DGNB-kompetence søges til Arkitema i Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus

Vil du være en del af udformningen af fremtidens bæredygtige samfund? Er du vild med udviklingen og implementeringen af bæredygtige løsninger inden for byggeri og byudvikling? Er du drevet af at arbejde seriøst med DGNB certificering - også gerne på det strategiske plan? Måske er du også specialist i datadrevet optimering såsom LCA, energi- og dagslysberegninger eller mikroklima-analyser?

Hos Arkitema arbejder vi konstant på skærpelse af vores bæredygtighedskompetencer. Vores specialistteam i bæredygtighed oplever en øget opgavetilgang blandt andet inden for certificering af byggeprojekter, hvor vi deltager i udvikling af DGNB kriterier, underviser andre rådgivere og auditerer en stribe DGNB-sager med flere på vej ind. Vi er derfor på udkig efter en specialist, der kan indgå i bæredygtighedsteamet i Aarhus og særligt bidrage til styrkelse af vores DGNB-kompetencer. En specialist, der med engagement og nysgerrighed vil være involveret i både at tilrettelægge og gennemføre DGNB sager og samtidig bidrage til at udvikle og organisere håndteringen af DGNB-sager.

I Arkitema er der stor fokus på, at vi er med helt i front inden for den digitale udvikling og bæredygtighed. Som medarbejder kommer du således også i berøring med vores nye Sustainability Tools community, som i stigende grad vil underbygge Arkitemas ydelser inden for dette område – herunder også udvalgte dele af DGNB-certificeringen. Samtidig vil du, som bæredygtighedsspecialist, være involveret i vores mangeartede bæredygtighedsopgaver, fra start til slut, i samarbejde med teamkolleger og kompetencer på tværs af organisationen.

Du bliver en del af det lokale bæredygtighedsteam hos Arkitema i Aarhus og vil være en aktiv del af vores udviklingsprojekter inden for DGNB, LCA, LCC, BIM og meget mere. I 2018 blev Arkitema en del af COWI koncernen, men Arkitema udgør fortsat et selvstændigt og meget stærkt brand, med et udtalt fokus på arkitekturen. På samme tid drager vi i større og større grad nytte af de kompetencer som COWI besidder. Dette giver en kæmpe fordel i vores daglige arbejde, hvor samarbejde, vidensdeling og fælles udvikling bidrager til en fælles højnelse af det faglige niveau på vores ydelser – i særdeleshed inden for bæredygtighed.

Hvem er du?
  • Du er faglig kompetent og har lyst til at arbejde med DGNB m.v. i vores bæredygtighedsteam i Aarhus – måske som DGNB fagansvarlig?
  • Du er sandsynligvis arkitekt, ingeniør eller konstruktør - med mindst 5 års erfaring indenfor branchen.
  • Du er DGNB konsulent gerne med nogen erfaring og har måske allerede gennemført et eller flere DGNB-projekter som auditor.
  • Du har lyst til at indgå i et fagligt miljø med videndeling og sparring med andre konsulenter og auditorer.
  • Du har erfaring med beregninger inden for eksempelvis dagslys, energi, indeklima, LCA, LCC, mikroklima analyser eller lignende.
  • Du har evnen til at arbejde i alle faser af projektet, fra koncept til implementering, og kan bestemme, hvad der er det relevante detaljeringsniveau.
  • Du kan på en pædagogisk og kompetent måde kommunikere om bæredygtighed og tekniske analyser med kolleger.
  • Du er nysgerrig og følger med interesse den nyeste udvikling i branchen.
  • Du kan selv opsøge information om komplekse emner og videreformidle denne til dine kollegaer og samarbejdspartnere.
  • Du sætter pris på et socialt og fagligt sammenhold, hvor vi støtter hinandens faglige og personlige udvikling


Vores medarbejdere er vore vigtigste aktiv - derfor har vi fokus på dig

Arkitema er en vidensvirksomhed, der lever af at have de bedste og mest engagerede medarbejdere. Derfor er vi meget optagede af vores medarbejderes faglige og personlige udvikling.

Vores virksomhedsorganisation er baseret på en tematiseret / projektrelateret teamstruktur, hvor hver medarbejder har et defineret tilhørsforhold til et specifikt team – fagligt og socialt - med nærhed til nærmeste leder, teamlederen.

Vi har en række interne uddannelsesforløb, som bl.a. er udviklet for at sikre, at alle kolleger klædes på med den nyeste viden indenfor lige netop deres fagområde. På den måde gør vi vores ypperste for at skabe optimale rammer for din og dine kollegers udvikling.

På tegnestuen arbejder vi for at fremme det kulturelle og kollegiale sammenhold i firmaet gennem fælles faglige og sociale arrangementer. Vores HR-afdeling arbejder løbende for at sikre trygge rammer, klarhed, åbenhed og ordnede forhold, som er den stabile base i dit ansættelsesforhold.

