Skadechef til Cards, Tryg Privat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Er du en passioneret og kommunikativ leder med interesse og viden om rejseforsikring? Motiveres du af problemløsning og kunde tilfredshed? Så er du måske vores nye Skadechef hos Cards i Tryg Privagt!

Om os | Vi skaber resultater igennem mennesker

Tryg er i dag markedsleder inden for kortforsikring i Norden med flere lokale og nordiske banksamarbejder. Vi ønsker at sætte endnu større fokus på vores udvikling og fortsatte vækst, og konsolidere kortforsikringsforretningen til en top præsterende nordisk enhed. Derfor søger vi nu en skadechef til det danske marked, beliggende i Ballerup.

I rollen som skadechef har du det overordnede ansvar for kundeservice og skadeopgørelser for vores danske kortforsikringskunder. Du refererer til Nordic Head of Cards Claims, og har en vigtig rolle i videreudvikling af den nye nordiske skadesorganisation. Målet med rollen er at skabe tilfredse kunder og samarbejdspartnere gennem effektiv og præcis skadesbehandling, hvor medarbejderne er det vigtigste værktøj.

Om jobbet | Tag ansvaret for drift og udvikling

Dit hovedansvar bliver at udvikle en moderne, effektiv og serviceorienteret skadeafdeling, der arbejder kommercielt og til kundens bedste. Du arbejder aktivt sammen med dine kollegaer i Sverige, Finland og Norge for at sikre ensartet videndeling. Du driver desuden udviklingen af arbejdsprocesser og rutiner, herunder indenfor digitalisering og automatisering.

I rollen som Skadechef inspirerer, leder og coacher du dine Skaderådgivere. Sammen arbejder I, mod fælles mål, og har en fælles interesse i succes. Teamet du skal lede, er et high performance- og velfungerende team på 13 ansatte med en blandet baggrund ifht. alder og erfaring. Stillingen omfatter både udvikling af dit team og rekruttering af nye medarbejdere. Dine forretningsområder er eksterne og interne, for at maksimere servicen til kunder og samarbejdspartnere.

Dine arbejdsopgaver vil være at:

  • Lede og fordele arbejdet for skadesorganisationen, og styre mod opstillede mål/serviceaftaler
  • Drive og udvikle arbejdsprocesser med fokus på digitalisering og automatisering
  • Sikre kvalitet i alle aspekter af skadesbehandling – herunder proces, service og personale
  • Bidrage til udvikling af nye og eksisterende forsikringsprodukter
  • Coache og motivere dine medarbejdere – aktivt arbejde mod en høj medarbejder tilfredshed
  • Være ansvarlig for medarbejdernes individuelle udviklingsmål, sikre planlægning, implementering og opfølgning af mål
  • Bidrage operationelt til klager og vurderinger
  • Samarbejde med dine nordiske kolleger for at sikre videndeling og en ensartet kundeoplevelse
  • Være ansvarlig for kommunikation med vores samarbejdspartnere relateret til den daglige drift
  • Deltage i møder med vores samarbejdspartnere

Om dig | Talent for ledelse og digitalisering

For at få succes i rollen, ser vi gerne at du har en videregående uddannelse. Du har muligvis arbejdet nogle år som leder af en skadesorganisation, og har erfaring med at arbejde med rejseforsikringer. Dit lederskab er kendetegnet ved at involvere, skabe engagement og få mennesker til at vokse. Du er sikker i beslutningstagning og er klar over, hvad du forventer af dine medarbejdere. Dine kommunikationsevner er stærke, og du kan formidle information på en forståelig måde.

Som person er du en, der får tingene til at ske og gerne med et langsigtet perspektiv. Du trives i et miljø, hvor du får indflydelse på den fremtidige udvikling. Du er vant til at kommunikere på engelsk både skriftligt og mundtligt. Derudover er det en fordel, hvis du forstår/taler andre nordiske sprog, da du jævnligt vil have kontakt med både svenske, norske og finske kolleger. Du er selvkørende og komfortabel med, at dine lederkollegaer og chef er på andre lokationer i Norden.

Vi ser frem til at høre fra dig

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dan Keto, Head of Cards Claims hos Bank & Cards på [xxxxx] Vi opfordrer dig til at søge hurtigst muligt, dog senest den 30.04.2024.

Ansøgere vil løbende blive kaldt til samtale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.4.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ønsker du at prøve kræfter med en journalistisk arbejdsplads, hvor der er kort vej fra tanke til handling? Har du mod på at prøve dine kompetencer af i et idérigt miljø med høje krav til fagligheden? Og vil du være en del af en af Europas måske vigtigste virksomheder for retssikkerhed? Så er det dig, vi mangler! Om os.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 12. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. maj 2024 78
18. maj 2024 77
17. maj 2024 78
16. maj 2024 74
15. maj 2024 71
14. maj 2024 76
13. maj 2024 72
12. maj 2024 73
11. maj 2024 72
10. maj 2024 70
9. maj 2024 69
8. maj 2024 69
7. maj 2024 64
6. maj 2024 63
5. maj 2024 62
4. maj 2024 66
3. maj 2024 66
2. maj 2024 70
1. maj 2024 76
30. april 2024 78
29. april 2024 81
28. april 2024 84
27. april 2024 86
26. april 2024 88
25. april 2024 86
24. april 2024 88
23. april 2024 87
22. april 2024 85
21. april 2024 86
20. april 2024 86
19. april 2024 83