Agil coach eller agil PMO-profil

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vi søger en ny kollega, der afhængigt af erfaringsniveau kan udfylde en af disse roller: Agil Coach eller PMO-profil med agil erfaring.

Agil Coach.

Som Agil Coach er din primære opgave at arbejde for at gøre SDC som helhed mere agil.

Du vil arbejde både med enkelte teams og med afdelinger, der er i de tidligere stadier og vejlede dem i at etablere og anvende de rette processer, roller og værktøjer.

Du kan også gå ind i et eksisterende team, afklare hvilket niveau de enkelte teammedlemmer er på og hjælpe dem med at udvikle sig sammen. Vi tror ikke på en “One-size-fits-all” tilgang, men vi anvender primært Scrum.

Parallelt kan du sammen med teamet i det agile kompetencecenter rådgive organisationen om, hvilke tværgående initiativer, man kan sætte i gang for at understøtte og forbedre den agile metode, f.eks. indenfor DevOps eller testautomatisering.

Vores forventninger til dig er:

  • Du er en erfaren og naturligvis certificeret Scrum Master, der har et skarpt fokus på at hjælpe teams med at få agil til at give værdi for alle involverede – fra slutbrugere og interessenter til udviklingsteamet.
  • Du kan facilitere alle Scrum-møder fra den første etablering af en backlog til et sprint retrospective, der giver værdi for teamet, fordi du har gjort det mange gange.
  • Du har nogen erfaring som agil coach på tværs af flere teams, og evt. erfaring fra flere firmaer / organisationer.
  • Du kan forvente at skulle hjælpe 2-3 agile teams eller afdelinger parallelt, afhængig af størrelse og kompleksitet. Du kan også i en periode være udlånt og have en udførende rolle i et team.
  • Du kender de mest almindelige udfordringer for agile teams, og ved hvordan du lærer teamet at identificere og løse dem – og løbende forbedre teamets processer.
  • Du har erfaring med at identificere uhensigtsmæssige måder at arbejde agilt på og kan hjælpe teams med at løse dem.
  • Du har en god balance mellem et stærkt metodekendskab og en pragmatisk, løsningsorienteret tilgang.
  • Du er god til at facilitere og har praktisk erfaring med at tilpasse din facilitering til det niveau, teamet er på.
  • Erfaring i at coache teams online, da mange af vores teams har medlemmer i både Danmark og Polen.
  • Du har kendskab til og måske erfaring med flere skalerede agile rammeværk og kan hente inspiration derfra, afhængigt af hvad der vil passe i den aktuelle kontekst.
  • Du bruger input fra de agile teams til at forbedre vores fælles metoder og værktøjer.

PMO-profil med agil erfaring

Du bliver en del af vores agile kompetencecenter forankret i PMO, hvor der er fokus på, at PMO skal bidrage til at videreudvikle projekt- og porteføljestyring i en agil retning.

PMO er ansvarlig for projekt, program og portefølje-governance for alle projekter, porteføljerapportering, udvikling og drift af vores projektledelsessystemer, processer og metoder, projektsupport til projektledere samt strategisk porteføljestyring.

Du bliver del af et team, hvor vi alle er certificeret Scrum Master og Product Owner med varierende grad af praktisk erfaring. Det er tiltænkt, at du kommer til at dele din tid 50/50 mellem at være ude og hjælpe projekter og afdelinger i deres agile rejse og varetage PMO-funktioner.

Vores forventninger til dig er:

  • Du er certificeret Scrum Master.
  • Du kan være en PMO-profil, der har været en del af tidligere agile initiativer.
  • Du kan også have 3-5 års erfaring enten som Scrum Master med erfaring indenfor projektledelse eller som projektleder der en del af tiden har haft rollen som Scrum Master.
  • Et skarpt fokus på at få mest muligt ud af agile-metoder til fordel for alle involverede, fra slutbruger over interessenter til udviklingsteamet.
  • Sammen med en Agil Coach, kan du introducere nye teams til den agile måde at arbejde på og coache eksisterende teams, der vil øge deres agile modenhed.
  • Bruger input fra de agile teams til at forbedre vores fælles metoder og værktøjer forankret i PMO.
  • Erfaring i at arbejde med teams online, da mange af vores teams har medlemmer i både Danmark og Polen.
  • Agere sparringspartner til PMO og bidrage til forbedringer af vores agile værktøjskasse.

For begge profiler gælder

Du har en relevant længerevarende uddannelse. Du har erfaring fra en reguleret industri som bank, farma/medicin, finans, eller lign. Du taler og skriver flydende engelsk, da ca. en tredjedel af vores kolleger arbejder i Warszawa.

På det personlige plan er du struktureret, udadvendt, hjælpsom og vedholdende. Vi er i starten af vores agile rejse, og du skal have lyst til at spille en aktiv rolle i at bygge et fælles agilt fundament og løbende være i dialog med interessenter fra hele organisationen.

Vi tilbyder:

En spændende og varieret stilling, som du selv er med til at definere og fylde ud. Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med en bred vifte af finansielle kunder i hele norden. Vi har høje forventninger til hinanden og synes, at det er sjovt at lykkes sammen. Og selvom hverdagen til tider er travl, hjælper vi altid hinanden. Derudover lægger vi vægt på faglig og personlig udvikling, og der vil være mulighed for deltagelse i kurser, konferencer og uddannelsesforløb.

Sådan søger du

Send en kort motiverende ansøgning, dit cv og uddannelsespapirer via ”Søg denne stilling”. Vi behandler ansøgninger løbende.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du ringe til Mathias Hollensen, PMO-team lead, på tlf.nr.: +45 29 46 42 16.

Vi opfordrer alle relevante kandidater uanset personlig baggrund til at ansøge, da vi finder mangfoldigheden som værende en styrke som bidrager til vores fælles succes


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup
  • Mandag den 01. marts 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lunas ark letter ankeret! Skal du med på rejsen?

    Fri kontakt
    Arkens beboere. Fra 1. september er der 100 dage til vi sejler mod nye eventyr og bliver et hus! Vores nuværende huse, som ligger i Greve/Hundige. har lidt huller i væggene, vinduer og døre har en gang imellem svært ved at lukke og huset er lidt slidt. Men det er vores slidte hus. Og det kan stadigvæk en masse!
    • Øvrige
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
16. september 2024 63
15. september 2024 65
14. september 2024 66
13. september 2024 67
12. september 2024 66
11. september 2024 66
10. september 2024 68
9. september 2024 66
8. september 2024 64
7. september 2024 67
6. september 2024 68
5. september 2024 67
4. september 2024 60
3. september 2024 67
2. september 2024 66
1. september 2024 67
31. august 2024 73
30. august 2024 77
29. august 2024 77
28. august 2024 75
27. august 2024 79
26. august 2024 79
25. august 2024 81
24. august 2024 82
23. august 2024 82
22. august 2024 83
21. august 2024 79
20. august 2024 78
19. august 2024 79
18. august 2024 87
17. august 2024 91