Rekrutteringsfirma

Udlejningskonsulent til Ejendomsselskabet Olav de Linde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Åbyhøj

Alsidigt job som udlejningskonsulent i et af Danmarks førende private ejendomsselskaber


Har du en kommerciel forståelse og viden inden for forskellige lejemål? Er din personlighed præget af en opsøgende og proaktiv tilgang, hvor du med din brede viden naturligt tager ansvar for at sikre en attraktiv kundeportefølje? Har du en god forståelse for branchen med en nysgerrighed på tendenserne i markedet? Så er du måske præcis den, vi leder efter.


Hos Ejendomsselskabet Olav de Linde har vi en vision om at skabe en bred vifte af attraktive lejemål, der er med til at danne rammerne for det gode og kreative arbejdsliv. Det er en af vores drivkræfter, med stor interesse og kærlighed, at skabe nyt liv i gamle bygninger. Vi fornyer for at bevare – og så er vi samtidig omhyggelige og kvalitetsbevidste. Vi genbruger og skaber liv. Vi har desuden de seneste år skabt et stadigt stigende antal nyopførte kvalitetsbyggerier til bolig- og erhvervslejemål.

Din udadvendte tilgang er med til at skabe gode kunderelationer
Din hovedopgave er at udleje erhvervslejemål. Du vil være ansvarlig for at udarbejde og indgå lejekontrakter, herunder også fremvisning og forhandling med kunden.

Der vil også være andre opgaver, f.eks. hvor du:

  • laver opsøgende salgsarbejde
  • tager kontakt til kontorfællesskaberne – måske er det dig, der er ansvarlig herfor
  • er interesseret i nye områder eller projekter
  • løbende følger op på eksisterende lejere
  • koordinerer og samarbejder med vores egen tegnestue, håndværkerafdeling og administration
  • bidrager med kalkulationer, beskrivelser mv. til lejeprospekter


Du motiveres af resultater og har en kreativ side
Vi forestiller os, at du har en baggrund som ejendomsmægler. Optimalt har du nogle års erfaring som bolig- eller erhvervsmægler efter endt uddannelse, eller tilsvarende erfaring. Vigtigst for rollen er en indgangsvinkel til branchen, som sikrer at du har den rette viden.

At være relationsskaber ligger i dit DNA. Så det er helt naturligt for dig at have mod på og lyst til, at blive en del af netværket med vores lejere og dermed være en del af det fællesskab. Hertil også, at du har lyst til at deltage i relevante eksterne netværk.

Du tør udfordre på vores eksisterende processer, og besidder generelt et løsningsorienteret syn på opgaver med lysten til at optimere – hvor end det giver mening. Du har med din udadvendte personlighed en interesse i at sparre med dine kolleger. Din energi er med til at skabe god stemning og bidrager til et godt socialt miljø.

Hvad bliver du en del af?
Vi lægger stor vægt på ordentlighed og at vi sammen hjælper hinanden – de bedste resultater skabes sammen og ved at have et helhedsorienteret fokus. Hos os er udviklingsmulighederne mange, hvilket betyder at du udvikler dig gennem opgaverne og i takt med din egen proaktive tilgang og interesse for at tage ansvar.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så klik ind på linket og send os dit motiverede CV, hvor du fortæller kort om din motivation for at søge jobbet samt sætter din erfaring i relation til jobbets indhold. Vi får hjælp til rekrutteringsprocessen af Konsulenthuset ballisager. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Chefkonsulent Britt Rønberg på tlf. 30 63 85 18.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Åbyhøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Åbyhøj

Lignende jobs

  • Øvrige i Århus C

    Brænder du for produkt- og konceptudvikling inden for el-engineering? Kan du se dig selv som en del af et team, der udvikler og vedligeholder el- og styringsløsninger til køleanlæg og varmepumper..
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info
  • Øvrige i Århus N

    <p>Kom og bring din faglige ekspertise og din viden fra studiet i spil, når du bidrager til opbygning af innovative risikomodeller, og når du hjælper vores kunder med at styre risici på deres..
    • Øvrige
    • Århus N
    Få mere info
  • Øvrige i Tilst

    Brænder du for en travl hverdag med varierende opgaver inden for fakturering, planlægning og administration? Bliver du motiveret af en kultur med dedikerede kollegaer, der har fokus på trivsel, fag..
    • Øvrige
    • Tilst
    Få mere info
  • Øvrige i Århus N

    Har du lyst til at arbejde med industrielle køle- og varmepumpeanlæg til erhvervslivet, hvor du kan udvikle din færdigheder som montør? Så læs mere om hvad vi kan tilbyde dig hos Johnson Controls..
    • Øvrige
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Åbyhøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Åbyhøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Åbyhøj over tid

Dato Alle jobs som øvrige
10. juli 2024 2
9. juli 2024 2
8. juli 2024 2
7. juli 2024 2
6. juli 2024 2
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 5
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 6
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5