Kreditorassistent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Brænder du for tal og regnskab, og er struktur din styrke? Motiveres du af at arbejde i et faglig stærkt miljø, hvor der er tillid til opgaveløsningen? Har du samtidig ambitioner om at arbejde med en bred vifte af opgaver indenfor kreditorverden? Hvis ja, så har du nu mulighed for at blive en del af Aalborg Portland Group, som vores nye kreditorassistent.

Jobbet

Aalborg Portland søger en ny detaljeorienteret og struktureret kreditorassistent, som brænder for kreditorbogholderiet. Som kreditorassistent vil du blive en del af et Kreditor- og Finansteam på 8 medarbejdere, som er en del af et Finance Shared Service Center.

Afdelingen er meget teams- og samarbejdsoritenteret, hvorfor der vil være gode sparringsmuligheder til selvstændige opgaver. Samtidig sættes der stor fokus på at yde en god service overfor både interne samt eksterne samarbejdspartnere og sikre LEAN processer i Kreditorbogholderiet.

I jobbet som vores nye kreditorassistent vil du komme til at varetage kreditoropgaver vedrørende 8 selskaber i Danmark, Norge, Frankrig, Belgien og Polen. Derfor ser vi, at du sprogligt behersker engelsk i både skrift og tale. Hvis du ligeledes kan norsk, er det en fordel. Foruden kreditoropgaver vil der også være mulighed for øvrige opgaver indenfor bank og rejseafregning. Stillingen er beliggende i Aalborg.

Dine primære arbejdsopgaver:

· Behandling af indkomne kreditorfakturaer via elektronisk workflow

· Kontrol og bogføring af kreditorfakturer – herunder fokus på momsregler

· Afstemning af kreditorudtog

· Ansvar for behandling af kreditorbetalinger via elektronisk betalingsfil

· Kontakt til samarbejdspartnere

· Vedligeholdelse af kreditor stamdata

· Måneds- og årsafslutningsopgaver

· Deltagelse i udviklingsopgaver

· Support til teamets elever

· Ad-hoc opgaver

Din profil

Vi forestiller os, at du har en økonomisk eller administrativ uddannelse og mindst 2-3 års erfaringen indenfor kreditorarbejdet. Du er en rutineret bruger af Excel og Office-pakken og har du kendskab til SAP og Readsoft workflow samt opgaver indenfor bank og rejseafregning, så vil det være en fordel.

Derudover er du som person:

· En teamplayer som brænder for kreditorbogholderiet.

· Initiativrig og arbejder ansvarsfuldt.

· Struktureret og god til at prioritere i en travl hverdag.

· Udviklingsorienteret og har sans for detaljen.

· God til at kommunikere professionelt overfor samarbejdspartnere.

Vi tilbyder

Aalborg Portland er en ambitiøs og professionel arbejdsplads, der med sin høje faglighed løbende sætter fokus på medarbejdernes faglige og personlige udvikling gennem strukturerede udviklingssamtaler. For de rette kandidater er de interne karrieremuligheder ligeledes mange.

Vi er en uformel arbejdsplads med fokus på tæt samarbejde, vidensdeling og den frie dialog. Hertil har vi et arbejdsmiljø, som er præget af frihed under ansvar og fleksibilitet.

Ligeledes tilbyder vi følgende personalegoder:

· Pension, fritvalgsordning og 6. ferieuge
· Frokostordning i vores kantine, der altid har et udbud af varierede retter
· Sundhedsforsikring gennem PFA
· Medlemskab i diverse personaleklubber (motionsklub, fodboldklub, fiskeklub m.m.)
· Sociale arrangementer i afdelingen
· Personalerabatter og sponsorbilletter

Om virksomheden

Aalborg Portland er en stor og international virksomhed, der med sine 130 års erfaring har udnyttet sine styrker til at indtage en plads i toppen af industrien. Aalborg Portland er en af det største cementfabrikker i Europa, der netop nu er på en gennemgribende grøn omstillingsrejse med skarpt fokus på Co2 reduktion. Siden 2004 har Aalborg Portland Holding været ejet af Cementir Group, en international leverandør af cement og beton som har hovedkontor i Rom og er noteret på den italienske fondsbørs i Milano. Læs mere om virksomheden her: .

Har du spørgsmål til stilling er du velkommen til at kontakte Manager Finance Service, Marlene Damsgaard Jensen på tlf. 24 29 12 04


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Aalborg Øst
  • Torsdag den 05. august 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i Aalborg

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs i køkkenet, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Head Chef på Scandic Aalborg Øst. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik over dit køkken og er god til at kommunikere, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg

    Er du klar til at tage din karriere til næste niveau i en spændende, ambitiøs og professionel virksomhed med mange muligheder? Har du en økonomisk eller administrativ uddannelse og mindst 2-3 års e..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg

    Specialrådgivningen for DøvblindeCenter for SansenedsættelseSpecialsektoren[xxxxx]Vil du med på vores højt specialiserede hold, som rådgiver borgere med døvblindhed samt fagf..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg

    Har du et teleskoplæssercertifikat, og er du ikke bange for at tage fat? Kan du starte med det samme? Hvis, så skal du læse videre! Vi søger personer, der trives både med at køre maskiner og ud..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som øvrige
9. juli 2024 6
8. juli 2024 9
7. juli 2024 9
6. juli 2024 9
5. juli 2024 9
4. juli 2024 9
3. juli 2024 9
2. juli 2024 9
1. juli 2024 7
30. juni 2024 8
29. juni 2024 8
28. juni 2024 10
27. juni 2024 10
26. juni 2024 10
25. juni 2024 11
24. juni 2024 9
23. juni 2024 10
22. juni 2024 10
21. juni 2024 10
20. juni 2024 8
19. juni 2024 8
18. juni 2024 8
17. juni 2024 8
16. juni 2024 8
15. juni 2024 8
14. juni 2024 8
13. juni 2024 8
12. juni 2024 8
11. juni 2024 8
10. juni 2024 8
9. juni 2024 9