Change management konsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Change management konsulent

Kan du drive forandringsprojekter og har du lyst til at sætte dit præg på fremtidens Topdanmark?

Ligger din faglige interesse inden for change management, og har du erfaring fra en konsulentlignende rolle centreret om det samme? Er du samtidig motiveret af at arbejde med både komplekse og tilsvarende spændende projekter? Hvis det også er vigtigt for dig at arbejde i en virksomhed, som er en virkelig god arbejdsplads, ja så har vi det helt rigtige job klar til dig.

Rådgiver, projektleder og facilitator

Topdanmark blev grundlagt for næsten 125 år siden, og det er vores plan, at vi også skal være her om 125 år. Det kræver imidlertid, at vi hele tiden formår at tilpasse os verden omkring os. Anno 2022 handler det i meget høj grad om at gøre forretningen digital. Et er dog at udvikle nye løsninger og systemer. Noget helt andet er at få ledere og medarbejdere til at bruge dem på den rigtige måde – blive digitale i tilgang til forretning med tilhørende ændret adfærd. Det er her, du træder ind på scenen i en alsidig rolle som change management konsulent med opgaver som rådgiver, konsulent, projektleder og facilitator.

Du kommer til have din primære gang i de projekter, du er tilknyttet. Projekterne spænder vidt, fra implementering af ny software til organisatoriske analyser og alle varianter af forandringsprojekter. Du er nogle gange selv projekt- og forandringsleder på organisatoriske projekter og analyser. Andre projektteams består typisk ud over dig helt klassisk af en projektleder, repræsentanter fra berørte forretningsområder, en styregruppe og evt. en leverandør.

Dine opgaver starter typisk med at skabe overblik over, hvordan et givent projekt vil påvirke de forskellige forretningsområder og medarbejderne. Du udarbejder en plan, der kan bane vejen for forandringen og skabe forståelse for hvorfor, hvad, hvem, hvordan og hvornår med fokus på den værdi, Topdanmark skal have ud projektet. Du sparrer og forventningsafstemmer med kollegaer og ledere, og du sætter de rigtige aktiviteter i søen ift. at skabe opbakning og følgeskab og bane vejen for de nye løsninger ofte i samarbejde med dine nærmeste kollegaer fra HR & Kommunikation.

Dine primære opgaver bliver at:

  • Være intern change management konsulent i forandringsprojekter

  • Analysere og kortlægge impact af forandringer, samt udarbejde og eksekvere på en plan for implementering og håndtering af disse

  • Igangsætte initiativer ud fra din analyse og plan, fx, workshops, uddannelse, kommunikation mm – i tæt samarbejde med kollegaer fra forretning og specialister i HR & Kommunikation

  • Bidrage til udvikling af change management metoder og værktøjer

  • Ad hoc konsulentarbejde og støtte til HR&K ledergruppe


Du får en meget bred berøringsflade både i vores forretningsområder og kolleger i HR & Kommunikation, som du leverer opgaver i samarbejde med.

Minimum 5 års erfaring med forandringsledelse fra konsulentlignende rolle

Vi leder efter dig, der har et ægte konsulent-mindset. Med det mener vi, at du trives med at være den, der kan strukturere og analysere en problemstilling, komme med løsningsforslag og drive opgaver fremad – selvstændigt og i samarbejde med andre. Du har den nødvendige kombination af idekraft, gå-på-mod, analytisk tilgang til opgaver og erfaring til at gøre det på egen hånd. Også hvis en deadline er på vej, og det kræver lidt ekstra at nå i mål.

Du skal selvfølgelig også være rigtig god med ord og mennesker, så du kan få de involverede ledere, medarbejdere og kollegaer til at forstå, hvad der skal ske, hvad deres rolle er, og hvorfor projektet er en god idé. Med din baggrund ved du også, at konsulentrollen kræver en veludviklet indre diplomat, og du arbejder derfor pragmatisk og løsningsorienteret. Derudover rummer dit CV:

  • En videregående uddannelse på kandidatniveau

  • Minimum 5 års erfaring fra en lignende rolle – intern eller ekstern konsulent

  • Solidt greb om værktøjer og metoder inden for forandringsledelse og projektledelse

  • Erfaring med beslutningsoplæg og kommunikation til ledere på alle niveauer

  • Prosci ADKAR certificering eller motivation for at blive certificeret - hvis du ikke er det i forvejen

  • Erfaring med og motivation for at arbejde med organisatoriske såvel som tekniske forandringsprojekter


Dit nye team

Din nye arbejdsplads er Topdanmarks hovedkontor i Ballerup, hvor vi selvfølgelig har stor fleksibilitet i fht hvor du løser dine opgaver bedst. Her får du 6 change management konsulenter inkl. afdelingslederen som dine nærmeste kolleger. Vores team er en del af HR & kommunikationsafdelingen i Topdanmark, og vi leverer projekter i tæt samarbejde med vores kollegaer i HR & Kommunikation såvel som kollegaer i IT og den øvrige forretning. Da vi hver især tilbringer størstedelen af vores tid spredt for alle vinde i projekter, arbejder vi målrettet på at skabe en god base med jævnlige møder, de rigtige værktøjer, fælles metoder etc. Stemningen er god, og på den vis er vi et spejl af Topdanmark, hvis kultur er kendetegnet ved en sjovere, sundere og modigere hverdag.

Kontakt og ansøgning

Send din ansøgning med CV via vores hjemmeside senest den 24. april, 2022.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Director for Organisation Change Management, Christel Shermer Heegaard på 2046 3386 eller [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig!

Et stærkere ståsted for vækst
I Topdanmark får du mulighed for at udfolde dig. Vi driver en sund forretning i den finansielle sektor, og vi har ressourcer og vilje til at teste nye idéer og træffe beslutninger, der holder os på forkant. Det giver bedre rum til dig og dit job. Hos os er du med til at udvikle, og du har mandat til at løse dine opgaver. Du får lov til at tage ansvar af ledere, der anerkender dig og din professionalisme. Og så tager vi hensyn til dit liv under planlægningen af vores arbejde. Det gør Topdanmark til en anderledes finansiel arbejdsplads.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup
  • Søndag den 24. april 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris...

    Fri kontakt
    Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris' ”Heat & Brew”, København. Philip Morris, er i gang med en historisk omstilling af virksomheden, til i fremtiden at fokusere på røgfrie alternativer. Vi søger nu en deltidsmedarbejder til deres konceptbutik ”Heat & Brew” i Kronprinsensgade i København K.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 72
3. oktober 2024 71
2. oktober 2024 72
1. oktober 2024 71
30. september 2024 73
29. september 2024 69
28. september 2024 74
27. september 2024 71
26. september 2024 70
25. september 2024 70
24. september 2024 63
23. september 2024 59
22. september 2024 61
21. september 2024 61
20. september 2024 67
19. september 2024 61
18. september 2024 60
17. september 2024 61
16. september 2024 63
15. september 2024 65
14. september 2024 66
13. september 2024 67
12. september 2024 66
11. september 2024 66
10. september 2024 68
9. september 2024 66
8. september 2024 64
7. september 2024 67
6. september 2024 68
5. september 2024 67
4. september 2024 60