Senior Product Owner – tag ejerskab for vores fremtidige dataplatform

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Forestil dig at være med til at definere, hvordan 2.500 kolleger skal arbejde med data – nu og
i fremtiden. Og føre Energinet sikkert igennem et teknologiskifte, når vi overgår til Microsoft Fabric.Det kan du komme til nu. For vi leder nemlig efter en Product Owner til vores Data Enablement-afdeling.”Vi står midt i et teknologiskifte, hvor vi har et godt øje til Microsoft Fabric. Her bliver du vejviseren, der sikrer, at vi vælger den rette teknologi til fremtiden – og at vi kommer godt derhen", fortæller Janus, Chief Product Owner.”Vi står midt i et teknologiskifte, hvor vi har et godt øje til Microsoft Fabric. Her bliver du vejviseren, der sikrer, at vi vælger den rette teknologi til fremtiden – og at vi kommer godt derhen"Data Delivery Core – vi sætter den teknologiske retning Data Delivery Core – vi sætter den teknologiske retning Data Delivery Core – vi sætter den teknologiske retningI Data Enablement, som består af 5 teams, slutter du dig til Data Delivery Core. Her er vi 10 kolleger (en flok arkitekter, Data Engineers og BI-udviklere), der sammen definerer retningen
for teknologi og arkitektur i Energinet – så vores kolleger i de eksekverende teams kan bygge brugervenlige dataprodukter.Vi er typerne, der ikke kan lade være med at tage lead. Men heldigvis er vi rørende enige om retningen.”Samarbejde er nøgleordet i vores team. Vi fejrer triumferne sammen, men bakker også hinanden op, når der opstår udfordringer", siger Caspar, Data Engineer.”Samarbejde er nøgleordet i vores team. Vi fejrer triumferne sammen, men bakker også hinanden op, når der opstår udfordringer"Du er med til at definere, hvordan vi skal arbejde med dataDu er med til at definere, hvordan vi skal arbejde med data– og sammen med teamet fremme processen for, hvordan vi skal bruge dataplatformen samt bygge rapportering i Power BI.Det er derfor dig, der har overblikket over kortsigtede såvel som langsigtede mål, når du afdækker interessenternes behov og prioriterer, hvilke ønsker der skal først i køen.Uden at forlade analysen og eksekveringen spotter du de overordnede behov og:
  • prioriterer teamets backlog
  • skaber gode relationer til dine interessenter
  • omsætter interessenternes behov til tekniske specifikationer for teamet
  • definerer planer og udarbejder roadmaps, produktvisioner m.m.
  • bidrager til, at dine kolleger trives med forandringsprocessen
  • indgår i et tæt fagfællesskab med PO’erne fra de 4 andre teams i Data Enablement
  • prioriterer teamets backlogskaber gode relationer til dine interessenteromsætter interessenternes behov til tekniske specifikationer for teametdefinerer planer og udarbejder roadmaps, produktvisioner m.m.bidrager til, at dine kolleger trives med forandringsprocessenindgår i et tæt fagfællesskab med PO’erne fra de 4 andre teams i Data EnablementDu får base i Fredericia og er som Product Owner ofte til stede fysisk. Men der er selvfølgelig plads til hjemmearbejdsdage og fleksibilitet, når hverdagen kalder på det. For vi har stor tillid til hinanden.Du er både teknisk stærk og …Du er både teknisk stærk og …Du er både teknisk stærk og …… kan tale med alle slags mennesker. Det er også derfor, du er så god til at omsætte forretningens ønsker til tekniske specifikationer – og til at skabe gode relationer.Ellers tænker vi, at du har:
  • det helt okay med, at vi af og til må ændre kurs på baggrund af feedback og ønsker
  • erfaring med sprintplanlægning, backlog management, user stories og prioritering
  • en god forståelse for dataintegration, -lagring, -modellering og -arkitektur
  • indsigt i Power BI's funktioner og muligheder, heriblandt rapportering, dashboarding, datavisualisering og DAX
