Forebyggelseskonsulent til pionérprojekt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Forebyggelseskonsulent til pionérprojekt

Vil du have en nøglerolle i at skabe win-win løsninger inden for forebyggelse af vandskader?


Ligger dine evner og erfaring i spændet mellem teknik og det at drive tiltag fremad, så har vi rent ud sagt et fantastisk job klar til dig. Rigtig mange danske husstande har uopdagede utætheder i deres vandrør i hjemmet. Det dækker alt fra en dryppende vandhane til et utæt rør under badeværelsesgulvet.

Vi vil meget hellere forebygge frem for at helbrede, og derfor arbejder vi med løsninger, der kan opdage utætheder og alarmere kunderne, inden skaden udvikler sig. Det gør, at kunden kan spare en masse penge og fx undgå at skulle have badeværelset lukket ned i ugevis. Fundamentet er på plads, og nu er det tid til at videreudvikle og øge værdien af vores initiativer. Det er her, du kommer ind i billedet.

Du forvandler et forsøgsprojekt til en helstøbt løsning

Dit fokus er at få skabt hele det setup, der flytter os fra pilotprojekt til komplet og implementeret forretningsløsning. Det handler om at opsætte gode arbejdsgange ift. kundealarmer- og oplevelser, opsamle og dokumentere effekter samt drive forskellige indsatser.

Du skal selvstændigt drive de initiativer, som er nødvendige for at forankre forebyggelsesagendaen og høste gevinsterne af vores investeringer. Opgaverne spænder bredt fra dialog med leverandøren og daglig kontakt med kunderne. Sideløbende arbejder du med tilpasninger af skadebehandlingsprocessen og dashboards, som værktøj til den daglige drift og dokumentation af udviklingen. Kunderne vinder, Topdanmark vinder, miljøet vinder, og du vinder, når du lærer en masse og samtidig ser din indsats skabe meget konkrete og målbare resultater.

Dine primære opgaver bliver at:

  • Forretningsunderstøtte vores forebyggelsesindsats, så værdien øges for kunderne og os
  • Dykke ned i skadesager for at forstå skadesforløb og muligheder for at forebygge og forbedre kundeoplevesen
  • Kontakte kunder og følge op på alarmer – mest i starten indtil vi får automatiseret det mere
  • Samle data og udvikle dashboards, der præsenterer status, effekt og resultater enkelt og forståeligt – sammen med kolleger i BI
  • Udvikle og implementere gode arbejdsgange – internt og til dialogen med kunderne
  • Være intern ambassadør for forebyggende løsninger i Bygningsskade – udbrede forståelsen for indsatsen og på sigt undervise og oplære kolleger

Du bliver en del af vores Skadeafdeling, hvor du er den eneste med dit fokus. Du har derudover et tæt samarbejde med kolleger, der arbejder med lignende opgaver inden for Innovation og produktudvikling.

Teknisk interesse og erfaring med at drive nye projekter fremad

Dette job er til dig, der kan lide at begive sig ind i ukendt land. Der er findes ikke en manual med svarene eller en mappe fyldt med færdige skabeloner for eksempelvis rapportering. Du skal derfor trives med at ”have den” og være den, der undersøger tingene og finder svarene. Det kræver også, at du er god til at tale med alle. Herunder skal du være åben ift. at forstå andres hverdag, så du kan få sat dit arbejde med forebyggelse på agendaen på en måde, der giver mening. Derudover kan du sætte kryds ved:

  • Enten en mere erhvervsorienteret uddannelse og interesse for byggeteknik eller en byggeteknisk uddannelse med en mere erhvervsorienteret/kommerciel overbygning
  • Erfaring med at koordinere og drive projekter selvstændigt
  • Erfaring med at samle og præsentere status og resultater, skriftligt og mundtligt
  • Motivation for at udvikle dine evner inden for datahåndtering/Business Intelligence
  • Motivation for at videreudvikle dine evner inden for forretnings- og produktudvikling

Dit nye team

Din nye arbejdsplads bliver Topdanmarks afdeling for bygningsskader på hovedkontoret i Ballerup, når du altså ikke arbejder hjemmefra, da vi selvfølgelig er fleksible. Her får du ca. 50 gode kolleger fordelt på to teams. Sammen håndterer vi alle typer af bygningsskader via telefon og andre digitale platforme – altid med kundetilfredshed som vores vigtigste pejlemærke. Du kan glæde dig til at blive del af en virkelig god arbejdsplads, hvor du ALTID kan få hjælp – eller et kram, hvis det er det, du har mest brug for.

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV via linket her på siden senest den 5. december 2022.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Skadeleder i Bygningsskade, Julie Ziyanak på 2633 2283.

Du kan også læse mere om LeakBot løsningen på www.Topdanmark.com/innovation/leakbot

Vi glæder os til at høre fra dig.

Et stærkere ståsted for vækst
I Topdanmark får du mulighed for at udfolde dig. Vi driver en sund forretning i den finansielle sektor, og vi har ressourcer og vilje til at teste nye idéer og træffe beslutninger, der holder os på forkant. Det giver bedre rum til dig og dit job. Hos os er du med til at udvikle, og du har mandat til at løse dine opgaver. Du får lov til at tage ansvar af ledere, der anerkender dig og din professionalisme. Og så tager vi hensyn til dit liv under planlægningen af vores arbejde. Det gør Topdanmark til en anderledes finansiel arbejdsplads.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup
  • Mandag den 05. december 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris...

    Fri kontakt
    Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris' ”Heat & Brew”, København. Philip Morris, er i gang med en historisk omstilling af virksomheden, til i fremtiden at fokusere på røgfrie alternativer. Vi søger nu en deltidsmedarbejder til deres konceptbutik ”Heat & Brew” i Kronprinsensgade i København K.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. oktober 2024 76
6. oktober 2024 73
5. oktober 2024 70
4. oktober 2024 72
3. oktober 2024 71
2. oktober 2024 72
1. oktober 2024 71
30. september 2024 73
29. september 2024 69
28. september 2024 74
27. september 2024 71
26. september 2024 70
25. september 2024 70
24. september 2024 63
23. september 2024 59
22. september 2024 61
21. september 2024 61
20. september 2024 67
19. september 2024 61
18. september 2024 60
17. september 2024 61
16. september 2024 63
15. september 2024 65
14. september 2024 66
13. september 2024 67
12. september 2024 66
11. september 2024 66
10. september 2024 68
9. september 2024 66
8. september 2024 64
7. september 2024 67