Ledelseskonsulent der kan bidrage til udviklingen af [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabenraa

Har du lyst til at arbejde med opgaver, som du selv er med til at definere? Motiveres du af at samarbejde med andre faggrupper, som kan udfordre dig? Synes du, det er sjovt at arbejde tæt på beslutningerne?

Så har du muligheden for et spændende, udfordrende og alsidigt job som ledelseskonsulent med dygtige og engagerede kolleger.

Hvem er vi?

Du vil blive en del af vores teknisk-administrative personalegruppe, hvor ca. 20 medarbejdere er organiseret i mindre arbejdsfællesskaber inden for Stab, Service og Administration. Der er god stemning på tværs af arbejdsfællesskaberne, og vi har i 2022 haft et særligt blik for at skabe de bedst mulige arbejdsgange til gavn for både elever og medarbejdere.

I Stab, Service og Administration varetages en bred pallette af opgaver indenfor blandt andet elevadministration, kvalitetsudvikling, HR og økonomi. Opgaver, som er med til at understøtte vores vision, der har som mål at skabe uddannelser af så høj kvalitet, at uddannede fra SOSU Syd bliver de bedste inden for sundhed, omsorg og pædagogik i fremtidens velfærdssamfund.

Hvad bliver din rolle?

Dine primære opgaver som ledelseskonsulent er i tilknytning til ressourcechefens ansvarsområder, og din opgaveportefølje vil løbende ændre sig i takt med behovet i organisationen.

Eksempler på opgaver, som du kommer til at arbejde med i 2023:

  • Udvikling og drift af kvalitetssystem til løbende intern kvalitetsudvikling og resultatvurdering
  • Skabe og udvikle god og solid ledelsesinformation, som passer til organisationens forskelligartede behov
  • Udvikling og organisering af arbejdet med databeskyttelse
  • Involvering i HR-processer og sparringspartner i forbindelse med overenskomster og personalejura

Derudover vil dine opgaver blandt andet være udarbejdelse af politikker, procedurer og retningslinjer samt at sætte dig ind i og holde dig orienteret omkring relevant lovgivning.

Hvem er du?

Det er vigtigt, at du har en grundlæggende viden om et eller flere af ovennævnte opgaveområder, og vi forestiller os, at du har nedenstående faglige og personlige kompetencer:

  • en stærk kommunikations- og formidlingsevne - både på skrift og i tale
  • motiveres af både mindre opgaver med korte deadlines, og af opgaver, der kræver styring og overblik i længerevarende processer
  • er god til at skabe relationer, der kan være grobund for det gode samarbejde på tværs
  • kan spotte tværfaglige sammenhænge og mulige forbedringer i arbejdsgange el.lign.
  • har gode analytiske kompetencer og mestrer de samfundsvidenskabelige metoder (kvalitativ og kvantitativ)
  • har evnen til at gennemskue, sætte dig ind i og videreformidle kompleks information
  • er motiveret og nysgerrig på nye arbejdsopgaver og -områder – du skal kunne bruge din grundviden på flere forskellige interessefelter
  • Kendskab til og eventuelt erfaring fra en politisk ledet organisation

Vi er en moderne skole fyldt med teknologi og udvikling

Social- og Sundhedsskolen Syd er en selvejende erhvervsuddannelsesinstitution under staten med 115 ansatte. Vi arbejder helt overordnet med fire strategiske mål, der mærkes i skolens hverdag: Læring og innovation, Digitalisering og teknologi, Sundhed og fællesskaber samt Bæredygtighed.

Hos os tilbyder vi grundforløb 1 og 2, uddanner Social- og sundhedshjælpere, Social- og sundhedsassistenter samt pædagogiske assistenter. Vi udbyder desuden EUX Velfærd og Digi Tech. Skolen er også et kursussted, hvor vi afholder længerevarende efteruddannelser, AMU-uddannelser, kortvarige kurser og temadage. Vores skole er åben for alle og vi har arrangementer for eksterne og lokale gæster.

SOSU Syd er en dynamisk organisation, hvor ikke kun elever og kursister lærer, men hvor vi som skole også lærer og udvikler os gennem vidensdeling, åbenhed og ordentlighed. På SOSU Syd er der er en høj grad af fleksibilitet og medindflydelse i det daglige arbejde. Du bliver en del af et læringsmiljø, hvor vi udvikler, udveksler og afprøver nye ideer i forhold til opgaveløsningen, og hvor faglig sparring prioriteres højt.

Behov for mere information?

Hvis du vil vide mere om SOSU Syd kan du læse mere på vores hjemmeside Sosu-syd

Du er også velkommen til at kontakte Ressourcechef Lene Geertsen, [email protected], tlf. 40 48 23 03.

De praktiske detaljer

Stillingen er på 37 timer og som udgangspunkt tidsbegrænset til 1 år, og vi håber du kan starte hos os den 1. marts 2023.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 23. januar 2023.

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Vær opmærksom på, at vi indhenter referencer og børneattest ved ansættelse.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk baggrund til at søge jobbet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabenraa.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Aabenraa

Lignende jobs

  • Øvrige i Esbjerg

    Fri kontakt
    Køkkenkonsulent til Tvis Køkken i Esbjerg. Tvis Køkken i Esbjerg styrker salgsteamet og vi søger derfor en ny køkkenkonsulent. Har du passion for godt håndværk og en stolthed over at kunne levere spændende køkkenløsninger af høj kvalitet?
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Øvrige i Tønder

    Til vores afdeling i Tønder, søger vi en robust montør til at håndtere alle former for dækservice. Hos os kommer du til at håndtere alle dæktyper, lige fra små trillebør-dæk til store entreprenør-d..
    • Øvrige
    • Tønder
    Få mere info
  • Øvrige i Sydjylland

    Vi søger lige nu friske lagermedarbejdere til plukke- og pakkeopgaver hos en virksomhed i Tønder! Det er vigtigt, at du kan arbejde mindst 3 uger i perioden fra uge 27 til og med uge 32.Hos virksom..
    • Øvrige
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Øvrige i Sydjylland

    Vi søger lige nu dig der er en natteravn og elsker at køre truck til et sommervikariat på nathold, i ugerne 27 til og med 32, for virksomhed i Tønder.Virksomheden vægter virkelig effektivitet, kval..
    • Øvrige
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Aabenraa

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Aabenraa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Aabenraa over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. juli 2024 11
6. juli 2024 10
5. juli 2024 10
4. juli 2024 9
3. juli 2024 7
2. juli 2024 8
1. juli 2024 8
30. juni 2024 7
29. juni 2024 7
28. juni 2024 7
27. juni 2024 6
26. juni 2024 6
25. juni 2024 8
24. juni 2024 7
23. juni 2024 8
22. juni 2024 8
21. juni 2024 8
20. juni 2024 8
19. juni 2024 7
18. juni 2024 6
17. juni 2024 5
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 6
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 6
9. juni 2024 6
8. juni 2024 6
7. juni 2024 5