Solution Team Lead – Core Policy Systems

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Solution Team Lead – Core Policy Systems

Kan du skabe gode software løsninger via positiv ledelse og fagligt overblik?

Ligger din erfaring og personlige interesse i spændet mellem personaleledelse og softwareudvikling? Leder du samtidig efter et job, hvor du kan få stort råderum og plads til at føre dine ideer ud i livet i en agil og meget flad organisation, så behøver du ikke lede længere.

Som del af ledelsesteamet i Core Systems Non-Life området, får du en nøglerolle i at drifte og videreudvikle Topdanmarks mest kritiske kerneapplikationer indenfor Erhverv og Landbrug. Du vil desuden havne midt i det største og vigtigste program i Topdanmarks historie, hvor vi er i gang med at transformere vores nuværende kernepolicesystemer til en standard policeplatform (Guidewire). Du vil spille en vigtig rolle i at sikre transformationen af systemer og kompetencer igennem design og implementering af den fremtidige organisation og processer.

Ledelse med stort L og forretningskritisk applikationsansvar

Dit nye job hviler på to ligeværdige ben:

På det ene ben skal du sætte retningen som ansvarlig for kernepolicesystemerne, der understøtter Topdanmarks Erhverv- og Landbrugskunder. Det sker i tæt samarbejde med det øvrige lederteam, Product Owners, IT-arkitekter og de udviklings- og support Teams, der vedligeholder og videreudvikler applikationerne.

På det andet ben udfolder du alle dine evner som motiverende og inspirerende leder for en række medarbejdere, som er lokaliseret i Ballerup og Kuala Lumpur. Din vej til succes ligger i vid udstrækning i din evne til at balancere dit arbejde, så du fordeler din tid ligeligt mellem de to ben. Dine primære opgaver bliver:

  • Overordnet ansvar for drift og vedligehold af applikationerne
  • Sikre balancen mellem drift/udvikling af de nuværende platforme (nutiden) og transformationen mod den nye police platform (fremtiden)
  • Sikre motivation, performance, trivsel og udvikling blandt dine medarbejdere
  • Gennemføre ansættelser og sikre den rette sammensætning af kompetencer

Du vil indgå i et lederteam på 3 personer, hvor det er vigtigt, at vi ikke er ens, men komplimenterer hinanden for at skabe den bedst mulige enhed.

Dynamisk lederprofil med erfaring med kernesystemer

Vi leder efter en profil, der har erfaring med applikationsansvar og ledelse indenfor kernesystemer. Du har måske arbejdet i en lignende mellemlederstilling, eller har været IT projektleder indenfor kernesystemer i den finansielle sektor. Du har en tydelig lederprofil og forstår at balancere resultater og relationer.

Du har en naturlig interesse for teknik og overordnet SW arkitektur gerne fra en tidligere rolle som SW udvikler. Du behøver ikke være super-tekniker, men du skal have en generel forståelse af opbygningen af IT systemer og transformation af forretningskrav til kode i en agil kontekst.

Core Systems Commercial & Agriculture - dit nye team

Core Systems Commercial & Agriculture er en del af Core Systems området, hvor alle Topdanmarks kernesystemer er samlet. Fælles for os alle er vores ønske om at levere førsteklasses oplevelser og systemer til både kunder og medarbejdere, der afspejler og understøtter Topdanmarks forretning og målsætninger.

Dine teams i Core Systems Commercial & Agriculture består af IT- udviklere og BA’ere. Herudover er der PO’ere, scrum master og arkitekter til at guide teamet igennem de agile discipliner. Systemerne er baseret på Java og Cobol (mainframe). Vores arbejdsmiljø er meget teamorienteret, og vi lægger stor vægt på, at alle bliver hørt – det er ikke afgørende, hvem der får den gode idé, så længe der er plads til at få den.

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV via vores hjemmeside senest den 31. december 2021. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Solution Manager, Lasse Hauris Hyldal, på 3069 4659 eller [email protected].

En teknologisk arbejdsplads i konstant udvikling
Som tech-profil i Topdanmark bliver du en del af en arbejdsplads med 400 dygtige fagkolleger, der har modet til at gå nye veje. Vi er med helt fremme på teknologivalg og domæner, og du får stor indflydelse på løsningerne, sparring med dygtige specialister – og et job der giver mening hele vejen rundt. Modsat de fleste store virksomheder er teknologi og it ikke noget, vi outsourcer, men et omdrejningspunkt i vores forretning.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup
  • Fredag den 31. december 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i Søborg

    Fri kontakt
    Vil du lede arbejdsmiljøindsatsen i en virksomhed, hvor sikkerhed står øverst på dagsordenen? Er arbejdsmiljø en del af dit DNA? Brænder du for at motivere og lede mennesker? Kan du skabe forandring igennem din ledelse?
    • Øvrige
    • Søborg
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye tekniker på Scandic Falkoner. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og at du har hænderne skruet rigtigt på når det gælder teknisk drift og diverse håndværksmæssige opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
29. juli 2024 81
28. juli 2024 81
27. juli 2024 81
26. juli 2024 82
25. juli 2024 83
24. juli 2024 83
23. juli 2024 82
22. juli 2024 85
21. juli 2024 85
20. juli 2024 88
19. juli 2024 88
18. juli 2024 86
17. juli 2024 87
16. juli 2024 82
15. juli 2024 77
14. juli 2024 78
13. juli 2024 79
12. juli 2024 77
11. juli 2024 72
10. juli 2024 69
9. juli 2024 65
8. juli 2024 63
7. juli 2024 65
6. juli 2024 65
5. juli 2024 66
4. juli 2024 64
3. juli 2024 61
2. juli 2024 60
1. juli 2024 62
30. juni 2024 66
29. juni 2024 68