Sagsbehandler med jordbrugsfaglig baggrund til Team Areal og Projekt i Augustenborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Augustenborg

Brænder du for at sikre korrekt og effektivt sagsbehandling, og har du lyst til at indgå i et spændende fagligt miljø, hvor vi arbejder med beskyttelse af vores grundvand. Så er muligheden der nu, hvor vi søger en midlertidig kollega til Team Areal og Projekt i Jordbrugskontrol.

Fra regler til effekt i marken
Vi med til at sikre bæredygtig udvikling af nogle af Danmarks største eksporterhverv, der lever af og med naturen – og det er vi stolte af. Vi er med til at sikre det danske grundvand og sørger samtidig for, at landmænd, gartnerier, planteskoler og andre lever op til de fastsatte regler for de forskellige ordninger.

Som sagsbehandler i Team Areal og Projekt er du sammen med kolleger ansvarlig for at vurdere og træffe afgørelser i anmeldelsessager om overtrædelser af beskyttelseszoner omkring offentlige vandboringer. Kontrolsagerne modtager vi fra erhvervet, vores jordbrugskontrollører i hele landet og andre kolleger i styrelsen. Vi samarbejder tæt med vores kolleger både internt som eksternt, hvilket er helt afgørende for, at vi får truffet korrekte afgørelser.

Foruden sagsbehandling kan du blive inddraget i tværgående samarbejde - både i forhold til kolleger, kunder og andre myndigheder - hvorfor gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner er væsentlige værktøjer i din hverdag. Sagsbehandling foretages digitalt i flere systemer, så gode IT-kvalifikationer er et krav, og IT-udfordringer tager du med et smil.

Det betyder, at dine opgaver bliver at:

  • Vurdere og træffe afgørelser i anmeldelsessager på 25 m. beskyttelseszoner
  • Koordinere og sikre faglige og tekniske afklaringer på tværs af organisationen
  • Indgå i faglige drøftelser og sparring med vores kolleger
  • Arbejde selvstændigt og udvise initiativ

Du kan se frem til en spændende og udfordrende hverdag med samarbejdspartnere både internt, eksternt og ikke mindst vores kunder. Du får stor faglig indsigt og gode muligheder for at udvikle dig og lære nyt. Vigtigst af alt får du en hverdag, hvor vi har engagement, ambitioner og fart på, men hvor vi også prioriterer, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Jordbrugsfaglig profil med godt humør og skarpe kommunikationsevner
Vi forestiller os en profil med sagsbehandlererfaring og meget gerne en miljø- eller jordbrugsfaglig baggrund, ex. AC’er, miljø- eller jordbrugsteknolog. Vi hører også gerne fra dig hvis du er nyuddannet. Du samarbejder og skaber resultater i fællesskab med forskellige faggrupper, fordi du ved, at det giver den bedste opgaveløsning. Du har en interesse for at arbejde med offentlig forvaltning og administration – erfaring er en fordel men ikke et krav.

Velkommen til Jordbrugskontrol – vi mestrer balancen mellem kontrol og kundefokus
Jordbrugskontrol i Augustenborg består af ca. 80 engagerede medarbejdere fordelt på 4 teams. Vi prioriterer at være fagligt stærke og videndeler på kryds og tværs – f.eks. deltager vi i faglige workshop/kurser. Vi er ansvarlige for at tilrettelægge og supervisere den fysiske kontrol med et mål om, at kontrollen gennemføres ensartet, effektiv og smidigt med mindst mulig belastning for landmændene. Selve den fysiske kontrol foregår i de 4 lokale afdelinger i Randers, Herning, Kolding og Ringsted/Odense.

Vi sørger for en grundig introduktion og oplæring i området. Du kan forvente enkelte rejsedage f.eks. til de regionale afdelinger.

Ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat i henhold til relevant gældende overenskomst i staten. Der er mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Du vil blive ansat i en tidsbegrænset stilling af 8 måneders varighed, frem til udgangen af 2020.

Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Augustenborg Slot 3, 6440 Augustenborg.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Kontakt
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Karin Kjær på telefon 41892516, mail [email protected].

Læs mere på www.lbst.dk/job.

Ansøgning
Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på ”Søg stilling”) senest tirsdag den 14. april 2020..

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i Augustenborg i uge 17.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Augustenborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Augustenborg
  • Tirsdag den 14. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Augustenborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Augustenborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Augustenborg over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1