Vil du kompetenceudvikles i geriatri?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Social og sundhedsassistent søges til Geriatrisk afdeling, hvor du kompetenceudvikles i det geriatriske speciale.
For os er det geriatriske speciale noget helt særligt. Vores kerneopgave er centreret omkring den ældre, skrøbelige patient. I geriatrisk sengeafsnit arbejde vi altid med de medicinske, psykiske og sociale aspekter, vurdering af funktionsniveau og de hjemlige forhold. Her arbejder vi altid tværfagligt og med et rehabiliterende fokus. Så er du til kompleks grundlæggende sygepleje, er geriatrisk afdeling stedet for dig.

Om os
Geriatrisk Afdeling består af et selvvisiterende sengeafsnit med 10 senge og et ambulatorium. På sengeafsnittet er patienterne fordelt på 6 medicinske patienter og 4 patienter, der umiddelbart før indlæggelse på geriatrisk afsnit er blevet opereret for collum femoris fraktur. Vi har fokus på patientforløb af høj kvalitet og den gode udskrivelse. Vi arbejder også med funktioner på tværs på af hospitalet og ude i kommunerne. Her er vi åbne for nye arbejdsgange og ideer.
Geriatrisk sengeafsnit er placeret sammen med Ortopædkirurgisk Sengeafsnit O1, hvor vi deler personalefaciliteter, og har et godt og udviklende samarbejde omkring fælles patienter og videndeling. Hos os kommer du til at arbejde med både kirurgiske og medicinske problemstillinger.
Vi har et fantastisk arbejdsmiljø, hvor vi vil hinanden det bedste. Dagene er aldrig ens, der vil altid være nye udfordringer og vi har altid plads til nye ideer. Vi har let til smil og latter og kan let overtales til en omgang Lazer game eller en pizzaaften.

Vi tilbyder dig følgende arbejdsform
Tværfagligt samarbejde er en kerneværdi for os. Den geriatriske arbejdsmetode er tværfaglig. Vi har brug for forskellige fagligheder for at komme hele vejen rundt om patientens situation. Den ældre geriatriske patient har ofte mange forskellige diagnoser og det stiller store krav til vores faglighed og tværfaglige samarbejde. Vi er gode til at sparre og hjælpe hinanden på tværs af faggrænser - ingen spørgsmål er for store eller for små og det er tilladt at spørge om det samme flere gange. Vi arbejder i mindre teams, hvor vi på tværs af faggrænser er ansvarlige for en gruppe patienters pleje og behandling.
Hos os får du muligheden for at udvikle dig fagligt og præge fremtidens geriatri på Aalborg Universitetshospital. Geriatrien er et speciale i udvikling, her er der højt til loftet og åbenhed over for at afprøve nye ideer.

Vi søger efter dig, der
  • har arbejdet som assistent og gerne vil videreudvikle dine kompetencer og viden om den komplekse, syge, geriatriske patient.
  • vil være en del af et stort og bredt speciale i en lille afdeling.
  • kan se potentialet i vores ældre borgere og har lyst til at give dem de bedste forudsætninger for stabilitet og livskvalitet.
  • vil være med til at optimere og forbedre patientforløbene både internt på hospitalet og i forhold til primærsektoren
  • er nysgerrig og bidrager til det gode arbejdsmiljø

Når du starter hos os, får du et introforløb tilpasset dig og dine erfaringer. Sammen laver vi en plan for de kompetencer, som du kan udvikle som assistent hos os. Du bliver tilknyttet en makker de første 8 uge og det første år vil der med jævne mellemrum være opfølgningssamtaler hos den afsnitsledende sygeplejerske for at sikre de bedste vilkår som nyansat social og sundhedsassistent i geriatrien.

Om din ansættelse
På Aalborg Universitetshospital har vi besluttet, at vores sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter fremadrettet ansættes på afdelingsniveau, frem for afsnitsniveau.
Formålet med denne ændring handler om:
  • At skabe en attraktiv og fremtidssikret arbejdsplads, hvor du kan udvikle dig fagligt, både i dybden og i bredden.
  • At skabe sammenhæng i patientforløbene inden for specialerne.
  • At styrke din faglighed og dine sygeplejefaglige kompetencer inden for det samlede speciale.
  • At give dig mulighed for fleksibilitet i arbejdsforholdene.

Dit primære ansættelsessted er geriatrisk sengeafsnit, men du kan forvente eventuelt at skulle arbejde ved andre afsnit under Geriatrisk Afdeling. Det drejer sig om følgende afsnit: Geriatrisk Ambulatorium. Dette sker altid ud fra en faglig begrundelse og med et varsel på minimum 4 uger.
Du kan læse mere om os her

Vil du vide mere?
Så er du meget velkommen til at kontakte afsnitsledende sygeplejerske Karin Aagaard på 30 53 87 63 eller mail:

Praktisk
Ansøgningsfrist er den 30/11-21. Vi afholder samtaler i uge 49, og der er opstart i jobbet den 1. januar 2021, eller efter aftale. Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og FOA. Arbejdstid: stillingen er på 37 timer pr uge med blandede vagter.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 11.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Aalborg
  • Tirsdag den 30. november 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. september 2024 205
14. september 2024 201
13. september 2024 203
12. september 2024 207
11. september 2024 208
10. september 2024 215
9. september 2024 211
8. september 2024 209
7. september 2024 211
6. september 2024 216
5. september 2024 216
4. september 2024 215
3. september 2024 209
2. september 2024 207
1. september 2024 219
31. august 2024 211
30. august 2024 225
29. august 2024 208
28. august 2024 207
27. august 2024 210
26. august 2024 213
25. august 2024 210
24. august 2024 207
23. august 2024 221
22. august 2024 219
21. august 2024 224
20. august 2024 220
19. august 2024 213
18. august 2024 211
17. august 2024 211
16. august 2024 215

Værd at vide når du søger job som øvrige i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!