Vikarstilling: Vejleder, vikar

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Brabrand

Vejleder, vikar


Vejleder-vikar til Job & Vejledning HK Østjylland

Vil du være en del af et stærkt team med fokus på professionel vejledning, så har vi et ledigt vikariat som vejleder med tiltrædelse snarest muligt. Vikariatet er tidsbegrænset og løber foreløbigt frem til årsskiftet den 31. december 2021.

Opgaver i teamet

Job & Vejledningsteamet afholder de lovpligtige samtaler med ledige medlemmer i Østjylland. Der holdes møder og samtaler på alle lokationer ud fra konceptet ”Den motiverende samtale” (MI). Derudover deltager vi i fællessamtaler på jobcentrene i de 9 kommuner, afdelingen dækker. Vi giver også generel a-kasserådgivning ved personligt fremmøde, vi afholder kurser, webinarer og efterlønsmøder, informationsmøder for opsagte medlemmer samt formidler job via HK Jobbørs. Derudover rådgiver vi om uddannelse & kompetenceudvikling, jobsøgning og karriereudvikling.

Siden 1. januar 2020 har HKA deltaget i a-kasseforsøget, hvor Job & Vejledning har ansvaret for kontaktforløbet i de første 3 måneder af medlemmets ledighedsperiode. Nogle ledige vil få tilknyttet en personlig vejleder samt individuelle karriere- og kompetenceprofilssamtaler. Samtidig tilbydes medlemmerne online-kurser, webinarer og workshops.

Jobbet og dine kompetencer

Jobbet indeholder følgende opgaver:

  • Samtaler for ny-ledige medlemmer med fokus på CV og jobmål
  • Jobrettede samtaler med ledige medlemmer med fokus på strategisk jobsøgning
  • Karriere- og kompetenceprofilsamtaler efter behov
  • Organisering og fastholdelse af medlemmer

Det er en forudsætning, at du har indgående erfaring med at afholde jobrettede samtaler, hvor der tages udgangspunkt i den enkeltes ønsker, behov og ressourcer. Du forstår at motivere og understøtte den lediges jobsøgning og kan skabe progression i samtalerne. Du er enten uddannet i eller har stiftet bekendtskab med ”Den Motiverende Samtale” (MI) som samtaleredskab. Det vil desuden være en fordel, hvis du har erfaring med karriererådgivning og/eller kompetenceprofilsamtaler.

Du bruger sproget bevidst til at styrke og motivere og anvender samtaleteknikker, der inddrager og tager afsæt i det enkelte medlem. Du kan ubesværet føre samtaler på både dansk og engelsk og din kommunikation er enkel, overbevisende og imødekommende.

Du er bevidst om din rolle som både myndighed, vidensperson og facilitator.

Du har relevant viden om jobmuligheder på det østjyske arbejdsmarked og du kan rådgive om forskellige jobsøgningsteknikker og det gode CV. Det vil være en fordel, at du har kendskab til Lov om aktiv beskæftigelsesindsats samt a-kasselovgivningen, og at du kender grund-, efter- og videreuddannelsessystemet inden for HK’s faglige område.

Vi lægger desuden vægt på at du

  • Har en relevant uddannelse inden for vejledning, coaching, karriererådgivning eller beskæftigelsesindsatsen
  • Er fleksibel og har et godt overblik
  • Fungerer ligevægtigt i krævende samtaler eller konfliktfyldte situationer
  • Er selvstændig, men fungerer alligevel godt i et team
  • Er optimistisk af væsen og har et godt humør
  • Håndterer forskellige IT-værktøjer på erfarent brugerniveau og desuden har en høj grad af datadisciplin
  • Udviser stolthed over at være en del af HK og ved, at en rigtig fagforening gør en positiv forskel


Vi tilbyder

Vi tilbyder dig ansættelse i en afdeling med supermotiverede og kompetente kolleger, og med et tæt samspil med vores a-kasse. Du kan glæde dig til en arbejdsdag hvor ansvar, performance og socialt samvær vægtes højt. Vi har en uformel omgangstone og sætter også pris på lidt sjov i hverdagen. Vi prioriterer din faglige og personlige kompetenceudvikling højt, og sørger selvfølgelig for, at du er godt klædt på til jobbet.

Stillingen er fysisk placeret på hovedkontoret i Brabrand.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer pr. uge inkl. pauser, og placeres mellem kl. 8.00 og 17.00 på alle hverdage efter en nærmere fastlagt plan.

Vi tilbyder gode løn- og ansættelsesvilkår, blandt andet arbejdsgiverbetalt pensionsordning og fritvalgskonto. Lønnen fastsættes med udgangspunkt i afdelingens lønpolitik.

Tiltrædelse

Snarest muligt

Ansøgning m.m.

Ansøgningsfristen er onsdag den 19. maj kl. 10.00

Der afholdes jobsamtale den 25. maj. Forinden samtalen skal udvalgte kandidater gennemføre en profiltest.
OBS! Af hensyn til ansættelsesprocessen gives der online tilbagemelding på testen den 24. maj (2. pinsedag).

Alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger

Nærmere oplysninger om jobbet kan indhentes hos kontorchef Berit Dehli på mobil 28 45 54 04 eller hos vejleder Pernille Nygaard på mobil 24 40 67 40

HK Østjylland er en værdibaseret organisation, der arbejder for at give medlemmerne værdi, styrke og nye muligheder i deres arbejdsliv. Vi har fokus på at være en nærværende, tidssvarende og professionel organisation, der leverer faglige løsninger og god medlemsservice. Vi stræber efter kompetent og professionelt at indfri medlemmernes forventninger om service og kvalitet, så vi fortsat kan være et attraktivt valg for nuværende og nye medlemmer. Vi arbejder løbende med at forbedre vores daglige drift, så medlemmerne sikres en optimal nytteværdi af deres medlemskab.

Gå ikke glip af noget
Følg os på sociale medier og hold dig opdateret ift. jobopslag, medlemstilbud og emner, der har betydning for dit arbejdsliv:

-

-


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Brabrand
  • Onsdag den 19. maj 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i Århus

    Ansøgningsfrist: Vi modtager løbende ansøgninger, men optager nye frivillige på rådgiveruddannelsen i august og januar.By: Aarhus Er du omsorgsfuld, stabil og kan du håndtere svære problems..
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Automation Engineer

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Analytisk studiemedhjælper, BI & procesoptimering

    Drømmer du om en fremtid inden for BI, analyse og procesoptimering? Og kunne du tænke dig et studiejob med stort ansvar og selvstændighed? Så er du måske vores nye dataanalytiske studiemedhjælper t..
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info
  • Øvrige i Århus C

    For Sunrise Medical beliggende i Risskov ved Aarhus, søger [xxxxx] en udekørende servicetekniker til at varetage reparationer, og service opgaver hos kunder i deres hjem, samt på bosteder. s..
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 17
17. september 2024 17
16. september 2024 19
15. september 2024 21
14. september 2024 21
13. september 2024 21
12. september 2024 21
11. september 2024 19
10. september 2024 19
9. september 2024 18
8. september 2024 19
7. september 2024 19
6. september 2024 19
5. september 2024 20
4. september 2024 20
3. september 2024 19
2. september 2024 17
1. september 2024 18
31. august 2024 18
30. august 2024 18
29. august 2024 17
28. august 2024 17
27. august 2024 19
26. august 2024 13
25. august 2024 13
24. august 2024 13
23. august 2024 13
22. august 2024 12
21. august 2024 11
20. august 2024 11
19. august 2024 15