Director Category Snacking, Pantry & Breakfast

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Er du en stærk købmand med kundernes behov for øje?

Brænder du for at gøre en forskel og arbejde sammen med ligesindede med den største forandring i Dansk Detailhandel de sidste mange år?

Så er du måske den nye Director Category der skal være med til at løfte ALDI Danmark mod nye højder!

I ALDI har vi sat gang i en udvikling. Siden vi i 1977 introducerede danskerne for discountpriser, har vi hver dag leveret kvalitetsvarer til lave priser – og mens vi fortsætter vores arbejde, tænker vi også i nye muligheder og udvikler vores koncept i takt med kundernes efterspørgsel. Så hvis du har drive og trives i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor der både er høj fart og plads til grin – så er du måske vores nye ALDIaner!

Din hverdag

I rollen som Director Category har du ansvaret for dit eget team og dine egne kategorier. Dette indebærer ansvaret for driften, den rette produktportefølje og udarbejdelse af en implementerbar kategoriplan. Rollen indeholder lederansvar, da teamet består af 2 Category Managers og 1 Category Assistant. Du vil indgå i et tværfagligt samarbejde med øvrige Directors og derudover have et tæt samarbejde med interne stakeholders, såsom Sales Operational Support, Sales, Promo Management, CM Support & Operations, Space Management, MarCom, ALDI international etc. Derudover vil du i høj grad have berøring med eksterne leverandører. Din hverdag vil bl.a. indebære arbejdsopgaver såsom:

  • Drive en profitabel drift for kategorien, herunder udvælgelse af rette produktsortiment inden for både Private Label & Brands
  • Daglig ledelse af medarbejdere tilknyttet kategorien, herunder sparring og udvikling
  • Udvikle og implementere kategoriplanen
  • Løbende optimere vores Private Label og Brand-strategi gennem sourcing, forhandlinger, emballageudvikling samt Pack- & Prisstrategi
  • Løbende analysere på KPI’er, lave datavedligeholdelse og spotte trends
  • Have ansvaret for eksekvering af kontrakter ift. Kampagne og sortiment
  • Deltage i interne møder, herunder relevante salgsmøder i regionerne samt deltage på relevante messer


Din profil

Vi forestiller os, at du:

  • Er uddannet M.Sc. eller B.Sc. inden for business administration eller tilsvarende uddannelse med fokus på Indkøb, merkantil eller lign.
  • Har 3-5 års erfaring i lign. Stilling og med ledelse. Det er en fordel, hvis du har erfaring med kategorien, FMCG eller retail generelt
  • Har ledererfaring, gode kommunikationsevner og en god forretningsforståelse, der bl.a. giver dig fordele ved forhandlinger
  • Er gennemslagskraftig, vedholdende og har et drive, der skaber vinderkultur og resultater omkring dig
  • Er resultatorienteret, struktureret og har en god ordenssans
  • Trives i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor du bevarer overblikket og kontrollen i pressede situationer
  • Er flydende i dansk og kan begå dig på engelsk i både tale og skrift. Tysk er en fordel men ikke et krav


Vores fordele

Med denne stilling får du en enestående mulighed for at blive leder i et af Danmarks mest kendte discountbrands – og på et tidspunkt, der kræver forandringsledelse på højt plan. Du vil få indflydelse på udviklingen af ’det nye ALDI’ i Danmark og en vigtig rolle i forhold til at sikre vækst på det danske marked.

Du bliver tilknyttet vores hovedkontor i Albertslund, hvor vi er ca. 160 ALDIanere, der alle arbejder målrettet og ambitiøst på ALDIs rebranding og udvikling i Danmark.

Et job i ALDI Danmark kan åbne flere muligheder for dig. Vi giver dig en grundig onboarding i ALDIs forretningsgange, så du får de bedste forudsætninger for succes. Du får blandt andet adgang til ALDI Academy, hvor vi uddanner dig og udvikler dine kompetencer. Derudover er ALDI Danmark en del af en international virksomhed med over 60.000 ansatte globalt og 2.800 ansatte i Danmark – så karrieremulighederne rækker også ud over landets grænser.

Stillingen indeholder en attraktiv lønpakke, der stemmer overens med dine kvalifikationer og ansvaret i stillingen, og du får fordelagtige personalegoder.

Kontakt

Der er dem, der føler sig trygge ved at følge med de andre. Og så er der dem, der hellere vil gå forrest og finde bedre måder at gøre tingene på. Hvis du hører til den sidste gruppe, så vil du passe godt ind på det vinderhold, der lige nu skaber det nye ALDI. Vil du være med til at genopfinde discount sammen med 74.000 kollegaer i ni lande? Så vil vi elske at have dig med på holdet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Business Unit Director Category Management Kristoffer Rohde på telefon 21 36 68 11. Ansøgningsfristen er d. 18.05.2021 , men vi hører gerne fra dig før, da vi holder samtaler løbende og ønsker opstart hurtigst muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Albertslund

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Albertslund over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 25
17. september 2024 25
16. september 2024 22
15. september 2024 22
14. september 2024 22
13. september 2024 21
12. september 2024 20
11. september 2024 21
10. september 2024 19
9. september 2024 20
8. september 2024 15
7. september 2024 18
6. september 2024 18
5. september 2024 18
4. september 2024 16
3. september 2024 19
2. september 2024 19
1. september 2024 18
31. august 2024 20
30. august 2024 20
29. august 2024 19
28. august 2024 18
27. august 2024 20
26. august 2024 19
25. august 2024 19
24. august 2024 20
23. august 2024 20
22. august 2024 18
21. august 2024 18
20. august 2024 19
19. august 2024 20