Rekrutteringsfirma

Koordinator til serviceafdelingen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Færch & Co. er en traditionsrig dansk entreprenørvirksomhed, som udfører alle former for bygge-, service- og entrepriseopgaver for privat- og erhvervskunder. Virksomheden sætter en ære i at levere kvalitetsløsninger og arbejder ud fra grundværdierne ildhu, omhu og juhu.
Færch & Co. har rødder helt tilbage til 1892, hvor den unge tømrersvend Ferdinand Færch etablerede tømrervirksomheden Ferd. Færch i Aalborg. Siden er virksomheden blevet opbygget og videreudviklet gennem flere generationer og har i dag afdelinger i både Aalborg, Aarhus og Odense. Hovedkontoret er beliggende i Aalborg, hvor virksomhedens administration ligeledes er placeret. Færch & Co. beskæftiger på nuværende tidspunkt cirka 160 medarbejdere fordelt på de tre lokationer. Som følge af en nyligt indgået aftale med Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse søges nu en struktureret Koordinator til serviceafdelingen Administration – Sagsbehandling og fakturering – Bred berøringsflade
Brænder du for at yde en kvalitetssikker service, og vil du være en vigtig aktør i driften og udviklingen af de administrative processer i en traditionsrig og velkonsolideret entreprenørvirksomhed? Som koordinator hos Færch & Co. kommer du til at indtage en central og alsidig rolle i virksomhedens serviceafdeling, og du bliver en del af en organisation kendetegnet ved en passioneret arbejdskultur, et stort fokus på konstruktiv dialog og et ønske om at skabe de bedst mulige rammer for både kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. Dertil vil du opleve en hverdag, hvor du får mulighed for at gøre en stor forskel samt være med til at udvikle serviceafdelingens arbejdsprocesser. Du bliver et afgørende bindeled, idet du med reference til teamlederen får ansvaret for at sikre en velfungerende behandling og koordinering af sager for Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse. Du ringer ud til kunden og opretter sagerne i virksomhedens system, mens du varetager den koordinerende dialog. Du håndterer desuden faktureringen forbundet med sagsbehandlingen, og du deltager i informations- og koordineringsmøder med ledelsen hver 14. dag. Dertil medvirker du til en hensigtsmæssig optimering og udvikling af arbejdsgangene i afdelingen i tæt samarbejde med resten af teamet, ligesom du udfører diverse administrative ad hoc-opgaver, der hvor behovet måtte opstå. For at komme i betragtning til stillingen har du en relevant administrativ uddannelsesbaggrund – som f.eks. kontorassistent, og du har derfor solid erfaring med arbejdsopgaverne forbundet hermed. Dertil anses det som en fordel, hvis du er vant til at arbejde i systemet Artesa/Navision eller et tilsvarende økonomisystem. Det er desuden afgørende, at du behersker dansk i skrift og tale på højt niveau, da den daglige kommunikation fylder meget i rollen. Som person er du et udpræget ordensmenneske, og du sætter en ære i at drive de administrative processer med en høj grad af struktur, systematik og ansvarsbevidsthed. Du er serviceminded, udadvendt og proaktiv, og du trives i et miljø med mange bolde i luften. Du har desuden et stort drive, og dine stærke kommunikative evner gør dig i stand til at etablere en god dialog med samarbejdspartnere på alle niveauer. Derudover er du kendetegnet ved din passion for at arbejde i det koordinerende krydsfelt, og dit store overblik sikrer, at alle sager følges til dørs, hvilket gør dig til en tillidvækkende samarbejdspartner. Du er desuden robust og vedholdende, og du motiveres af at navigere i en dagligdag præget af alsidighed samt en bred berøringsflade både internt og eksternt. Er du den nye koordinator til serviceafdelingen hos Færch & Co. i Aalborg, så skynd dig at uploade din ansøgning og dit CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til John Chalmers Tveit fra Sensu A/S på tlf.: +45 20 77 43 33. Du kan læse mere om Færch & Co. på https://www.faerch-co.dk/. Vi opfordrer dig til at søge stillingen snarest, da vi behandler ansøgninger løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 24.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Aalborg

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Tilkaldevikarer til PostNord Aalbor...

    Tilkaldevikarer til PostNord AalborgBliv en del af vores teamNu kan du blive en del af vores professionelle team, som omdeler post på cykel eller i bil. Vi ringer til dig, når vi har brug .
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Business Solution Manager til Skandinaviens størst...

    Er du kendt for din store forretningsforståelse, din løsningsorienterede arbejdsstil og din proaktive salgsindsats? Og kunne du tænke dig at blive en del af en entreprenant virksomhed inden for tek..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg

    Do you excel at organizing teams and keeping projects on track? Do you thrive in coordinating tasks and ensuring work processes are aligned? As the new Software Team Lead at GomSpace, you will play..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Fire Safety Specialist

    Fire Safety SpecialistLyngby/Ringsted/Odense/Vejle/Esbjerg/Aarhus/AalborgPermanentHybridDo you want to help deliver world-class fire safety solutions to some of Denmark’s most prestigious..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som øvrige
1. oktober 2024 197
30. september 2024 200
29. september 2024 204
28. september 2024 210
27. september 2024 211
26. september 2024 211
25. september 2024 210
24. september 2024 197
23. september 2024 200
22. september 2024 201
21. september 2024 200
20. september 2024 196
19. september 2024 201
18. september 2024 205
17. september 2024 199
16. september 2024 201
15. september 2024 205
14. september 2024 201
13. september 2024 203
12. september 2024 207
11. september 2024 208
10. september 2024 215
9. september 2024 211
8. september 2024 209
7. september 2024 211
6. september 2024 216
5. september 2024 216
4. september 2024 215
3. september 2024 209
2. september 2024 207
1. september 2024 219

Værd at vide når du søger job som øvrige i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!