LTE- og antennespecialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vil du være en del af en virksomhed, der har stort fokus på at drifte og udvikle Danmarks mest robuste LTE-platform, og vil du være med til at understøtte vores ambitiøse målsætninger inden for IoT- og M2M-kommunikation? Og hvor du bliver ansvarlig for at forme rammerne for missionskritiske kommunikationsløsninger?

Så læs med her. Vi søger lige nu en LTE- og antennespecialist til Cibicom A/S.

Ansvarlig for LTE-platform til missionskritisk kommunikation

Som LTE-specialist får du en central rolle i at dimensionere, designe, implementere og vedligeholde Danmarks mest robuste LTE-netværk til missionskritisk kommunikation og M2M-løsninger. Du får mulighed for at sætte rammerne for den fortsatte udvikling af platformen og tilpasse den til kundernes behov. Dit fokusområde vil være på RAN-delen af netværket, men vil i tæt samarbejde med vores LTE-core specialist have end-to-end ansvaret for LTE-platformen. Du vil skulle stå for netværksplanlægning, tilpasning og yderligere udrulning af netværket og sikre, at det lever op til de krav om oppetider, som er essentielt for den kritiske infrastruktur, netværket skal understøtte.

For at lykkes i rollen skal du være i stand til at tage teten og styre processerne i mål sammen med en række dygtige specialister og fagfolk. Du får ansvaret for at drive nye initiativer og udviklinger i henhold til missionskritisk kommunikation samt IoT- og M2M-løsninger på Cibicoms LTE450-netværk. Du arbejder med et godt øje for, hvad der vigtigt for forretningen, og du kan implementere den nyeste viden ud fra et forretningsdrevet perspektiv. Du er god til at gå i dialog med samarbejdspartnere, leverandører og kollegaer for at samle den nødvendige viden til strategiarbejde og udarbejdelse af forretningsplaner. Du har en inddragende tilgang, hvor du ved, at vi lykkes bedst sammen.

I rollen som antennespecialist skal du også sikre driften på en lang række antennesystemer og deres tilhørende luftsystemer, der anvendes til bl.a. broadcast.

Cibicom A/S - faglig stolthed, uformelt arbejdsmiljø med godt kollegaskab

Du bliver en del af et team på knap 10 personer, der alle har hver sit faglige ekspertiseområde inden for broadcast, kystradio, IoT og media gateway. I teamet sættes samarbejde og videndeling højt, så du vil også opleve god faglig sparring i dagligdagen, og du vil få mulighed for at tilegne dig viden inden for et bredt spekter af teknologier.

Som virksomhed værner vi om vores stærke faglighed og brede, tekniske viden, som lever godt i vores uformelle arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og en positiv humoristisk omgangstone.

Vi har et stort fokus på, at der er balance mellem job og privatliv og arbejder efter principperne frihed under ansvar.

Cibicom har sit hovedsæde i Ballerup, men vi har også kontorer placeret geografisk i resten af Danmark og beskæftiger omkring 150 ansatte i selskabsgruppen. Du vil få din daglige gang på hovedkontoret i Ballerup.

Er du nysgerrig på at vide mere om Cibicom, så klik ind på vores virksomhedsprofil på Jobindex, lige her: https://www.jobindex.dk/virksomhed/35963/Cibicom-gruppen#om-virksomhed

Hvem er du?

Vi søger dig, der har flere års erfaring med alle aspekter i udbygning og drift af LTE-netværk. Du har end-to-end teknisk viden om RAN-delen i LTE-platformen med kendskab til LTE-M og NB-IoT og gerne med specifikt kendskab til Nokias RAN og core-systemer. Du har erfaring med monitorering og change management af teleinfrastruktur. Du har solid viden om WCDMA (herunder radiospredning, luftgrænseflader og protokoller, cellulære netværksprincipper, interferens og trafikestimering) og kan varetage alle aspekter i dimensionering og netværksplanlægning af LTE-netværk, herunder dæknings- og kapacitetsberegninger. Det er en fordel, hvis du har kendskab til planlægningsværktøjer såsom Mentum Planet eller lignende.

Som person er du en naturlig projektleder, der er med til at sætte retning og sørger for at drive arbejdsopgaverne i mål. Du har gode kommunikationsevner og har fokus på teamarbejde og dét at bidrage til at skabe et positivt arbejdsmiljø. Du værner om at være tillidsskabende og udvise integritet, og så har du en god forretningsforståelse.

Du tilbydes:

En fuldtidsstilling med en lønpakke i forhold til kravene til stillingen. Du får pc, bredbånd og mobiltelefon stillet til rådighed. Desuden tilbyder Cibicom pensionsordning, sundhedsforsikring, rigtig god kantineordning, samt andre personalegoder, herunder gode sociale arrangementer.

Lyder det interessant for dig?

Så grib til tasterne og send dit CV til os. Deadline for ansøgning er den 11. februar, hvorefter vi inviterer til samtaler.

Har du nogle spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte vores Engineering Manager, Jesper Ringgaard Kjeldsen, +45 2870 3410.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup
  • Søndag den 11. februar 2024

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Vikarstilling: barselsvikar planlægger

    Fri kontakt
    Attraktivt barselsvikariat som planlægger til hjemmeplejen Greve. Vores område i Greve har brug for en barselsvikar for vores ene planlægger. Er du SSA eller sygeplejerske og vil du være med til at præge opgaveløsningen, så vores borgere får den bedste pleje og omsorg, så er der en fantastisk mulighed her.
    • Øvrige
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
20. september 2024 67
19. september 2024 61
18. september 2024 60
17. september 2024 61
16. september 2024 63
15. september 2024 65
14. september 2024 66
13. september 2024 67
12. september 2024 66
11. september 2024 66
10. september 2024 68
9. september 2024 66
8. september 2024 64
7. september 2024 67
6. september 2024 68
5. september 2024 67
4. september 2024 60
3. september 2024 67
2. september 2024 66
1. september 2024 67
31. august 2024 73
30. august 2024 77
29. august 2024 77
28. august 2024 75
27. august 2024 79
26. august 2024 79
25. august 2024 81
24. august 2024 82
23. august 2024 82
22. august 2024 83
21. august 2024 79