Rekrutteringsfirma

it-udbudskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Brænder du for indkøb? Har du erfaring og interesse inden for IT? Og vil du gøre en forskel i en spændende organisation – så er dette jobbet til dig. Aarhus Universitet søger en dygtig og erfaren IT-udbudskonsulent til det strategiske udbudsteam i Indkøb i AU Økonomi.

Arbejdsopgaver


Afdelingen er opdelt i tre teams koncentreret omkring hhv. strategiske indkøb, operationelle indkøb samt analyse og kontraktstyring. Du vil indgå i det strategiske udbudsteam, hvor du vil have særligt ansvar for IT-software anskaffelser.

Aarhus Universitets systemportefølje er omfattende og alsidig, hvorfor der er behov for stærke kræfter til at udbyde IT-løsninger i et både dansk og internationalt regi. De er i gang med at transformere området for IT-anskaffelser, hvorfor du med din IT-erfaring og viden kan analysere og forstå forretningens ønsker, således at man opnår ”best of breed”-løsninger og kan bidrage til at videreudvikle konceptet for anskaffelser. Sammen med IT-afdelingen, arkitekter og systemejere vil du afdække og analysere eksisterende systemer og IT-infrastruktur med øje for, hvordan det kan optimeres, og dermed hvordan setuppet for anskaffelser skal se ud fremadrettet.

Opgaverne vil derudover omfatte:
- Rådgivning i forbindelse med IT-anskaffelser, software såvel som hardware
- Tilrettelæggelse og udførelse af indkøbsprocesser og udbud inden for IT-anskaffelser – både via SKI, egne indkøb eller indkøbsfællesskaber
- Rollen som pennefører på kontraktudformning samt forhandling af vilkår med leverandører
- Optimering af kontraktparadigme samt sikring af forankring heraf i organisationen

IT-profil


Der ønskes en profil, som har erfaring med IT-anskaffelser i offentligt regi enten fra ordregiversiden eller tilbudsgiversiden, og du skal være motiveret for at være med til at udvikle organisationen på området. Herunder vil du have en opgave i at udarbejde og implementere processer omkring IT-anskaffelser i organisationen.

Derudover kan du formentlig sige ja til flere af nedenstående punkter:
- Relevant uddannelsesmæssig baggrund – juridisk indsigt vil være et stort plus
- Forståelse for organisationens IT-behov og evnen til omsætte disse i det juridiske arbejde ved anskaffelsen
- Erfaring med at gennemføre IT-udbud
- Erfaring med at arbejde med agreed documents
- Erfaring i en forhandlingssituation
- Erfaring med formidling og kommunikation
- Gode samarbejdsevner
- Gode dansk- og engelskkundskaber

Hvem er du


Du evner og har lyst til at drive anskaffelsesprojekter, der involverer strategisk forandring, og du trives med at have mange bolde i luften. Du skal evne at skabe fremdrift med øje for, at løsninger skal findes via samarbejde og dialog, og du kender vigtigheden af en god forventningsafstemning med dine samarbejdspartnere. Du kommunikerer i øjenhøjde og er forandringsparat. Du arbejder professionelt, kvalitetsbevidst og med stor gennemslagskraft.

Aarhus Universitet tilbyder


Du bliver en del af indkøbsafdelingen, hvor du sammen med 12 kolleger og en indkøbschef, fordelt på 3 teams, er med til at udvikle indkøbs- og udbudsområdet på AU. I indkøbsafdelingen gennemfører de indkøbsprocesser på tværs af universitetet og har en tæt dialog med organisationen omkring implementering og drift af aftalerne.

Du vil møde en udbudsmoden og fagligt stærk organisation. De prioriterer det faglige fællesskab via faglige sparringsseancer, og du vil opleve, at der er gode muligheder for at drøfte både konkrete og generelle problemstillinger med dine kollegaer. Stillingen vil give dig stor mulighed for at få specialiseret viden om IT-anskaffelser.

Arbejdstiderne er fleksible, hvorfor der er god mulighed for at tilrettelægge disse, så det hænger sammen med familieliv m.v.

Løn- og ansættelsesforhold


Der er tale om en fuldtidsstilling. Løn efter overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten eller en anden relevant overenskomst.

Ansøgning



Randstad varetager rekrutteringsprocessen på vegne af Aarhus Universitet. Vi behandler din ansøgning fortroligt, og den bliver kun delt med forudgående accept fra dig. Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte seniorkonsulent Mathias O. Madsen på +45 2332 4290.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Randstad


Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Århus C

Lignende jobs

  • Øvrige i Århus C

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 8000 Århus C
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info
  • Øvrige i Århus

    Hvis du brænder for International Tax og M&A, og har lyst til at være en del af et skarpt team af konsulenter, så er det måske lige dig, vi leder efter.Som mellemleder i vores M&A International..
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige i Åbyhøj

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 8230 Åbyhøj
    • Øvrige
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Øvrige i Viby J

    Det går godt i OK. Vi vækster, og har lige nu brug for at styrke vores Erhvervsteam. Vi har et helt unikt fokus på kunder i OK, derfor skal du i denne stilling brænde for salg og god kundeservice. .
    • Øvrige
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Århus C over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 63
1. juli 2024 62
30. juni 2024 68
29. juni 2024 69
28. juni 2024 72
27. juni 2024 72
26. juni 2024 72
25. juni 2024 70
24. juni 2024 70
23. juni 2024 70
22. juni 2024 68
21. juni 2024 67
20. juni 2024 66
19. juni 2024 67
18. juni 2024 61
17. juni 2024 58
16. juni 2024 57
15. juni 2024 59
14. juni 2024 62
13. juni 2024 65
12. juni 2024 63
11. juni 2024 61
10. juni 2024 58
9. juni 2024 60
8. juni 2024 60
7. juni 2024 61
6. juni 2024 63
5. juni 2024 61
4. juni 2024 59
3. juni 2024 59
2. juni 2024 60