Konsulent til arbejdet med (u)lighed i sundhed i Behandlingsrådet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg SV

Brænder du for arbejdet med lighed i sundhed og har du mod på at være med til at opstarte et nyt opgavefelt i Behandlingsrådet, så er det måske dig, vi søger?

I Behandlingsrådet arbejder vi med at levere systematiske evalueringer af sundhedsteknologier og behandlinger efterfulgt af nationale anbefalinger primært til regioner og hospitaler. Derigennem understøtter vi mere ensartet anvendelse af teknologier og behandlinger på tværs af sundhedsvæsenet, mere lighed i sundhed samt mest mulig sundhed for pengene.

Vi er en nystartet organisation, men dette til trods, har vi allerede fået nye opgaver. Til årsskiftet udvider vi således vores opgaveportefølje, da vi har fået til opgave at udarbejde årlige analyser af ulighed i sundhedsvæsenet.
Til dette arbejde søger vi den første af flere konsulenter her til Sekretariatet i Behandlingsrådet.

Dine opgaver
I økonomiaftalen 2022 mellem regeringen og de fem regioner blev der afsat 4 mio. kr. årligt til analyser af ulighed i sundhedsvæsenet. Opgaven med at udarbejde de pågældende analyser er blevet placeret i Behandlingsrådet, og vi er nu ved at fastlægge de overordnede rammer for opgaven.

Du vil blive den første medarbejder, vi ansætter til arbejdet med ulighed i sundhedsvæsenet og du får således en central rolle i opbygningen af dette nye opgavefelt. I startfasen vil dit arbejde centrere sig omkring tilrettelæggelse og processtyring, men hurtigt vil der også være behov for at du kaster dig over arbejdet med at få udarbejdet det metodemæssige grundlag for analysearbejdet.

Det er vores ambition at vi kan være klar til at sætte analysearbejdet i gang i 1. kvartal 2022, så der vil være behov for struktur, tempo og tydelig planlægning fra dag 1.

I begyndelsen vil du være den primære projektleder på området og have støtte fra nogle af de øvrige medarbejdere i Sekretariatet, men ambitionen er at udvide medarbejderstaben på dette felt, således at der dannes et selvstændigt team omkring opgaven.

Efter etableringsfasen forventes dit opgavesæt at tage udgangspunkt i nedenstående:
  1. Overordnet og strategisk udvikling af opgavefeltet her i Behandlingsrådet
  2. Styring af samarbejdet med kommende, eksterne partnere ift. udarbejdelsen af de konkrete analyser.
  3. Projekt- og processtyring ift. de enkelte analyser af ulighed i sundhed, med fokus på såvel produkt som overholdelse af deadlines og milepæle.
  4. Understøttelse af samarbejdet med faglige eksperter på området, som tilknyttes analysearbejdet via fagudvalg.
  5. Udvikling og udbygning af arbejdsgange og metoder inden for analysearbejdet, samt en løbende sikring af at arbejdet med analyserne afspejler analysedesignet og foregår i overensstemmelse med de faglige standarder og retningslinjer, der fastlægges for analysearbejdet.
  6. Generelle sekretariatsopgaver, som er koblet på drift af området, eksempelvis udarbejdelse af beslutningsoplæg og sagsfremstillinger, udarbejdelse af samarbejdsaftaler med eksterne aktører samt understøttelse af arbejdet i fagudvalget såvel som understøttelse af Sekretariatets ledelse.

Der kan løbende ske ændringer i dit opgavesæt i takt med at organisationen konsoliderer sig omkring den nye opgave med ulighed i sundhed og i takt med at opgaven samlet set overgår fra en opstarts- og implementeringsopgave til en driftsopgave.

Hvad forventer vi af dig
Vi søger en konsulent, der har en relevant akademisk uddannelse inden for sundhedsvidenskab eller samfundsvidenskab.

Vi forventer at du har erfaring fra at arbejde i en politisk organisation og at du kender sundhedsområdet. Det er således af afgørende betydning for os, at du kan arbejde selvstændigt og at du kan navigere sikkert ift. sundhedsområdet og de aktører, vi samarbejder med.

Da ulighed i sundhedsvæsenet bliver det primære opgaveelement i din opgaveportefølje, vil det være en fordel, hvis du har erfaring fra at arbejde med ulighed i sundhed, men det er ikke et krav.

Erfaring med udarbejdelse af større analyser/evalueringer og erfaring med de enkelte delelementer heri vil derimod blive anset som en klar fordel.

Derudover vil det være en fordel, hvis du kan nikke genkendende til flere af nedenstående:
  • Du er god til og trives med at arbejde i teams, da vores arbejdsgange og processer er baseret på tæt samarbejde mellem alle Sekretariatets medarbejdere
  • Du kan lide at samarbejde med eksterne aktører og formår at kommunikere let og tydeligt med mange forskellige faggrupper
  • Du har lyst til at være en del af nystartet organisation, hvor vi sammen former og definerer hvordan vi skal arbejde og samarbejde. Mulighederne for indflydelse er således store, men vi forventer således også at du byder aktivt ind.
  • Du arbejder struktureret og engageret og du er god til at planlægge og koordinere opgaver og processer. Du kender således også vigtigheden af at have styr på detaljerne, men uden at du lader detaljerne sløre dit blik for deadlines og forventninger til produktet.
  • Du har styr på den skriftlige kommunikation, så du kan være med til at levere klare og tydelige budskaber i vores kommende analyser af ulighed i sundhedsvæsenet.

