Vedligeholdstekniker på mekanisk side søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Auning

Brænder du for at arbejde med maskiner og forebyggende vedligehold så tjek her:

HR-Industries søger en vedligeholdstekniker/reparatør for virksomhed nær for Auning. Her er der tale om et job, hvor du kommer til at arbejde bredt og kommer omkring fejlfinding på maskinudstyr af både mekanisk art, hydraulik m.m. Virksomheden har et konstant fokus på at bevare det gode arbejdsklima med positive og engagerede kolleger. Du vil få et interessant og meget varieret job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling i en større virksomhed.

Dagligdagen:

Du kommer til at indgå i en højt specialiseret gruppe af smede/elektrikere, hvor arbejdsopgaverne selvfølgelig blandt andet er at udføre forebyggende vedligeholdelsesarbejde, at fejlfinde samt at medvirke ved indkøring af nyt udstyr m.m. Alt i tæt samarbejde med operatørerne på produktionsmaskinerne samt dit vedligeholdsteam. Der finder sidemandsoplæring i jobbet, så du kommer godt i gang.

Dig som person til stillingen:

Som person, har du et ønske om en afvekslende hverdag. Du har overblik, sans for detaljen og kan bevare det gode humør i perioder med travlhed og stramme deadlines.

Din baggrund:

Du er måske udlært automekaniker, smed, industritekniker eller besidder lignende kvalifikationer fra den mekaniske side. Du har evt. nogle års praktisk erfaring med reparation af maskiner og tekniske anlæg.

Der tilbydes:

Stillingen er fuldtids, og der aftales løn i henhold til kvalifikationer. Interessant og meget varieret job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Der ønskes tiltrædelse hurtigst muligt, så der vil løbende indkaldes kandidater til samtale.

Ansøgning:

HR-Industries gennemfører samtaler løbende, og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så hvis du er interesseret, anbefaler vi, at du søger jobbet hurtigst muligt ved at sende en ansøgning og CV på følgende link http://www.HR-Industries.axp.dk/ job 54464.Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Er du tilknyttet HR-Industries, så giv os et kald.

Spørgsmål til stillingen:

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Henrik Friis-Andersen, HR-konsulent hos HR-Industries på telefon 8642 3540 hverdage imellem 08.00 til 16.00 eller på mobil 40320657. Du er også meget velkommen til at sende os en mail, [email protected] hvis du har spørgsmål til denne stilling.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Auning.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Auning

Lignende jobs

  • Øvrige i Juelsminde

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 7130 Juelsminde
    • Øvrige
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Øvrige i Århus C

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 8000 Århus C
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info
  • Øvrige i Viby J

    Kan du udarbejde og implementere handlingsplaner i overensstemmelse med virksomhedens strategi? Så har du nu muligheden for at blive overordnet serviceansvarlig på tværs af OK’s segmenter: privat, .
    • Øvrige
    • Viby J
    Få mere info
  • Øvrige i Århus C

    Brænder du for produkt- og konceptudvikling inden for el-engineering? Kan du se dig selv som en del af et team, der udvikler og vedligeholder el- og styringsløsninger til køleanlæg og varmepumper..
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Auning

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Auning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Auning over tid

Dato Alle jobs som øvrige
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1