Studentermedhjælper til data, marked og grøn omstilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Ballerup

Studentermedhjælper til data, marked og grøn omstilling


Vil du være en del af en organisation, der arbejder benhårdt for at Danmark når i mål den grønne omstilling? Så kom og bliv og bliv en del af vores arbejde med at udvikle grønne gasser i Danmark og Europa – samt markedsrammer for vores transport af naturgas til Polen, der muliggør udfasning af kul.

Din nye arbejdsplads bliver på vores kontor i Ballerup, hvor du vil arbejde sammen med 11 kolleger i afdelingen Gasmarked, som udvikler markedsdesign til naturgas, biogas og brint, og som hjælper kunderne i deres daglige drift. Samtidig understøtter vi danskernes forsyningssikkerhed gennem markedsforståelse fra data og dialog, og sikrer troværdig dokumentation af grøn værdi i grønne gasser. Vi arbejder tæt sammen både internt i afdelingen, og i berøringsfladen med andre afdelinger bredt i Energinet. Vi har en uformel tone og motiveres af at skabe resultater. Du kommer derfor hurtigt til at få ansvar i vores afdeling.

Du kan se frem til et job, hvor du bliver udfordret, og kommer til at vokse med opgaverne. Jo mere du leverer og tager ansvar, jo mere er der mulighed for yderligere ansvar. Som studentermedhjælper er omdrejningspunkt i dine opgaver at bidrage til:

  • Market insight for det danske og europæiske gasmarked
  • Markedsudvikling for grønne gasser
  • Dataanalyser og -fremskaffelse

”Det er vigtigt, at du er engageret og tager ejerskab for at løse vigtige opgaver, som kan være forskelligartede, da vi kan og skal skabe værdi på mange områder. Vi søger en profil med et stærkt fagligt fundament samt evnen og viljen til at bidrage på tværs af fagligheder. Som leder er jeg fokuseret på at vi gør en forskel, og at vi er udviklingsorienterede. Jeg sætter retning og uddelegerer mest muligt med basis i tillid og at vi skal have det sjovt sammen. Derfor prioriterer jeg også, at du får den hjælp og support du har brug for, for at kunne lykkes med dine opgaver ” fortæller afdelingsleder Clement Johan Ulrichsen.

Analytisk, kommunikator og dataforståelse


Du er i gang med en akademisk uddannelse, som giver dig en god ballast til at løse ovenstående opgaver – fx økonom, ingeniør eller noget tredje, som giver dig gode analytiske værktøjer. Det er vigtigt, at du er god til at kommunikere – både skriftligt og mundtligt og på dansk og engelsk.

Kendskab til energi- og klimaområdet eller kommerciel, økonomisk eller markedsmæssig indsigt er en fordel, ligesom erfaring med eller interesse for at arbejde med data er det. Endeligt er kendskab til eller erfaring med dataværktøjer som fx Python også et plus.

Som person er du engageret og samarbejdsorienteret – og du har det afslutter-gen, der skal til for at nå helt i mål med opgaverne. Samtidig er du nysgerrig og hurtig til at tilegne dig ny viden.

Ansøgning og kontakt


Send din ansøgning med CV og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning”, så vi har den senest 26. januar 2022. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Clement Johan Ulrichsen på telefon 30 92 31 10. Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle kvalificerede uanset baggrund til at søge jobbet. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.energinet.dk.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Energinet Systemansvars kerneopgaver er at indpasse vedvarende energi, sikre lige adgang til nettene, udvikle markedsdesign, overvåge og balancere transmissionsnettet og at varetage forsyningssikkerheden i Danmark.. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

Se film om Energinet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup
  • Onsdag den 26. januar 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 60
17. september 2024 61
16. september 2024 63
15. september 2024 65
14. september 2024 66
13. september 2024 67
12. september 2024 66
11. september 2024 66
10. september 2024 68
9. september 2024 66
8. september 2024 64
7. september 2024 67
6. september 2024 68
5. september 2024 67
4. september 2024 60
3. september 2024 67
2. september 2024 66
1. september 2024 67
31. august 2024 73
30. august 2024 77
29. august 2024 77
28. august 2024 75
27. august 2024 79
26. august 2024 79
25. august 2024 81
24. august 2024 82
23. august 2024 82
22. august 2024 83
21. august 2024 79
20. august 2024 78
19. august 2024 79