Rekrutteringsfirma

Tekniker med ansvar for reparationer og vedligehold søges til Summerbird i Assens

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Assens

Tekniker med ansvar for reparationer og vedligehold søges til Summerbird i Assens


Har du indgående kendskab til el-teknisk og mekanisk fejlfinding på automatiske anlæg? Brænder du for at vedligeholde, reparere og udvikle på produktionsmaskiner, inventar og bygninger? Så vil vi meget gerne høre fra dig.


Summerbird har i mere end 30 år udviklet og produceret revolutionerende, nordisk chokolade og har i dag opnået en position, som et af verdens bedste chokoladebrands.

Summerbird er i vækst og er på vej ombord i nye markeder, og har brug for endnu en kollega til det tekniske team. En erfaren tekniker, der kan arbejde med et bredt spekter af produktionsmaskiner, inventar og teknisk udstyr.

Du bliver en del af et stærkt team, som består af en elektriker, en procesoperatør og en procesoperatørlærling. Du refererer til den tekniske chef, og du bliver en del af en virksomhed i udvikling og med ambitioner for fremtiden.

Dine primære opgaver

  • Planlægning og udførelse af reparations- og vedligeholdelsesopgaver på produktionsmaskiner, køleanlæg, tekniske udstyr, inventar og bygninger i samarbejde med kollegerne i teknisk afdeling og eksterne håndværkere
  • Elektrisk og mekanisk fejlfinding og udbedring
  • Indkøb og sourcing af tekniske artikler og forbrugsvarer
  • Styre og skabe struktur på reservedelslager og værktøj for teknisk afdeling
  • Varetage forskellige vedligeholdelsesopgaver på bygninger og ad-hoc ”vicevært-opgaver”
  • Sidemandsoplæring af operatører
  • Ansvar for nedbrud uden for almindelig arbejdstiden. Det ikke nødvendigvis dig, der udfører alle opgaver, men du får det til at ske.

Kvalifikationer

  • Du kan fejlfinde på automatiske anlæg og har god mekanisk forståelse
  • Har du kendskab til PLC-software og programmering, parametrering af frekvensomformere, er det et stort plus
  • Du kan tegne og rette el-teknisk dokumentation, såsom styrestrømsdiagrammer, og læse luftdiagrammer, maskintegninger og lignende. Har du erfaring med at tegne i PC Schematic er det et ekstra plus
  • Du har kendskab til pneumatiske aktuatorer, styrekomponter og kan lave ændringer i automatiktavler
  • Du behersker dansk i skrift og tale, og er vant til at begå dig på engelsk (teknisk)
  • Du er vant til dagligt at bruge IT-systemer og Office-pakken

Det er ligeledes et plus såfremt du har erfaring med køleteknik. Har du ikke lige det hele med i værktøjskassen, så hold dig ikke tilbage med at søge stillingen. Det vigtigste er, at du har lysten og evnerne til at lære det.

Du kan have en baggrund som industrielektriker, vedligeholdelsestekniker, automatiktekniker eller en helt anden håndværkerbaggrund med lyst til at udforske nye ansvarsområder. Den ideelle kandidat har erfaring fra en industrivirksomhed, maskinproducent el. lign, og har arbejdet med elektrisk og mekanisk fejlfinding og udbedring.

Summerbird Organic er på udkig efter en kollega der arbejder struktureret, med en systematisk tilgang til vedligehold, som er tålmodig i sit samarbejde med andre faggrupper, og kan begå sig i alle lag af organisationen. Du kommer blandt andet til at oplære kolleger i betjening af maskiner, og bidrage til uddannelse af vores elever i teknisk afdeling. Du arbejder selvstændigt og griber boldene omkring dig, samtidig med at du prioriterer opgavernes vigtighed. Og sidst men ikke mindst overholder du aftaler og er mødestabil.

Summerbird tilbyder dig

Du får et ansvarsfuldt job i et arbejdsmiljø, hvor der er plads til faglig sparring og godt humør.
Du får en alsidig hverdag, hvor du arbejder selvstændigt med en bred palette af planlagte og ad hoc-opgaver.

Arbejdstiden er fuldtid og koordineres med teamet, under hensyntagen til sæsonudsving og driften. Produktionen kører fire-dages uge fra mandag til torsdag og starter kl. 05.45. Dette giver os mulighed for at arbejde på produktionsmaskinerne om fredagen uden forstyrrelser.

JKS Career varetager rekrutteringsprocessen for Summerbird. Såfremt du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Margit Storm på tlf. 30 85 12 99.

Om Summerbird:
Summerbird blev grundlagt i 1986 af Mikael Grønlykke og har i dag opnået en position som et af de bedste chokoladebrands i verden. Hos Summerbird bærer alle visionen om at ville skabe fuldendte smagsoplevelser. Vi drives af omhu, kompromisløshed og dedikation i jagten på det ultimative. Det gælder i forhold til valget af naturens fineste råvarer og til måden, vi forarbejder dem på. Alle vores produkter har siden 2014 været økologiske, og vi har i flere år arbejdet med at gøre vores produktion af chokolade stadig mere bæredygtig. Vi ønsker at efterlade et positivt aftryk på verden omkring os.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Assens.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Assens
  • Onsdag den 01. juni 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Assens

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Assens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Assens over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2