Brænder du for at arbejde med beslutnings-støtte til medicin?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Har du en farmaceutisk baggrund eller lignende, og kunne du tænke dig muligheden for at spille en central rolle i systemforvaltningen og videreudviklingen af det nationale beslutningsstøttesystem; ”Fælles MedicinBeslutningsstøtte – FMB”, så er det måske dig vi søger som fællesregional systemadministrator (FSA).

FMB er et evidensbaseret beslutningsstøttesystem, der understøtter læger ved elektronisk lægemiddelordination og medicingennemgang. Det gøres ved at knytte patientdata, som f.eks. medicinlister, diagnoser og laboratoriedata med medicin.dk’s datagrundlag med henblik på at give patientspecifik beslutningsstøtte. FMB er udviklet som en service, der kan integreres i medicin- og lægepraksissystemer i regioner og almen praksis. Du kan læse mere om beslutningsstøttesystemet og .

Vi søger en stærk lægemiddelfaglig profil med klinisk indsigt og med flair for IT, der kan være med til at sikre en forretningsdrevet og værdiskabende videreudvikling af FMB.

Om opgaven:
Som FSA vil du få ansvaret for systemforvaltning af FMB på vegne af de fem regioner og almen praksis. Overordnet skal du koordinere opgaver mellem beslutningsstøttesystemets interessenter fra regionerne, almen praksis og leverandørerne.

Opgaverne er af klinisk og teknisk karakter indenfor både det administrative, brugerrettede og projektledelsesmæssige:
  • Sekretariatsbetjening af Forretningsstyregruppen og Brugergruppen, herunder blandt andet at forberede dagsorden og følge op på drøftelserne og aktionspunkter
  • Opsamling og kvalificering af ændrings- og videreudviklingsønsker i samarbejde med de regionale forvaltere, Brugergruppen og leverandøren
  • Releasestyring og Change Management i samarbejde med leverandøren
  • Prioritering af ændrings- og videreudviklingsønsker i samarbejde med Forretningsstyregruppen og leverandøren
  • Afklaring og løsning af fejl i samarbejde med leverandøren og de regionale forvaltere
  • Koordinering og test af ny funktionalitet og fejlrettelser
  • Sikring og efterlevelse, herunder også rapportering, af kontrakt, drifts- og supportaftale
  • Udarbejdelse af budget og regnskab
  • Leverandørstyring
  • Mange spændende ad hoc-opgaver

Ovenstående opgaver betyder, at det er dig, der er omdrejningspunktet for systemforvaltningen, og at du har den primære kontakt med leverandøren samt de regionale forvaltere af FMB.

Om dig:
Vi forestiller os, at du har en baggrund som farmaceut eller lignende, med interesse for at kombinere din faglighed og administrativt arbejde. For at lykkes som FSA på FMB er det altafgørende, at du har viden om lægemidler og erfaring med eller interesse for at arbejde med IT.

Du besidder gode analytiske og strategiske kompetencer, og du evner at tilegne og bruge komplekse informationer. Du er struktureret og befinder dig godt med flere bolde i luften. Du er en dygtig formidler, der formår at kommunikere og være i dialog med personer på alle niveauer i en stor politisk organisation, både i tale og på skrift. Din stærke faglige profil underbygges af, at du er en empatisk og behagelig personlighed, der er i stand til at holde fokus og finde løsninger, når flere interessenter skal nå til enighed. Samtidig skal du have personlige lederegenskaber, som gør dig i stand til at sikre kvalitet og fremdrift. Du har en modenhed og gennemslagskraft, der sikrer, at du kommer i mål med de opgaver, du står over for.

Vi tilbyder:
En spændende og afvekslende stilling, hvor du selv har mulighed for at præge og tilrettelægge din arbejdsdag. Du får en travl hverdag, hvor de færreste dage er ens – dette i et tæt samarbejde med engagerede og dygtige kollegaer, hvor der arbejdes uformelt og loyalt med brede samarbejdsrelationer både internt og eksternt. Rummelighed og humor er nøgleord for os.

Region Nordjylland tilbyder gode muligheder for personlig udvikling i et godt arbejdsmiljø.

Dine nærmeste kollegaer, som har en bred faglig sammensætning, arbejder i mindre teams med systemforvaltningen af andre nationale og tværsektorielle IT-systemer og har overordnet set samme forvaltningsopgaver som dig. Vi har derfor stor glæde af at sparre med hinanden. Du kan læse om vores nationale og tværsektorielle IT-systemer .

Om os:
Digitalisering og IT i Region Nordjylland har over 200 kompetente medarbejdere og har som hovedmål at levere stabil og sikker drift, 24/7/365 til Region Nordjyllands egne ca. 14.000 brugere og 12.000 it-arbejdspladser. Stillingen er tilknyttet kontoret National og Tværsektoriel IT, som er en del af Digitalisering og IT.

Du kan læse mere om Region Nordjylland på .

Arbejdssted:
Regionshuset i Aalborg – bemærk, at Region Nordjyllands matrikler er røgfrie.

Løn- og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og konkret lønforhandling med den forhandlingsberettigede organisation. Det er en fast stilling på fuld tid.

Ansøgningsfrist:
Send os din ansøgning og CV via linket nedenfor senest d. 12. september 2021.

Der forventes afholdelse af ansættelsessamtaler i uge 37 2021.

Tiltrædelse:
1. november 2021.

Vil du vide mere om jobbet, så er du velkommen til at kontakte vicekontorchef Søren Corneliussen (tlf. 97649714 / mail )

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Aalborg Øst
  • Søndag den 12. september 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i Aalborg

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs i køkkenet, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Head Chef på Scandic Aalborg Øst. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik over dit køkken og er god til at kommunikere, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg

    Er du klar til at tage din karriere til næste niveau i en spændende, ambitiøs og professionel virksomhed med mange muligheder? Har du en økonomisk eller administrativ uddannelse og mindst 2-3 års e..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg

    Specialrådgivningen for DøvblindeCenter for SansenedsættelseSpecialsektoren[xxxxx]Vil du med på vores højt specialiserede hold, som rådgiver borgere med døvblindhed samt fagf..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg

    Har du et teleskoplæssercertifikat, og er du ikke bange for at tage fat? Kan du starte med det samme? Hvis, så skal du læse videre! Vi søger personer, der trives både med at køre maskiner og ud..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som øvrige
9. juli 2024 6
8. juli 2024 9
7. juli 2024 9
6. juli 2024 9
5. juli 2024 9
4. juli 2024 9
3. juli 2024 9
2. juli 2024 9
1. juli 2024 7
30. juni 2024 8
29. juni 2024 8
28. juni 2024 10
27. juni 2024 10
26. juni 2024 10
25. juni 2024 11
24. juni 2024 9
23. juni 2024 10
22. juni 2024 10
21. juni 2024 10
20. juni 2024 8
19. juni 2024 8
18. juni 2024 8
17. juni 2024 8
16. juni 2024 8
15. juni 2024 8
14. juni 2024 8
13. juni 2024 8
12. juni 2024 8
11. juni 2024 8
10. juni 2024 8
9. juni 2024 9