Digital Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Er det dig, man rækker ud til, når alle andre er løbet tør for løsninger og gode idéer? Og kan du se simple veje ud af selv de mest komplekse problemer? Så vil du måske være med til at sætte dit aftryk på det nye ALDI i stillingen som Digital Manager?

Vi er på en omfattende udviklingsrejse, hvor vi bygger nye butikker, udvikler vores sortiment og skærper vores organisation for at gøre tingene smartere og mere enkelt. Og vi har brug for erfarne folk som dig til at hjælpe med at sætte retningen.

Din hverdag

I ALDI søger vi en kollega, der kan arbejde både strategisk og taktisk med fokus på at nå de fastsatte mål for de digitale kanaler.

Som Digital Manager er du ansvarlig for ALDI.dk og vores digitale tilbudsavis. Du bliver en del af det digitale team i Customer Dialogue & Engagement, hvor du vil referere til den digitale marketingchef. I teamet er vi pt. 9 dygtige kolleger. Teamet er en del af ALDI Danmarks Marketing- og kommunikationsafdeling (MarCom), hvor vi samlet er ca. 35 kolleger.
Du kan se frem til en hverdag med fart på, godt kollegaskab og et stærkt fagligt miljø, hvor vi koordinerer og samarbejder tæt på tværs af de forskellige teams.

Din hverdag vil primært være fokuseret på vores website ALDI.dk og vores digitale tilbudsavis, som digitale omdrejningspunkter i vores taktiske spor. I samarbejde med dine kolleger i teamet sørger du for, at vi hele tiden har et relevant og opdateret site, der afspejler vores Brand ID og giver de besøgende den bedste brugeroplevelse.

Dine primære ansvarsområder inkluderer:

  • Kanalansvarlig for ALDI.dk herunder strategi, content, struktur, brugerrejse og UX. Herudover vil du også være ansvarlig for, at vores Brand ID følges.
  • Redaktionel ansvarlig for al content på ALDI.dk. Produktion af content vil ske i tæt samarbejde med dine kolleger.
  • Ansvarlig for SEO & SEM aktiviteter i tæt samarbejde med vores mediebureau.
  • Ansvarlig for opnåelse af KPI’er, og løbende rapportering på performance.
  • Digital projektleder på digitale projekter og kampagner.
  • Ansvarlig for den digitale udgave af vores tilbudsavis ift. optimering og udvikling af nye features, så den digitale tilbudsavis leverer den bedste brugeroplevelse.
  • Tæt samarbejde med kolleger internationalt i ALDI Nord


Din profil

Hvis du er vild med udfordringer, så er vi vilde med dig! Det er ikke nemt at genopfinde discount og det kræver, at du har gå på mod og ikke giver op, når løsningen ikke ligger lige for.

Som en digital ildsjæl har du sikkert oplevet, at skulle være forgangs m/k for den digital dagsorden, og den kampgejst og faglig stolthed kan du bruge til at være med til at løfte ALDI endnu højere op af den digitale kurve.

Du er en person med et stort drive, der tør tage chancer, kan tage selvstændige beslutninger, og ikke er bange for udfordringer. Du er en udadvendt, initiativrig, pålidelig og ansvarsfuld person med et godt humør og god energi. Du holder dig desuden ikke tilbage, når du har nye idéer at byde ind med. Du trives i en dynamisk hverdag med både hjemmearbejde og kontordage. Vores digitale platforme sover aldrig, og du er indstillet på at følge opgaverne til dørs, også selvom klokken har passeret fyraften.

Du har 4-5 års erfaring fra tilsvarende stillinger, hvor du har været med til at sætte brugeren i centrum og levere den optimale brugerrejse. Samtidig arbejder du målrettet for at nå de fastsatte KPI’er. Du har arbejdet med website content, optimering, test, og har en grundlæggende forståelse for konvertering og fastholdelse af brugere.

Vi forestiller os, at:

  • Du kender værdien af godt content og vil derfor være en god sparringspartner til både vores copy writer og grafiker.
  • Du ser pointen i at arbejde ud fra afstemte processer, og skulle de mangle tager du naturligt initiativ til at skabe dem.
  • Du er en udpræget teamspiller, som med godt humør skaber et naturligt fællesskab omkring opgaverne.
  • Du er en god kommunikator, der har et skarpt blik for det helhedsorienterede, og søger altid den bedste løsning.
  • Du forstår, hvad der skal til for at drive et projekt, og er glad for at påtage dig rollen som lead for tværfaglige projekter og kampagner i samarbejde med MarComs øvrige teams.
  • Du har en relevant længerevarende uddannelse - måske fra CBS eller andet relevant uddannelsessted.
  • Det vil være en fordel, at du har arbejdet med Adobe AEM og Adobe Target.
  • Du har veludviklede IT-kompetencer samt behersker dansk og engelsk i både skrift og tale


Vores fordele

Ud over de spændende og udfordrende arbejdsopgaver kan vi tilbyde:

  • Et dynamisk og fleksibelt arbejdsmiljø, så du kan balancere hverdagen
  • Muligheden for at sætte dit præg fremtidens ALDI
  • Grundig onboarding med fokus på ALDI’s forretningsgange
  • En arbejdsplads med gode karrieremuligheder i en internationalt voksende virksomhed – så dine muligheder rækker ud over landets grænser
  • En afdeling fyldt med ambitiøse og gode kollegaer, der glæder sig til at møde dig!


Du bliver tilknyttet vores hovedkontor i Albertslund, hvor vi er ca. 250 ALDIanere, der alle arbejder målrettet og ambitiøst på ALDIs rebranding og udvikling i Danmark. Vi er en del af en international virksomhed med over 74.000 ansatte globalt i ni lande og 2.800 af dine nærmeste kollegaer står skulder ved skulder i Danmark.

Kontakt

Der er dem, der føler sig trygge ved at følge med de andre. Og så er der dem, der hellere vil gå forrest og finde bedre måder at gøre tingene på. Hvis du hører til den sidste gruppe, så vil du passe godt ind på det vinderhold, der lige nu skaber det nye ALDI. Vil du være med til at genopfinde discount sammen med 74.000 kollegaer i ni lande? Så vil vi meget gerne høre fra dig.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Digital Marketingchef Liselotte Walther Jørgensen på telefon +45 29 74 70 13.

Send gerne din ansøgning før d. 24.11.2022 , da vi løbende holder samtaler og ønsker opstart 1. februar 2023 eller hurtigst muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Albertslund

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Albertslund over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 10
1. juli 2024 11
30. juni 2024 9
29. juni 2024 11
28. juni 2024 11
27. juni 2024 10
26. juni 2024 11
25. juni 2024 11
24. juni 2024 13
23. juni 2024 16
22. juni 2024 16
21. juni 2024 16
20. juni 2024 16
19. juni 2024 16
18. juni 2024 16
17. juni 2024 15
16. juni 2024 12
15. juni 2024 12
14. juni 2024 12
13. juni 2024 12
12. juni 2024 14
11. juni 2024 13
10. juni 2024 11
9. juni 2024 11
8. juni 2024 12
7. juni 2024 12
6. juni 2024 11
5. juni 2024 12
4. juni 2024 12
3. juni 2024 9
2. juni 2024 9