Kommerciel leder for nyoprettet markedsteam ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Kommerciel leder for nyoprettet markedsteam


Kan du lægge den gode kommercielle strategi og sørge for, at vi i fællesskab eksekverer på tværs af kanaler og værdikæde i Enterprise? Og vil du stå i spidsen for et lille nyoprettet team, som yder kommerciel support på tværs af Entreprises salgskanaler, så de kundevendte aktiviteter rammer kunderne på den helt rigtige måde?

By Ballerup,Aarhus

Ansøgningsfrist 2021-03-23

Søg job

Bliv en af alle os i Atea

Entreprise er Danmarks største salgsmuskel, og det er her, vi står for alle salgsaktiviteter af hele vores it-infrastruktur til private kunder. For os er der ikke nogen opgave, som er for stor eller kompleks, og vi tilbyder et bredt udvalg af løsninger inden for opbygning, drift og outsourcing af både fysisk og digital infrastruktur.

Her får du 130 dygtige og ambitiøse kolleger, som du med tiden lærer godt at kende, når du supporterer og støtter dem med din viden og salgserfaring.

Bliv den kommercielle mesterdirigent

Det bliver dit overordnede ansvar at udvikle, prioritere og koordinere aktiviteterne og projekter i vores kommercielle værdikæde, når de falder udenfor salg. På den måde kan dine kolleger i de forskellige salgsafdelinger koncentrere sig om det skræddersyede salg og service, som vi er kendte for.

Det er du naturligvis ikke ene om, og du får et lille team på 2-3 personer, der hjælper dig. Vi kan ikke opremse alle jeres fremtidige opgaver, for du er selv med til at forme denne rolle., men det bliver bl.a. din opgave at:

  • understøtte salget i Enterprise og hjælpe med at binde Ateas strategi sammen med kommercielle markedstiltag på det taktiske niveau
  • koordinere markeds- og salgsplaner i Enterprise i samarbejde med relevante stakeholders såsom Business Managere og Partner Managere
  • sikre udvikling og implementering af kundedrevne koncepter i samarbejde med de Business Area-chefer, som har konceptansvaret, så overlevering fra salg til drift bliver effektivt
  • udvikle og vedligeholde forretningens salgsmæssige værktøjskasse – både de kundevendte og de interne redskaber rettet imod TCO og BC
  • prioritere indsatser i Enterprise forhold til partnere i samarbejde med Partner Mgt., Marketing samt KAM- og BA-chefer.

”Det er vigtigt, at du kan udtænke kommercielle planer og koncepter, men det er mindst lige så vigtigt, at du kan eksekvere dem hurtigt og effektivt efterfølgende."

Du er den operationelle strateg
Du er den fødte købmand, som tørster efter at sætte din viden i spil på den helt store arena. Samtidig er du klar til at gå på kompromis og acceptere, at det ikke er alle dine tiltag, som bliver implementeret. Du forstår nemlig, at de bedste resultater kommer igennem det gode og diplomatiske samarbejde.

Du er også lidt af en entreprenørtype, som glæder sig til de mange spændende udfordringer, som følger med en helt nyoprettet stilling. Og så er du klar til at træde ind i en rolle, hvor der er fart på, og når der er travlt, formår du at prioritere og løse de vigtigste opgaver.

Økonomiuddannet med salgserfaring

  • Du har en kandidatgrad indenfor økonomi/erhvervsøkonomi.
  • Du har solid erfaring med salg indenfor outsourcing og eller it-services.
  • Du har erfaring med salg af sammenhængende løsninger og ikke blot produktsalg – og du forstår forskellen.
  • Du har gerne haft din første ledelseserfaring – men det er ikke et krav, så længe du har prøvet kræfter med projektledelse rettet mod kunder i en kommerciel struktur.

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til at bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

Ansættelsestidspunkt

Hurtigst muligt

Ansættelsessted

Atea Ballerup eller Atea Århus

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Henrik Gjerulff Jensen, SVP, på

telefon 3078 1000.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 23. marts 2020. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen, når vi mener at have fundet den rette kandidat.

Du skal være med til at bygge Danmark med it
Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup
  • Tirsdag den 23. marts 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 61
18. september 2024 60
17. september 2024 61
16. september 2024 63
15. september 2024 65
14. september 2024 66
13. september 2024 67
12. september 2024 66
11. september 2024 66
10. september 2024 68
9. september 2024 66
8. september 2024 64
7. september 2024 67
6. september 2024 68
5. september 2024 67
4. september 2024 60
3. september 2024 67
2. september 2024 66
1. september 2024 67
31. august 2024 73
30. august 2024 77
29. august 2024 77
28. august 2024 75
27. august 2024 79
26. august 2024 79
25. august 2024 81
24. august 2024 82
23. august 2024 82
22. august 2024 83
21. august 2024 79
20. august 2024 78