Hvad kan du forvente af os
Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vores fælles indsats får betydning for både klinikere, borgere og virksomheder i Danmark og udlandet. Du får dermed en unik mulighed for at være med til at sætte dit præg på sundhedsvæsenet.

Behandlingsrådet er en ung organisation, og du vil således opleve, at der er stor mulighed for at påvirke såvel organisationen som opgaveløsningen. Hvis vi selv skal sige det, er vi dog allerede nu kendetegnet ved en relativt flad struktur, en uformel kommunikation, et højt fagligt niveau og en udpræget fællesskabsånd.

Vi vægter faglig udvikling, kompetenceudvikling og fælles vidensopbygning højt. Derfor vil du opleve at vi løbende bygger fælles viden på vores organisation, men også at der vil være vide rammer for at deltage i uddannelse og kompetenceudvikling, som passer netop til dig.

Om Behandlingsrådet
Behandlingsrådet er en nyoprettet, politisk uafhængig organisation, der bidrager til høj kvalitet i behandlingen, mere ensartet praksis på tværs af de fem regioner og samtidig medvirker til at dæmpe udgiftspresset på sundhedsvæsenet.

Behandlingsrådet udarbejder evalueringer og analyser om anvendelse af teknologier og behandlinger, målrettet regioner og hospitaler, men som også kan anvendes af andre aktører i sundhedsvæsenet. Hermed bidrager Behandlingsrådet til at skabe lighed i sundhed ved at understøtte en ensartet anvendelse af teknologier og behandlingstilbud på tværs af landet - til både store og små patientgrupper.

Herudover vil vi fra årsskiftet 2021/2022 også have til opgave at lave årlige afdækninger af ulighed i sundhed, jf. dette års økonomiaftale mellem regionerne og regeringen.

Behandlingsrådet arbejder inden for følgende principper: ”Mest sundhed for pengene”, ”Faglighed og armslængde til det politiske system”, ”Åbenhed” og ”Lighed”.

Sekretariatet er sammensat af medarbejdere med generalistkompetencer ift. den samlede drift af Behandlingsrådet samt medarbejdere med kompetencer indenfor de metoder, der benyttes i evalueringer, herunder erfaring med bl.a. effektstudier, økonomiske studier, systematisk forskningssøgning, statistik og projektledelse. Sekretariatet forbereder Rådets møder og betjener de faglige udvalg i deres arbejde med evalueringerne.

Du kan læse mere om Behandlingsrådet på vores hjemmeside: Behandlingsrådet

Ansøgning og vilkår
Ansøgningsfristen er den 6. oktober 2021.

Vi afholder samtaler den 12. oktober 2021, og vi vil gerne have, at du starter i stillingen den 1. december 2021.

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst via den forhandlingsberettigede organisation. Den ansættende myndighed er Danske Regioner.

Arbejdssted bliver Novi Science Park, Alfred Nobels Vej 27, 9220 Aalborg Ø.

Som medarbejder i Behandlingsrådet skal du opfylde vores – til enhver tid gældende – habilitetsregler. Habilitetsreglerne kan du se her.

Vil du videre mere?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte enhedsleder Tine Bro på [email protected] eller direktør Malene Møller Nielsen på [email protected]
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Aalborg SV
  • Onsdag den 06. oktober 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i Aalborg

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs i køkkenet, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Head Chef på Scandic Aalborg Øst. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik over dit køkken og er god til at kommunikere, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg

    Har du lysten og kompetencerne til at arbejde med Transfer Pricing for BDO´s nationale og internationale kunder? Og vil du være en del af en velfungerende skatteafdeling i kraftig vækst og et erfar..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg Øst

    Fabrikken i Aalborg er et af verdens største enkeltstående anlæg for produktion af cement, hvorfor du, som vores nye Mechanical Supervisor, kan se frem til en spændende og varieret hverdag med fagl..
    • Øvrige
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg

    We are [xxxxx]! We’re so much more than an energy company. We’re a family of brands revolutionising a cleaner, greener future. Working here is #MoreThanACareer - we’re powered by purpose. Togeth..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Aalborg SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Aalborg SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Aalborg SV over tid

Dato Alle jobs som øvrige
30. juni 2024 15
29. juni 2024 15
28. juni 2024 14
27. juni 2024 14
26. juni 2024 14
25. juni 2024 14
24. juni 2024 13
23. juni 2024 12
22. juni 2024 13
21. juni 2024 14
20. juni 2024 14
19. juni 2024 14
18. juni 2024 14
17. juni 2024 14
16. juni 2024 14
15. juni 2024 14
14. juni 2024 14
13. juni 2024 14
12. juni 2024 14
11. juni 2024 14
10. juni 2024 14
9. juni 2024 14
8. juni 2024 14
7. juni 2024 15
6. juni 2024 15
5. juni 2024 14
4. juni 2024 14
3. juni 2024 14
2. juni 2024 14
1. juni 2024 13
31. maj 2024 14