Solution Manager til [xxxxx] Managed Services ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Solution Manager til Atea Managed Services


By Ballerup, Aarhus

Ansøgningsfrist 2021-09-30

Søg job

Vi søger en stærk profil som mestrer grænselandet mellem teknik og salg, og som vil være med til at formidle Atea Managed Services.

Få succes som Solution Manager hos Atea

Vi har en unik markedsposition inden for Managed Services, hvor vi leverer en bred vifte af services på tværs af eget datacenter, Public Cloud, Unified Communication, netværk, digital workplace og On-premise infrastruktur.

Vi har et leveranceapparat, som leverer en ensartet driftsoplevelse og kvalitet uanset, hvor kunden ønsker at afvikle sine workloads.

Som Solution Manager vil din hjemmebane være mellem teknik og salg. Du kan overskue og gennemskue hele leverancen fra teknik til governance. Udbud og tilbudsbesvarelser ser du som en spændende udfordring, hvor kundens krav besvares og opfyldes med de bedste og mest standardiserede løsninger og services, vi har på hylderne.

Du kan oversætte tekniske termer til læsevenlige beskrivelser, og bidrage til at forbedre og strukturere det katalog af løsningsbeskrivelser, som danner grundlag for vores besvarelser.

Du forstår de kommercielle spilleregler og mestrer det tekniske salg. Din evne til at forstå tilbudsstrategier, planlægge, organisere, facilitere og drive udbud, skaber sammenhæng i leverancerne på tværs af vores service-landskab.

Dine primære opgaver

Du får en stor samarbejdsflade i organisationen, hvor du vil møde dygtige, motiverede og professionelle kollegaer, fra såvel leveranceorganisationerne til specialisterne i vores kundedivisioner. Du vil i det primære arbejde deltage i core-team ved vores udbudsbesvarelser på udbud inden for Managed Services.

I det arbejde skal du:

  • Varetage orkestrering af de samlede løsninger
  • Sammensætte og beskrive Hybride løsninger på tværs af løsninger hos kunden, hos Atea og i Public Cloud
  • Udarbejde konsistente beskrivelser af de samlede løsninger, med input fra leverance- og serviceejere
  • Beskrive services og service management processer
  • Besvare de teknisk og procesmæssigt relaterede udbudskrav
  • Kunne indsamle og opstille cost elementer for løsningen

Sekundære opgaver

Når der ikke er igangværende udbud, hjælper du med at vedligeholde og udarbejde nye standardbeskrivelser for processer, løsninger og services, så vi løbende udbygger vores tekst biblioteker til brug for næste udbud.

Desuden vil du kunne indgå i projektarbejde omkring generelle forbedringstiltag på vores forskellige koncepter og services inden for vores Managed Services.

Om dig

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være flere ting, men en naturlig vinkel vil være en IT baggrund inden for presales og løsningsdesign. Det er en klar fordel, hvis du har +5 års erfaring med Outsourcing og Managed Services.

Du kan f.eks. have erfaringen fra roller som Solution Architect, Solution Manager eller it-driftschef ved en anden service provider, som rådgivende udbudskonsulent eller som it-chef, der har arbejdet med og aftaget outsourcing ydelser.

Desuden karakteriseres du ved at:

  • Være en respekteret og faglig stærk kollega, som har lyst til at dele din viden med kollegaer
  • Kunne kommunikere godt på flere niveauer, med såvel tekniske specialister, sælgere som ledelse
  • Være handlingsorienteret, målrettet og tage ansvar
  • Kunne overskue store mængder skriftligt materiale
  • Være stabil og arbejdsom teamplayer
  • Være god til at planlægge dit eget arbejde op mod en fast deadline
  • Have lyst til at erhverve dig ny viden og er hurtig til at sætte dig ind i nyt stof

Kvalifikationer

  • Du er en stærk skriftlig kommunikator på både dansk og engelsk, og skræmmes ikke af at skulle udarbejde omfattende materialer
  • Du er fagligt velfunderet med overvægt på det tekniske, inden for en eller flere af følgende: datacenter, it infrastruktur, netværk, sikkerhed, klienter og Public Cloud
  • Har erfaring med levering af it-services
  • Har erfaring med anvendelse af forskellige rammeværk, som ITIL og f.eks. Enterprise Arkitektur, Service Design og generelle it-processer
  • Du har god forståelse for de kommercielle aspekter omkring salg af services

Vil du bygge Danmark med it?

For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

Vi håber, du vil være med?

Ansættelsestidspunkt

1. oktober/1. november 2021

Ansættelsessted

Aarhus eller Ballerup

Kontakt og ansøgning

Kontakt Anders S. Christensen på 30780941 ved spørgsmål, eller for yderligere info

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 30. september 2021. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale.

Vi bygger Danmark med it

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1400 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup
  • Torsdag den 30. september 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 66
4. juli 2024 64
3. juli 2024 61
2. juli 2024 60
1. juli 2024 62
30. juni 2024 66
29. juni 2024 68
28. juni 2024 66
27. juni 2024 63
26. juni 2024 67
25. juni 2024 67
24. juni 2024 63
23. juni 2024 68
22. juni 2024 69
21. juni 2024 74
20. juni 2024 70
19. juni 2024 68
18. juni 2024 68
17. juni 2024 68
16. juni 2024 67
15. juni 2024 69
14. juni 2024 72
13. juni 2024 70
12. juni 2024 69
11. juni 2024 74
10. juni 2024 70
9. juni 2024 77
8. juni 2024 77
7. juni 2024 81
6. juni 2024 74
5. juni 2024 73