Juridisk Business Partner – bliv en vigtig sparringspartner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Er du klar til at blive juridisk rådgiver på nye forretningsopgaver inden for gastransmissions- og gaslagerområdet i Energinet? Så grib chancen for at træde ind i denne nyoprettede stilling, hvor du bliver den primære juridiske sparringspartner og bindeleddet mellem Koncernjura og to af vores selskaber. ”Du kommer tæt ind i maskinrummet på selskaberne og forstår deres mål og udfordringer, med henblik på at finde de gode løsninger i samarbejdet med forretningen tidligt i processen,” fortæller Helle Stefansson, der er Director for Koncernjura og din direkte leder.Velkommen til et godt arbejdsmiljøPå kontoret i Ballerup bliver du en del af et fleksibelt og hybridt arbejdsmiljø, der byder på hjemmearbejdsdage og kolleger, der samarbejder på tværs af lokationer og faglighed.Mere præcist indgår du i det samlede område for Koncernjura og Governance, Risk og Compliance (GRC), og bliver en del af et team bestående af dig og tre andre juridiske business partnere. Med ansvar for hvert jeres område dækker I hele vores forretning, og du får ansvar for to af vores selskaber inden for gaslager- og gastransmissionsområdet, som du vil samarbejde tæt med.Et stærkt bagland i ryggenSamtidig har du et solidt juridisk bagland bestående af ca. 20 dygtige jurister med specialistviden om Energinets kommercielle og regulatoriske rammer. Dem vil du være ansvarlig for at inddrage og samarbejde med, så I sammen sikrer den nødvendige juridiske rådgivning og støtte til forretningsområderne.En del af dit ansvar som Business Partner vil være at have øje for og bringe de samlede kompetencer i spil fra hele området på en optimal måde.Du er bindeled og sparringspartnerSom juridisk Business Partner kan du se frem til en omskiftelig hverdag, hvor du spiller en vigtig rolle som den juridiske, kommercielle ressource og go-to person for de to selskaber.Helt konkret navigerer du inden for rammerne for Energinets selskaber på gastransmissions- og gaslagerområdet, når du rådgiver selskaberne i forhold til deres juridiske, kommercielle og strategiske muligheder og aftaler, som de løbende afsøger og indgår med gasmarkedets aktører.Dette gør du både inden for eksisterende forretningsområder, men du bidrager også til at afsøge udvikling af nye forretningsområder og løsninger, der bidrager til den grønne omstilling.Helt konkret får du til opgave at:
  • indgå i lederdialoger og strategisk sparring, ligesom du finder de gode løsninger på juridiske problemstillinger sammen med selskaberne
  • yde juridisk bistand i forhold til de opgaver, aftaler og udfordringer, de to selskaber sidder med
  • sikre, at begge selskaber lever op til Energinets rammer på området og har de bedst mulige kommercielle juridiske rammer for at levere gode løsninger til samfundet inden for gasområdet
  • bringe de samlede kompetencer fra Koncernjura og GRC-området optimalt i spil
  • Juridisk kommerciel baggrund og reguleringsmæssig forståelseVi forventer ikke, at du er ekspert på alle områder, for du har et godt bagland i ryggen. Det er en fordel, hvis du kender til infrastruktur- og/eller forsyningsområdet og gerne olie og gas, men ikke et krav. Det vigtigste er, at du har en solid juridisk kommerciel ballast samt en proaktiv og løsningsorienteret tilgang til opgaverne, og at du er en exceptionel teamplayer, der formår at stå solidt på egne ben samtidig med, at du aktivt søger samarbejde. Med en målrettet og uhøjtidelig tilgang inspirerer du andre omkring dig til at arbejde sammen mod fælles mål.Vi forestiller os også, at du:
  • har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som advokat eller jurist
  • har solid erfaring fra en advokatvirksomhed eller en tilsvarende kommerciel rolle, hvor du har fået kendskab til at arbejde i en reguleret virksomhed
  • kan navigere i en politisk styret organisation
  • er en stærk kommunikator, både i tale og på skrift
  • Særlige forholdJobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse.Ansøgning og kontaktSend din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”ansøg job”, så vi har den senest 1. august 2023. Vi holder samtaler løbende og tillader os at lukke rekrutteringen før ansøgningsfristen, hvis vi finder den rette kandidat inden da.Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Director for Koncernjura Helle Stefansson på tlf. +45 2333 8995.Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.Energinet er en selvstændig offentlig virksomhed, der varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

    Jobbet er oprettet på vores service den 3.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Ballerup
    • Mandag den 07. august 2023

    Lignende jobs

    • Øvrige i København Ø

      Fri kontakt
      Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
      • Øvrige
      • København Ø
      Få mere info
    • Øvrige i København

      Fri kontakt
      Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info
    • Øvrige i København

      Fri kontakt
      Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info
    • Øvrige (studiejob) i København

      Fri kontakt
      Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige i Ballerup over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    2. juli 2024 60
    1. juli 2024 62
    30. juni 2024 66
    29. juni 2024 68
    28. juni 2024 66
    27. juni 2024 63
    26. juni 2024 67
    25. juni 2024 67
    24. juni 2024 63
    23. juni 2024 68
    22. juni 2024 69
    21. juni 2024 74
    20. juni 2024 70
    19. juni 2024 68
    18. juni 2024 68
    17. juni 2024 68
    16. juni 2024 67
    15. juni 2024 69
    14. juni 2024 72
    13. juni 2024 70
    12. juni 2024 69
    11. juni 2024 74
    10. juni 2024 70
    9. juni 2024 77
    8. juni 2024 77
    7. juni 2024 81
    6. juni 2024 74
    5. juni 2024 73
    4. juni 2024 74
    3. juni 2024 71
    2. juni 2024 74