  • erfaring inden for data spaces – og måske endda kendskab til Fabric
  • kendskab til SQL, ETL-processer, Data Bricks og cloud-baserede data services (Azure)
  • erfaring med opbygning af datakapabiliteter
  • erfaring med BI og opbygning af dataunderstøttelse heraf
  • det helt okay med, at vi af og til må ændre kurs på baggrund af feedback og ønskererfaring med sprintplanlægning, backlog management, user stories og prioriteringen god forståelse for dataintegration, -lagring, -modellering og -arkitekturindsigt i Power BI's funktioner og muligheder, heriblandt rapportering, dashboarding, datavisualisering og DAXerfaring inden for data spaces – og måske endda kendskab til Fabrickendskab til SQL, ETL-processer, Data Bricks og cloud-baserede data services (Azure)erfaring med opbygning af datakapabilitetererfaring med BI og opbygning af dataunderstøttelse herafSærlige forhold: Jobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse.
    På PET's hjemmeside kan du læse mere om sikkerhedsgodkendelse.
    Hvis selskabet finder det nødvendigt, vil der blive foretaget et baggrundstjek forud for sikkerhedsgodkendelsen.Særlige forhold:På PET's hjemmeside kan du læse mere om sikkerhedsgodkendelse.
    Vil du være med til at gøre en forskel sammen med os?Vil du være med til at gøre en forskel sammen med os?Vil du være med til at gøre en forskel sammen med os?Så ser vi frem til at modtage dit motiverede CV senest 4. august 2024. Sæt allerede nu et par forsigtige kryds i kalenderen i uge 32, hvor vi holder 1. samtale online, og 12. og 16. august, hvor vi holder 2. samtale i Fredericia.Er du nysgerrig på din kommende leder, eller har du spørgsmål til jobbet? Se nærmere på LinkedIn, eller ring til Chief Product Owner, Janus Kjær Andersen på tlf. 2443 7517.
    Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.mangfoldighedspolitik her.Du bliver en del af Tech & Innovation, der understøtter hele Energinet inden for innovation, digitalisering, IT-udvikling og -drift. Som strategisk partner arbejder vi på tværs af hele Energinet for at levere innovation og teknologiske løsninger, der støtter Energinets kerneopgave med at forsyne samfundet med el og gas. Tech og Innovation er organiseret efter agile principper, hvor teams samarbejder effektivt for at skabe de mest effektive løsninger for Energinet. Du bliver en del af Tech & Innovation, der understøtter hele Energinet inden for innovation, digitalisering, IT-udvikling og -drift. Som strategisk partner arbejder vi på tværs af hele Energinet for at levere innovation og teknologiske løsninger, der støtter Energinets kerneopgave med at forsyne samfundet med el og gas. Tech og Innovation er organiseret efter agile principper, hvor teams samarbejder effektivt for at skabe de mest effektive løsninger for Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Søndag den 04. august 2024

    Statistik over udbudte jobs som øvrige

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    4. oktober 2024 4379
    3. oktober 2024 4285
    2. oktober 2024 4319
    1. oktober 2024 4268
    30. september 2024 4382
    29. september 2024 4312
    28. september 2024 4387
    27. september 2024 4477
    26. september 2024 4432
    25. september 2024 4398
    24. september 2024 4291
    23. september 2024 4315
    22. september 2024 4405
    21. september 2024 4402
    20. september 2024 4483
    19. september 2024 4456
    18. september 2024 4444
    17. september 2024 4378
    16. september 2024 4350
    15. september 2024 4503
    14. september 2024 4537
    13. september 2024 4572
    12. september 2024 4460
    11. september 2024 4454
    10. september 2024 4397
    9. september 2024 4340
    8. september 2024 4357
    7. september 2024 4365
    6. september 2024 4411
    5. september 2024 4392
    4. september 2024 4337