Rekrutteringsfirma

Emballagekoordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bolderslev

Emballagekoordinator


Motiveres du af at holde snuden i sporet? Har du flair for det grafiske? Er du god til at skabe relationer? – så er dit nye job måske lige her!


Kohberg Bakery Group A/S er i en stadig positiv udvikling med øget aktivitet, og til Marketingafdelingen søger vi derfor en emballagekoordinator til en spændende og vigtig stilling.

Om jobbet
Det drejer sig om en nyoprettet stilling, hvor du vil indgå i et tæt samarbejde med en kollega i afdelingen med en tilsvarende rolle.

Afdelingens fornemste opgave er både at færdiggøre Kohbergs nye emballager til tryk samt at implementere evt. ændringer på allerede eksisterende – alt sammen på baggrund af oplæg fra eksterne samarbejdspartnere. Emballagen består af poser og pap til både vores friske brød og frostvarer. Opmåling af brødets omfang samt den fysiske pakketest og dialogen med blandt andet de forskellige bageriafdelinger, varesikring og indkøb er en naturlig del af ansvarsområdet.

Jobbet indebærer en bred række varierende opgaver inden for Kohbergs eget brand og private label. Dette indebærer bl.a. også oprettelse af nye etiketter og implementering af ændringer på eksisterende i vores interne etiketsystem. Det kræver korrekturlæsning og evt. dialog med kunder samt med interne interessenter i Kohberg, herunder også selve koordineringen ved f.eks. overgang til ny emballage.

Om dig
Som den ideelle kandidat har du en relevant uddannelse som f.eks. markedsføringsøkonom, korrespondent, marketingassistent eller lignende og gerne et par års erfaring fra en relevant stilling i en større virksomhed. Erfaring inden for grafisk produktion er en fordel og erfaring med fødevarer ville være helt ideelt.

Vi forventer, at du har en relationsskabende personlighed og at du samtidig motiveres af de administrative og rutineprægede opgaver stillingen kræver.

Du besidder et godt grafisk blik og har en æstetisk flair for det rigtige udseende.

Du vil referere til Senior Brand Manager og bliver en del af den samlede afdeling Kohberg Marketing & Innovation.

Til dine kvalifikationer hører derudover:

  • At du arbejder struktureret og er god til opretholdelse af systemer
  • At du er 100-metermester i dansk retskrivning og behersker gerne engelsk og tysk
  • At du er detalje- og kvalitetsorienteret i din opgaveløsning
  • At du er motiveret af og sætter en ære i at overholde til tider stramme deadlines
  • At du har et solidt kendskab til Microsoft Office-pakken og Adobe DC

Du tilbydes
En konkurrencedygtig lønpakke, der vil blive aftalt individuelt. Stillingen er en deltidsstilling på ca. 32 timer. Dit primære arbejdssted bliver i Bolderslev.

Om Kohberg Bakery Group A/S

Kohberg Bakery Group A/S er det største danskejede bageri og bager alle typer af friske brød og frostvarer. Bageriet leverer brød til alle døgnets måltider, uanset om der er brød på morgenbordet, i madpakken, til middag eller natmad. Med sloganet ”Vi er bagere” sætter bageriet ikke kun fokus på de 80 uddannede bagere, men på hele virksomhedens passion for brød - uanset hvilken funktion de varetager, har Kohbergs medarbejdere et hjerte, der banker for godt brød og fødevarer, og alle har deres vigtige andel i, at bageriet leverer kvalitetsbrød.

Der er en stolthedsfølelse og generelt en høj anciennitet blandt de ca. 440 medarbejdere fordelt på tre bagerier i Danmark (Bolderslev, Taastrup og H.C. Andersen Bagergården i Haderslev). Kerneværdierne er passion, nærvær, ansvarlighed, teamorientering og forandringsparathed. Kulturen i virksomheden er jordnær, og der bliver lyttet til kunderne. Nye brødtyper og koncepter udvikles kontinuerligt med stort fokus på kvalitet gennem hele værdikæden. Kohberg Bakery Group omsætter for ca. 1 mia. kr. årligt.

Læs mere på www.kohberg.dk

Vi modtager ikke CV og ansøgning via mail.

Ansættelsestidspunkt gerne snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Heidi Schmidt Degermann på tlf. + 45 61630776.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Bolderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Bolderslev
  • Fredag den 01. oktober 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i Esbjerg

    Fri kontakt
    Køkkenkonsulent til Tvis Køkken i Esbjerg. Tvis Køkken i Esbjerg styrker salgsteamet og vi søger derfor en ny køkkenkonsulent. Har du passion for godt håndværk og en stolthed over at kunne levere spændende køkkenløsninger af høj kvalitet?
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Øvrige i Tønder

    Til vores afdeling i Tønder, søger vi en robust montør til at håndtere alle former for dækservice. Hos os kommer du til at håndtere alle dæktyper, lige fra små trillebør-dæk til store entreprenør-d..
    • Øvrige
    • Tønder
    Få mere info
  • Øvrige i Esbjerg

    Kan du udvikle en skalerbar og konkurrencedygtig Supply Chain, hvor kvalitet, fleksibilitet og bæredygtighed spiller en helt central rolle? Så er du muligvis vores nye COO. Blika A/S har sat de..
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Øvrige i Vejle

    Are you ready to lead the future of integration solutions at one of Europe's leading electronics manufacturers? On behalf of our customer GPV Group A/S we are looking for a Senior Integration .
    • Øvrige
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Bolderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Bolderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Bolderslev over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0