Rekrutteringsfirma

QHSE Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aulum

HORN Bordplader A/S er blandt de førende leverandører af kvalitetsbordplader på specialmål i materialerne: Massivtræ, laminat, linoleum, Solid Surface/Corian®, stål, kompost/Silestone®, keramik/Dekton® samt granit. Virksomheden leverer til kunder i hele Skandinavien samt Sydeuropa.

HORN Bordpladers mål er at skabe og producere udelukkende bæredygtige produkter, et mål de allerede er godt på vej imod, da de som eneste leverandør på markedet har både Svanemærkede samt FSC®-, Rainforest Alliance samt indeklima certificerede bordplader. Virksomheden er desuden tilsluttet UN Global Compact og arbejder ihærdigt med verdensmålene – blandt andet ved løbende at produktudvikle på en måde, der minimerer spild og muliggør en cirkulær produktion. I den forbindelse har HORN Bordplader allerede oprettet en socialøkonomisk dattervirksomhed ’Denwood by HORN’, som aftager restmateriale fra produktionen og viderebearbejder det til interiørprodukter.

Til at bidrage til den fremadrettede udvikling af virksomheden søges nu en QHSE Manager.

Vækstvirksomhed – Rethink Quality – Bæredygtighed

Vil du stå i spidsen for kvalitetsstyringen hos en bæredygtig og ambitiøs vækstvirksomhed, der har en unik position på markedet? Som QHSE Manager hos HORN Bordplader får du muligheden for at blive en del af en spændende rejse, imens du varetager en central rolle i forhold til at flytte virksomheden til næste niveau indenfor kvalitet og bæredygtighed. Du indtræder i en rolle med et stort potentiale, og du bliver en del af en virksomhed, der tager socialt økonomisk ansvar, og som er kendetegnet af en uformel omgangstone og en kultur præget af sammenhold og godt humør.

Du får en spændende nøglerolle, hvor du med reference til den administrerende direktør bliver ansvarlig for udvikling, facilitering og vedligehold af virksomhedens kvalitetsstyringssystem (Sherlock Web). Dette inkluderer blandt andet udvikling af automatisk generede kvalitetsrapporter, sikre at de rette data er til rådighed samt indsamle BI-data på leverandør-, kunde- og internt niveau til identificering af forbedringspotentialer. Du bliver ligeledes ansvarlig for at formidle disse data til rette leder med henblik på at igangsætte korrigerende handlinger. Du får således et tæt samarbejde med ledergruppen – særlig servicechefen og produktionschefen. Du får desuden en central rolle i forbindelse med implementering af diverse certificeringer samt at udvikle virksomhedens status indenfor bæredygtighed. Du får nemlig ansvaret for at vedligeholde de eksisterende bæredygtighedscertificeringer samt implementere nye. Du får ligeledes til opgave at optimere, udvikle og forankre ledelsesprocesser og -systemer, ligesom du deltager i virksomhedens kontinuerlige arbejde med LEAN-principperne.

For at få succes i jobbet kræver det, at du har relevant erfaring med tilsvarende opgaver i en produktionsvirksomhed, heriblandt implementering af certificeringer. Du har herudover en auditoruddannelse, ligesom det forventes, at du behersker dansk og engelsk på højt niveau i skrift og tale.

Som person motiveres du af at skabe resultater, opbygge systemer og bidrage til forretningsudviklingen. Du er struktureret, systematisk og analytisk, og du arbejder grundigt, detaljeorienteret og med et stort overblik. Du er en hands-on-profil med et holistisk mindset og en god forretningsforståelse. Du er desuden kendetegnet af at være initiativrig, løsningsorienteret og kvalitetsbevidst, og dine gode kommunikationsevner og din holdånd gør dig i stand til at samarbejde på tværs af organisationen. Du er vedholdende, proaktiv og selvkørende, og du tager ejerskab for dine ansvarsområder og sætter en ære i at følge tingene til dørs.

Er du den nye QHSE Manager til HORN Bordplader i Aulum, Herning, så skynd dig at uploade din ansøgning. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til chefkonsulent fra Sensu A/S, Christina Højsholt-Nielsen på tlf.: 61 80 90 91. For yderligere information om Horn Bordplader A/S se www.hornbordplader.dk.

Der gøres opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da ansøgningerne behandles løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Aulum.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Aulum

Lignende jobs

  • Vedligeholdschef

    VedligeholdschefSammen med dit stærke team af erfarne vedligeholdsteknikere og i tæt samarbejde med produktionen sikrer du høj ydelse på den moderne maskinpark. Teknologien er i konstant udvikl..
    • Øvrige
    • Sunds
    Få mere info
  • Tilbudschef

    TilbudschefIndtast din mailadresse, og tryk Fortsæt.Din mailadresseIndtast en gyldig mailadresseJeg giver hermed mit samtykke til, at [xxxxx], hvor jeg søger ansættelse, og Garuda A..
    • Øvrige
    • Holstebro
    Få mere info
  • Kollega til Bygningsvedligehold

    Er du klar til en varieret arbejdsdag og trives du i et miljø, hvor kvalitet og det gode håndværk altid er i fokus? Så er det dig, MASCOT leder efter.Det, du skal laveVi tilbyder en alsidig..
    • Øvrige
    • Engesvang
    Få mere info
  • Tekniker til vedligehold og driftssupport, eftermi...

    Er du problemløser med flair for både mekanik og elektronik? Vil du være en del af et engageret team, hvor ingen dage er ens? Så er du måske den nye kollega, vi søger til vores serviceteam!Vi s..
    • Øvrige
    • Engesvang
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Aulum

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Aulum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Aulum over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0