge til grav.Du bliver en del af Energinet Eltransmission A/S, der har til opgave at udvikle, bygge, eje og drive det nødvendige eltransmissionsnet, Herefter stilles det til rådighed for samfundet med den rette kapacitet, i den rette kvalitet, så omkostningseffektivt som muligt og således, at anlægget kan udnyttes optimalt og sikkert. Eltransmission sikrer optimal Asset Management ved at have fokus på anlæggenes samlede levetid - fra vugge til grav.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Torsdag den 14. marts 2024

    Statistik over udbudte jobs som øvrige

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    3. oktober 2024 4285
    2. oktober 2024 4319
    1. oktober 2024 4268
    30. september 2024 4382
    29. september 2024 4312
    28. september 2024 4387
    27. september 2024 4477
    26. september 2024 4432
    25. september 2024 4398
    24. september 2024 4291
    23. september 2024 4315
    22. september 2024 4405
    21. september 2024 4402
    20. september 2024 4483
    19. september 2024 4456
    18. september 2024 4444
    17. september 2024 4378
    16. september 2024 4350
    15. september 2024 4503
    14. september 2024 4537
    13. september 2024 4572
    12. september 2024 4460
    11. september 2024 4454
    10. september 2024 4397
    9. september 2024 4340
    8. september 2024 4357
    7. september 2024 4365
    6. september 2024 4411
    5. september 2024 4392
    4. september 2024 4337
    3. september 2024 4282