Rekrutteringsfirma

HR KONSULENT - KOHBERG BAKERY GROUP - BOLDERSLEV

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bolderslev

HR KONSULENT - KOHBERG BAKERY GROUP - BOLDERSLEV


Har du stærke kompetencer inden for HR og trives du i et job, hvor opgaverne er forskelligartede, kontaktfladen bred og hvor to dage ikke er ens? Har du stærke kompetencer og forståelse inden for HR-jura og overenskomster? Og har du erfaring med tilrettelæggelse af kompetenceudvikling og uddannelse, herunder også lærlinge? Er du stærk i rekruttering og search af særligt timelønnede og teknikere, så er du måske den nye HR-konsulent, vi søger til Kohberg Bakery Groups hovedkontoret i Bolderslev.


Kohberg Bakery Group søger en struktureret og administrativ stærk HR-konsulent til at varetage en bred pallette af opgaver i samarbejde med to kollegaer i HR-afdelingen.

Om jobbet

Jobbet spænder bredt, og som HR-konsulent bliver du en vigtig sparringspartner for lederne ift. rådgivning og HR-support indenfor f.eks. ledelse, rekruttering, uddannelse/udvikling, HR-jura og overenskomster.

Du vil blive vores go-to-person på personalejura, processer og procedurer inden for HR-området. Dette vil indebære en række administrative opgaver som kontraktudformning, funktionsbeskrivelser, medarbejderhåndbog og ikke mindst hele GDPR-delen.

Det er dig der bliver tovholder på uddannelsesplaner, certificeringer og kursusbeviser samt at sikre vores indtag af lærlinge, som Kohberg har stor fokus på. Deltagelse på karriere- og uddannelsesmesser falder dermed også naturligt ind under dit ansvarsområde.

HR har desuden stort fokus på trivsel og arbejdsglæde og gennemfører jævnligt trivselsmålinger og sparrer og understøtter lederne i initiativer, der skaber et endnu sundere og bedre arbejdsmiljø.

Derudover vil du komme til at arbejde med en bred vifte af andre HR-relaterede opgaver og projekter, afhængigt af din erfaring og kompetencer.

HR-teamet består af tre erfarne HR-medarbejdere, (hvoraf du bliver en tredje) som servicerer Kohbergs tre bagerier. Du får reference til HR-direktøren.

Om dig

Som den ideelle kandidat har du en relevant videregående uddannelse og/eller nogle års erfaring fra en lignende stilling. Du har forståelse og et godt kendskab til personale- og ansættelseslovgivning samt overenskomster, og det er en fordel at du tidligere har arbejdet med timelønnede ansatte.

Herudover forventer vi, at du:

  • Har erfaring med search og rekruttering samt on-/offboarding
  • Er certificeret i at udføre tests ifm. rekrutteringer (Vi anvender Extended DISC)
  • Har solid erfaring med anvendelse af HR-systemer; herunder tal, dataudtræk og KPI
  • Tænker holistisk og har forretningsforståelse
  • Har gode kommunikationsevner på alle niveauer både i tale og på skrift
  • Trives med administrative opgaver og arbejder rutineret i hele MS Office pakken
  • Tænker og arbejder selvstændigt og trives med en tæt sparring i dit team.
  • Har eksekveringskraft, er struktureret og følger opgaverne helt til dørs.

Kemien er et vigtigt element for et succesfuldt samarbejde og vi forventer derfor også at du er åben og positiv i din tilgang til jobbet og teamet.

Om Kohberg Bakery Group A/S
Kohberg Bakery Group A/S er det største danskejede bageri og bager alle typer af friske brød og frostvarer. Bageriet leverer brød til alle døgnets måltider, uanset om der er brød på morgenbordet, i madpakken, til middag eller natmad. Med sloganet ”Vi er bagere” sætter bageriet ikke kun fokus på de 80 uddannede bagere, men på hele virksomhedens passion for brød - uanset hvilken funktion de varetager, har Kohbergs medarbejdere et hjerte, der banker for godt brød og fødevarer, og alle har deres vigtige andel i, at bageriet leverer kvalitetsbrød.

Der er en stolthedsfølelse og generelt en høj anciennitet blandt de ca. 440 medarbejdere fordelt på tre bagerier i Danmark (Bolderslev, Taastrup og H.C. Andersen Bagergården i Haderslev). Kerneværdierne er passion, nærvær, ansvarlighed, teamorientering og forandringsparathed. Kulturen i virksomheden er jordnær, og der bliver lyttet til kunderne. Nye brødtyper og koncepter udvikles kontinuerligt med stort fokus på kvalitet gennem hele værdikæden. Kohberg Bakery Group omsætter for ca. 1 mia. kr. årligt.

Læs mere på www.kohberg.dk

Ansættelsestidspunkt gerne snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Vibeke Winberg på tlf: +45 61 63 07 21


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Bolderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Bolderslev
  • Mandag den 16. maj 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i Esbjerg

    Fri kontakt
    Køkkenkonsulent til Tvis Køkken i Esbjerg. Tvis Køkken i Esbjerg styrker salgsteamet og vi søger derfor en ny køkkenkonsulent. Har du passion for godt håndværk og en stolthed over at kunne levere spændende køkkenløsninger af høj kvalitet?
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Øvrige i Tønder

    Til vores afdeling i Tønder, søger vi en robust montør til at håndtere alle former for dækservice. Hos os kommer du til at håndtere alle dæktyper, lige fra små trillebør-dæk til store entreprenør-d..
    • Øvrige
    • Tønder
    Få mere info
  • Øvrige i Esbjerg

    Vil du være en del af [xxxxx]s udvikling? Ønsker du at skabe værdi for både kunder og kollegaer, ved at sikre en god og effektiv hverdag? Har du en teknisk baggrund eller erfaring med køleservice..
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Øvrige i Vejle

    Are you ready to lead the future of integration solutions at one of Europe's leading electronics manufacturers? On behalf of our customer GPV Group A/S we are looking for a Senior Integration .
    • Øvrige
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Bolderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Bolderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Bolderslev over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0