UCN Pædagogik søger akademisk konsulent til ledelsesunderstøttelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg SØ

Brænder du for den gode ledelsesbetjening? Har du erfaring med understøttelse af strategirealisering indenfor den offentlige sektor? Er du optaget af at bidrage til god ledelse og sammenhængkraft i en politisk styret organisation?

Som konsulent i UCN Pædagogik får du en central og betydningsfuld rolle i at understøtte på chef- og lederniveau. Du vil i tæt samarbejde med uddannelseschefen og det samlede lederteam i UCN Pædagogik varetage afvekslende og varierende opgaver, der alle kræver overblik, en skarp pen, stor selvstændighed, uddannelsespolitisk tæft og evne til at jonglere med mange forskelligartede projekter og opgaver på samme tid.

Pædagoguddannelsen står midt i en reformtid, hvor der forventes en større revision af uddannelsen fra politisk hold. Udviklingsprocesserne vil tage form både indenfor et fælles nationalt sektorsamarbejde og i chef-og ledergruppen lokalt i Nordjylland. UCN løfter formandskabet for det nationale arbejde fra januar 2024.

Som konsulent i UCN Pædagogik får du en central og betydningsfuld rolle i at sikre ledelsesmæssig sammenhæng, samarbejde og koordinering på tværs i såvel uddannelsesområdet som i resten af UCN. Du får tillige en særlig rolle i at understøtte det nationale chefnetværk, som står overfor at udvikle fremtidens pædagoguddannelse.

UCN Pædagogik er organiseret under en uddannelseschef med fire uddannelsesledere og en forskningsleder i reference. Uddannelsesområdet har uddannelsesudbud og forskningsprojekter i Aalborg, Hjørring og Thisted.

Stillingen er med reference til uddannelsesleder for UCN Pædagogiks afdeling i Aalborg og er til besættelse pr. 01.02 2024 eller efter aftale.

En række vigtige opgaver venter på dig som akademisk konsulent:

  • Du skal understøtte UCN Pædagogiks ledelse i udvikling af fremtidens pædagoguddannelse og realisering af områdets strategiindsatser sammen med akademiske medarbejdere og undervisere.
  • Du skal understøtte UCN Pædagogiks formandskab for det nationale chef- og ledernetværk for pædagoguddannelsen

Det betyder at du - i tæt samarbejde med uddannelseschefen og i lederteam og netværk – skal varetage arbejdsopgaver som f.eks. følgende:

  • Generel ledelsesunderstøttelse af uddannelseschefen og det øvrige lederteam
  • Udarbejde sagsforberedende arbejde, notater, analyser og oplæg
  • Håndtering af studieordningsændringer i samarbejde med ledere
  • Forberede og følge op på fælles møder for den samlede ledelse i UCN Pædagogik eller i ledernetværket
  • Koordinere forskellige initiativer på tværs af den samlede ledergruppe i uddannelsesområdet eller på tværs i landet
  • Procestilrettelægge interne processer indenfor uddannelsesområdet med henblik på bred involvering af de rette ledere og medarbejdere
  • Varetagelse af projektlederfunktionen i strategiske projekter, der går på tværs af UCN Pædagogik, i UCN eller mellem professionshøjskoler
  • Understøtte implementering af UCN’s strategi samt øvrige strategiske og tværgående indsatser i området
  • Generel sagsbehandling


Hvem er du?

Er du den rette profil, så har du formodentlig erfaring fra en lignende stilling med ledelsesunderstøttelse på chefniveau og kender til den daglige drift af videregående uddannelser og gerne professionsbacheloruddannelser.

Derudover forventer vi, at:

  • du har en relevant videregående uddannelse eller tilsvarende (Ex cand.scient.pol., cand. scient. Adm.)
  • relevant erhvervserfaring og har erfaring med at begå dig i en politisk styret organisation
  • du har veludviklede samarbejdsevner med lyst, mod og vilje til at bidrage med løsninger på tværs af området. Det er således naturligt for dig at samarbejde med chef, ledere, kolleger og andre samarbejdspartnere i løsningen af dine opgaver
  • du er analytisk stærk og varetager selvstændigt dine opgaver på en systematisk og struktureret måde, som medvirker til at reducere kompleksiteten og retter fokus på det væsentlige
  • du kender værdien af at være på forkant og sætter en ære i proaktivt at understøtte den daglige drift på et højt niveau og med effektivt aftræk
  • du har stærke mundtlige og skriftlige kompetencer, er konkret og præcis i dine formuleringer og afstemmer dit budskab efter målgruppen
  • du er stærk i og kan dokumentere erfaring med at tilrettelægge involverende processer for såvel ledere som medarbejdere
  • du er særdeles erfaren i at udarbejde sagsfremstillinger, procesoplæg og diverse præsentationsmaterialer og ser det som en naturlig del af dit virke


Vi tilbyder

Vi tilbyder en velfungerende og attraktiv arbejdsplads med erfarne medarbejdere højt fagligt engagement i et godt arbejdsmiljø. I UCN Pædagogik er der gode muligheder for sparring, støtte og udvikling. Vi værdsætter høj faglighed og en uhøjtidelig omgangstone.

Du får gode udviklingsmuligheder, både fagligt og personligt og kan forvente udfordrende opgaver og god sparring fra din nærmeste leder.

Løn- og ansættelsesforhold

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation (AC).

Ansættelsen sker på fuld tid.

Afgrænsning af opgaver og indplacering sker som enten fuldmægtig eller specialkonsulent, afhængig af erfaring og kompetencer.

Dit primære ansættelsessted vil være i Aalborg, men da Professionshøjskolen University College Nordjylland udbyder de pædagogiske uddannelser i både Aalborg, Thisted og Hjørring, skal ansøgeren være indstillet på at udføre arbejde på forskellige adresser.

Samarbejdet med det nationale ledernetværk kan kræve rejseaktivitet.

Tiltrædelse vil være 1. februar 2024 eller hurtigst muligt.

Yderligere information

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 19. december 2023.

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte uddannelseschef Anne Krogh på tlf. 72690480 eller på e-mail: [email protected].

UCN ønsker, at vores medarbejderstab afspejler diversiteten i det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, alder, etnicitet, religiøsitet, handicap og seksuel orientering til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Aalborg SØ
  • Onsdag den 13. december 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Aalborg SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Aalborg SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Aalborg SØ over tid

Dato Alle jobs som øvrige
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0