Microsoft C#.NET Middleware Developer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vil du være med til at designe, udvikle og supportere den Microsoft C# .NET platform som understøtter vores vigtigste banksystem? Så kan du blive en central person, i dette område af organisationen og én af nøglerne til vores fortsatte succes og udvikling.

Vi baserer os på de nyeste Microsoft teknologier

SDC har migreret vores vigtigste banksystem til at bruge Microsoft teknologier som .NET, SQL Server, Windows Server/IIS/HPC/HIS i de nyeste udgaver og vi er fortsat i gang med at forbedre og udnytte denne platform optimalt – også i forhold til gradvist at bruge flere og flere teknologier i Azure, Microsofts cloud miljø. Afdelingen Core Banking Application Platform er systemejer for hele platformen og alle de platformskomponenter, som udgør bindeleddet mellem bank applikationerne og Microsoft teknologierne inklusive hardwaren.

Sammenhæng mellem forretning og it

Hos SDC får du en hverdag præget af nytænkning og innovation i spændingsfeltet mellem bankverdenen og it. Du kommer til at arbejde sammen med dygtige udviklere, arkitekter og systemspecialister på vores hovedsæde i Ballerup, og vores afdeling i Polen, samt vores driftsleverandør. Du vil i alle faser være med til at understøtte den videre udvikling af middleware komponenter & systemer på vores .NET platform, men også HW- og SW-arkitektur, roadmaps, konfiguration, implementering, forvaltning og support.

Skab et applikationsfundament for udvikling af de bedste kundeløsninger

Bank applikationsudviklernes muligheder for hurtigt og effektivt at kunne udvikle, builde, deploye og igangsætte nye innovative løsninger på Microsoft .NET platformen, uden at gå på kompromis med sikkerheden, er nøglen til succes i denne stilling. I en travl hverdag er det vigtigt at kunne bevare overblikket og sikre en driftsstabil og skalérbar platform for SDC’s vigtigste og mest kritiske bankapplikationer. Du står ikke alene med opgaven - du får 12 meget erfarne kolleger, der står klar til at sparre med dig og hjælpe dig med deres tunge it-viden.

Helt konkret bliver dine opgaver at:

  • Udvikle middleware C# komponenter & systemer, inklusiv teknisk GUI på en Microsoft .NET Platform
  • Fokus på høj transaktionelle og høj kritiske OLTP & batch applikationer
  • Sikre at .NET platformen kan driftes og supporteres effektivt sammen med Microsoft specialister, vores driftsleverandør samt andre underleverandører
  • Konfigurationsstyring og dokumentation af .NET platformen i SDC’s infrastruktur, også i forhold til compliance regulativer
  • Automatisering af forskellige dele af .NET platformen
  • Root cause analyser i samarbejde med Microsoft specialister og vores driftsleverandør

Indtag en hovedrolle

Som Microsoft C# .NET Middleware Developer får du en central rolle i SDC med den eksponering og det pres der følger. Du kommer til at arbejde med avanceret C#.NET sammen med mange forskellige teknologier på meget højt niveau, og skal dermed evne at have mange bolde i luften uden at miste overblikket.

Udfold dine evner et sted, hvor de bliver værdsat

Du sidder i dag som én af de dygtigste udviklere i dit team, men har lysten og evnerne til, hos os i SDC at fordybe dig i C#.NET og på sigt forbedre dine evner væsentligt. Du har evnen til at gå forrest med indsigt og viden, som naturligt giver dig rollen som Middleware Developer. Hos os kommer du med på en spændende rejse, hvor vi skaber forandringer og udlever dem. Det hjælper os med at tiltrække nye kunder og designe løsninger, der gør en reel forskel for både kolleger i organisationen, pengeinstitutterne og slutbrugerne.

Stærk profil med evner til at blive en dygtig Microsoft C# .NET Middleware Developer

  • Du har en relevant IT-uddannelse
  • Du er allerede i dag en dygtig C# udvikler, men har evnen og lysten til at blive endnu bedre
  • Du har evnen til at favne mange forskellige teknologier, samtidigt med at kunne gå i detaljer på specifikke områder
  • Du er eller har potentiale til at blive en dygtig Middleware Developer & Arkitekt, som bl.a. kan sparre med Microsofts dygtigste .NET produkt specialister
  • Det er et krav at du har erfaring eller viden på højt niveau indenfor følgende områder:
    • Microsoft C# .NET
    • T-SQL på Microsoft SQL Server platformen

  • Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har indsigt i Microsoft Azure DevOps/Git, samt Microsoft Azure.

Som person er du struktureret, omhyggelig og nysgerrig på ny teknologi inden for specielt Microsoft .NET. Du er i stand til at formidle din viden om C# .NET til kolleger og du må gerne have blik for at skabe en god dialog, der på elegant vis driver løsninger fremad mod sit mål.

Alt det praktiske

Er du blevet nysgerrig på at høre mere om jobbet og SDC, er du velkommen til at kontakte Henrik Estad på telefon: 51 48 16 61. Vi ser frem til at modtage en kort motiverende ansøgning med CV og uddannelsespapirer.

Vi opfordrer alle uanset personlig baggrund til at ansøge, da vi finder mangfoldigheden som værende en styrke som bidrager til vores fælles succes.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup
  • Søndag den 24. januar 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 61
18. september 2024 60
17. september 2024 61
16. september 2024 63
15. september 2024 65
14. september 2024 66
13. september 2024 67
12. september 2024 66
11. september 2024 66
10. september 2024 68
9. september 2024 66
8. september 2024 64
7. september 2024 67
6. september 2024 68
5. september 2024 67
4. september 2024 60
3. september 2024 67
2. september 2024 66
1. september 2024 67
31. august 2024 73
30. august 2024 77
29. august 2024 77
28. august 2024 75
27. august 2024 79
26. august 2024 79
25. august 2024 81
24. august 2024 82
23. august 2024 82
22. august 2024 83
21. august 2024 79
20. august 2024 78