Send os din ansøgning i dag

Hvis stillingen lyder spændende og matcher din profil, så send os din ansøgning og CV snarest muligt. Vi indkalder løbende til samtaler og lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus

Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Århus
  • Onsdag den 20. april 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i Århus

    Ansøgningsfrist: Vi modtager løbende ansøgninger, men optager nye frivillige på rådgiveruddannelsen i august og januar.By: Aarhus Er du omsorgsfuld, stabil og kan du håndtere svære problems..
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Automation Engineer

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Analytisk studiemedhjælper, BI & procesoptimering

    Drømmer du om en fremtid inden for BI, analyse og procesoptimering? Og kunne du tænke dig et studiejob med stort ansvar og selvstændighed? Så er du måske vores nye dataanalytiske studiemedhjælper t..
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info
  • Øvrige i Århus C

    For Sunrise Medical beliggende i Risskov ved Aarhus, søger [xxxxx] en udekørende servicetekniker til at varetage reparationer, og service opgaver hos kunder i deres hjem, samt på bosteder. s..
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Århus

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Århus over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Århus.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Århus over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 405
17. september 2024 400
16. september 2024 400
15. september 2024 410
14. september 2024 406
13. september 2024 413
12. september 2024 405
11. september 2024 411
10. september 2024 412
9. september 2024 401
8. september 2024 401
7. september 2024 406
6. september 2024 406
5. september 2024 419
4. september 2024 413
3. september 2024 415
2. september 2024 415
1. september 2024 428
31. august 2024 432
30. august 2024 444
29. august 2024 436
28. august 2024 429
27. august 2024 428
26. august 2024 432
25. august 2024 428
24. august 2024 433
23. august 2024 449
22. august 2024 442
21. august 2024 450
20. august 2024 432
19. august 2024 428

Værd at vide når du søger job som øvrige i Århus

Drømmer du om at lande drømmejobbet i Danmarks næststørste by? Så er du kommet til det rette sted! Jobmarkedet i Århus bugner af spændende muligheder, lige fra innovative startups til traditionsrige virksomheder. Men at navigere i et ukendt jobmarked kan virke uoverskueligt. Bare rolig, vi er her for at hjælpe!

Aarhus summer af dynamik og diversitet, hvilket også afspejles i byens erhvervsliv. Mens servicesektoren generelt dominerer i Danmark, finder du i Århus flere prominente aktører inden for en række spændende brancher. Så hvor skal du kigge, hvis du drømmer om et spændende job i Danmarks næststørste by?

At komme rundt i Århus er både bekvemt og effektivt takket være et veludviklet netværk af offentlige transportmidler og cykelinfrastruktur. Uanset din destination og rejseplan, har du flere attraktive muligheder til rådighed:

Drømmer du om et spændende job i Smilets By? Fantastisk! Men før du pakker flyttekasserne, giver vi dig et overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du flytter til Århus for et job.

Bydele i Århus 

Aarhus består af et væld af unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Når du søger job i Smilets By, kan det derfor være fordelagtigt at undersøge de forskellige områder for at finde en god pasform mellem dine boligønsker, karrieremål og livsstil.

Indre By: Pulsende centrum med internationalt miljø. Perfekt til den ambitiøse, der drømmer om karriere inden for handel, finans, kultur og service. Du finder store virksomheder, startups og et bredt udvalg af butikker og restauranter. Boligpriserne er dog højere sammenlignet med andre områder.

Latinerkvarteret: Historisk hjørne med hyggelige gader og smukke bygninger. Populært blandt unge professionelle og kreative sjæle. Her finder du mindre virksomheder, designstudier og kunstneriske initiativer. Boligudbuddet er begrænset, men stemningen er unik.

Frederiksbjerg: Trendy område med et mix af moderne og historisk arkitektur. Tiltrækker familier og professionelle med ambitioner inden for kreative industrier, IT og medier. Gode transportforbindelser, men boligpriserne kan være høje.

Marselisborg: Roligt villakvarter med grønne områder og havudsigt. Ideelt for familier og personer, der prioriterer ro og natur. Mulighederne for beskæftigelse er primært inden for offentlige institutioner og små virksomheder. Boligpriserne er generelt højere.

Trøjborg: Dynamisk kvarter med studerende og kreative miljøer. Populært blandt unge og iværksættere. Boligudbuddet består primært af lejeboliger. God adgang til Aarhus Universitet og flere IT-virksomheder.

Lisbjerg: Industriområde i transformation med fokus på bæredygtighed og innovation. Attraktivt for personer med grønne ambitioner og teknisk baggrund. Flere innovative virksomheder har base her, og boligudbuddet er stigende.

Viby og Brabrand: Forstadskommuner med gode familievenlige boliger og et bredt udvalg af erhvervsområder. Her finder du store virksomheder inden for energi, logistik og teknologi. Boligpriserne er lavere end i centrum, men transporttiden kan være længere.

Mere information om Århus 

Hvis du er på udkig efter et job i Århus, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Århus, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Århus i denne guide: Din guide til jobjagt i Smilets By: Sådan lander du drømmejobbet i Århus.