Højspændingsteknikere til drift og vedligehold

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

Vi har fået nyt ansvar, og for at kunne leve op til den nye rolle, så har vi brug for at styrke vores kompetencer inden for højspænding og elforsyning med fokus på Novo Nordisk Campusser i hovedstadsområdet. Vi søger derfor kvalificerede og dedikerede kollegaer, som har lyst til en aktiv, spændende og udfordrende arbejdsdag i en ambitiøs afdeling, hvor det gode kollegaskab, fokus på højt serviceniveau og forsyningssikkerhed går hånd i hånd. Om stillingen
Du vil, med hjælp fra resten af afdelingen, blive ansvarlig for drift, vedligehold og tilsyn af elektriske anlæg hvor forsyningssikkerhed og kvalitet har absolut første prioritet. Opgaven er med særligt fokus på højspændingsanlæg og det skal forventes at indgå i en rådighedsvagt så hvis uheldet er ude, så kan vi hurtigt genetablere elforsyningen. Udover de daglige drifts- og vedligeholdelsesopgaver, vil du også blive medansvarlig for at udvikle og sikre den tekniske drift, så vores anlæg i det daglige kører optimalt.
Du er i stand til, at udtænke den optimale løsning og du formår at omsætte praktiske og operationelle løsninger til teori i skrift og tale. Du kommer til, at agere sparringspartner for dine kollegaer og et bredt netværk af samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du åbent og med respekt for den enkelte, kan dele ud af din viden og indgå i et konstruktivt samarbejde hvor den gode relation er nøglen til en veludført opgave. Du er ikke bange for, at bede om hjælp og ser en styrke i at være nysgerrig og undres. Du skal være med til, at give fagligt input til vores kunder på tværs af ydelser, og i de projekter hvor vi er bygherre, skal du bistå med projektledelse. Du skal kunne arbejde struktureret, have gennemslagskraft, arbejde med systematisk problemløsning og kommunikere resultater og planer klart og tydeligt. Du skal være med til at sikre, at de standarder og vedligeholdelsesplaner mv., som beskriver arbejdsgange og opgaver er tilstrækkelige og under konstant udvikling, ved proceskonfirmering, justering og træning i samarbejde med teamet.
Stillingen er kategoriseret som F5. Kvalifikationer
Som person er du proaktiv, dedikeret, engageret og brænder for at levere høj kvalitet til kunden til den aftalte tid. Du sætter tillid og personlige relationer højt og mener at det er grundlaget for et godt samarbejde og for at kunne løse enhver opgave.
Du er selvstændig, identificerer muligheder, har det store overblik og kan træffe beslutninger samt stå ved dem. Du arbejder effektivt og struktureret, og sikrer et konstant flow i din opgaveeksekvering. Du er åben for forandringer, og evner at se tingene oppefra og ser ingen opgave for stor eller for lille. • Vi ser gerne, at du har en uddannelse som elektriker, automatiktekniker eller har en anden tilsvarende teknisk faglig baggrund.
• Du har 2-4 års erfaring indenfor moderne drift og vedligehold af tekniske anlæg og gerne med fokus på højspændingsanlæg.
• Du har kendskab eller erfaring med bekendtgørelse nr.1608, bekendtgørelse om sikkerhed for drift af elektriske anlæg.
• Du har erfaring med drift af SRO-anlæg lige fra PLC til SCADA.
• Det er en fordel hvis du behersker engelsk og dansk såvel mundtligt som skriftligt Det forventes, at du har en bred teknisk indsigt, med kendskab til drift og systematisk vedligehold af tekniske forsyningsanlæg, gerne fra en lignende driftsorganisation. Om afdelingen
Service Centre Bagsværd, er en del af Corporate Facilities organisationen i Novo Nordisk A/S, og vi er en afdeling i udvikling og med en personaleblanding som har bred erfaring og anciennitet samt et rigtig godt kollegaskab.
Vores afdeling består i dag af 17 medarbejdere med ansvar for drift og vedligehold af diverse forsyninger som producere og levere diverse energiformer til fabrikker og forskningsområder.

Om organisationen
Afdelingen er en del af Corporate Facilities (CFa), der leverer ejendomsservices til alle områder i Novo Nordisk i Danmark. Vi er i omegnen af 285 medarbejdere fordelt på flere Campusser. Stillingen er organisatorisk placeret i Bagsværd. Vi har et højt ambitionsniveau hvor personlig og faglig udvikling og samarbejde på tværs er nøgleord. Om Novo Nordisk
I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld får du muligheden for at arbejde sammen med talentfulde kolleger, og en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling. Kontakt
Vil du vide mere om stillingen, så kontakt den Driftsansvarlige person Ahmad Hawas på tlf. +45 3448 7797 eller Manager Ronni Jensen på +45 3075 0525 Ansøgningsfrist
Deadline for ansøgning er d. 2. januar 2023. Vi gennemgår ansøgninger løbende hvorfor vi opfordre til, at du søger stillingen hurtigst muligt. Du bedes undlade at tilføje billede i dit CV, og du behøver ligeledes ikke at vedhæfte et følgebrev til din ansøgning. Dog vil vi gerne have, at du tilføjer lidt om din motivation for jobbet i dit CV.
Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv. Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Bagsværd

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Bagsværd

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Bagsværd over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 37
1. juli 2024 36
30. juni 2024 39
29. juni 2024 39
28. juni 2024 35
27. juni 2024 33
26. juni 2024 36
25. juni 2024 34
24. juni 2024 35
23. juni 2024 39
22. juni 2024 39
21. juni 2024 37
20. juni 2024 37
19. juni 2024 35
18. juni 2024 31
17. juni 2024 28
16. juni 2024 41
15. juni 2024 42
14. juni 2024 45
13. juni 2024 47
12. juni 2024 52
11. juni 2024 50
10. juni 2024 50
9. juni 2024 64
8. juni 2024 64
7. juni 2024 61
6. juni 2024 63
5. juni 2024 69
4. juni 2024 65
3. juni 2024 65
2. juni 2024 65